lörda, söndag..

Inflyttningsfesten igår hos Louise var lyckad! Massa rosa presenter fick hon:P. Utgången efter var ingen hitt iaf.. Kul att träffa Anabel en snabbis. Annars var allt botten. Vi gick vidare till ett kebabb ställe istället och krängde mat. Gott. Minns inte sist jag åt kebabb.. Mätt blev jag och jar har fortf inte fått i mig ngt i magen. Men snart så. Ska till Byakrogen me pappa & Oscar. Plankan väntar på mig;D.
Vet inte hur sent vi kom hem inatt men sent var det. Vaknade skapligt tidigt och fick sätta mig i bilen och köpa foder åt pållarna. Var lite pysseldag i stallet idag. Alla hästar fick sig en rejäl puttsning=) Red halvblodet idag igen. (illa att ja inte vet va hästen heter). Men det går bara bättre & bättre för varje gång. Idag fick vi till riktigt fin samlad galopp! kl 3 var det fotboll på schemat blentarp - bw90 och Blentarp vann tack vare min bror som satte en skit snygg straff! Nu blir de myskläder på och Byakrogen!


God morgon!

Har legat och vridit på mig i en timme. Så det var lika bra att gå upp halv 8 en lördag=) Nästan sovmorgon om man har gått upp 5 nu ett par dagar. Har drömt en massa om min lilla häst Charlie. Längtar såå  till sommarn när alla utställningar kommer. Hotell, kampa, grilla, sola, alla dessa fina hästar, festerna, folket med mera!

Inget går på tv nu.. Mumin trollen på 4an haha!
Igår blev det en lugn fredag. Vi tillbringade hela eftermiddagen/kvällen på nova efter jakt på ngt snyggt. Men kom hem helt tomhänt. Medans Madde köpte upp hela nova nästan.. Efter de skulle vi äta på Byakrogen tänkte vi men de var fullt. Så det blev TC. Skit goda revbenspjäll=) Sedan blev det hem och duscha, bädda rent sängen och somnade direkt! Borta bra men hemma bäst.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Louise i Malmö med temat rosa.. Hmm äger bara en rosa tubtop som jag inte alls känner för att ha på mig..

Nu kom jag på vad jag ska göra, baka rulltårta!


Fiffi pussar på en trädgårdskråka

våffeldagen

har precis tryckt i mig 3 våfflor med hallon och grädde på! så nu har jag verkligen laddat upp inför eftermiddagen/kvällen.. ska till stallet snart och därefter blir det träning. passar ett hus vid snogeholm tills på fredag. rätt skönt och bo själv=)  nära och bra till jobb. extra skönt när man börjar 6 på mornarna! 
och den bästa nyheten är att jag fick brev hem från elisabethskolan idag! JAG KOM IN:D så den 12 augusti kl 10.00 startar hudterapeuftutbildningen för mig i göteborg. mitt i centrum!

ja tack!


Erkänn att ni mer är gärna vill ha den här bilen;)

Snart blir de en tripp till stallet. Har varit i Sjöbo idag för att fördriva tiden lite. Inget skoj alls. En sväng till solen blev det. Fyndade ett täcke till min Charlie. Ett lila! Haha de var den ända färgen som fanns i den lilla storleken.. Så nu ska det åka och provas!

Tjipp tjipp

Måndag

Nyvaken och försov mig till träningen... Finns ett muskelpass vid 7 men känner absolut inte för ett pumpa muskler!! Istället ska jag ut på en springtur. Så himla skönt och avkopplande. Har tillbringat halva dagen i stallet. Ridit en "ny" halblod häst som är på tillridning. Sjukt stark och ingen motor i. Man får förbereda för en sväng 20 meter innan. Efter en kvart  var både hästen och jag helt slut. Då kom Eva ut och ville att vi skulle galoppera några varv. Hon fick stå med långeringspisken i mitten och jaga igång oss! Då gick det minsann undan. Blev bara ännu svårare att svänga i den farten!! Det var riktigt roligt att rida. Har inte ridit ordentlige på ett bra tag. Bara lallat runder på tjockisarna=) Tyckte han var väldigt duktig för att ha blivit riden så lite. Efter de blev det pyssel med Charlie. En ordentlig borstning och tvätta svans + ben.

Nu blir det joggingskor på!


helgen

I fredes kom Anabel hit på besök! Hade verklingen jättemysigt. Länge sedan vi sågs sist men de känns som det vore igår. Vi var i stallet och Anabel ville frifilligt mocka mina boxar, hon hade saknat de! Så fick hon träffa Nanna igen som hon hade som sköthäst. Efter de åkte vi in till Sjöbo för att handla mat godis och vin till kvällen. På lördagmorogn ringde kl lite över 6. Skulle följa med Paulina på hundutställning i mässhallen i Malmö. Hur många hundar som helst!!! Blev kär i rasen Clumber Spaniel :) Sedan var det bara att åka hem och göra iordning sig inför kvällen då Emmi och hennes sambo Sara skulle ha fest. Riktigt mysig lägenhet hade de!!!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Hämtat bilen, stallet, och nu ikväll en härlig springtur i byn:)

   

Lagar mat

Kyckling och blomkål mos? Kan man säga så? :P Som potatismos fast med blomkål. Lite salt & peppar och lite mjölk i. Super enkelt och nyttigt=) Kycklingen tar en himla tid i ugnen... Jag vill ha mat nu! På kycklingen har jag pesto på ena halvan och dijonsenap på andra filéhalvan. Supergott. Och nej jag gillar inte senap annars:P. Var och fikade i Ystad häromdan. Madde kan nog exakt vad ja tycker om & inte inte tycker om. Hon hade helt rätt i att ja inte skulle beställa en smörgos fast jag gjorde de. Tog några tugorr och mådde illa.. Om man ska fika så ska man ta kanelbulle eller pajer med massa vanlijsås=) Säkert kort!!! Va ville ja säga med de? Jo jag är nog världens kräsnaste människa - vill bara ha de bästa haha;)
Efter fikan beställde vi resa till Cypern. wohooow!! Var inte alls planerat men lite spontalitet i livet skadar absolut inte! :D

tisdag

God morgon!
precis fått i mig en macka och varm oboy. ska snart iväg till stallet. men kan inte slita mig från datorn. snokar runder på massa häst sidor för att se vem som väntar föl! om jag räknade rätt så är det 35 dagar kvar tills nanna får bebis och 50 dagar kvar tills classica får sin! wii ja ska bli dubbelmormor haha=) det är nog det bsta som händer på året. fölvaka och allt de där=)

igår tränade ja två pass. ett powerpass på en timme som var sjukt jobbigt! har nog aldrig varit så svettig faktiskt.. efter de blev det ett aerobicpass på en timme. orkade inte alls ta i så jag kunde lika gärna slippa de passet. men va ska man hemma o göra!? längtar redan till träningen ikväll. efter stallet ska jag och paulina in till resebyrån i ystad. se om vi hittar en billig solsemester. någon som är sugen på att hänga med? slutet av april/maj lutar de emot..

nää stallet var de..

party lördag

Härlig lördag=) Kl ringde kvatr i 8. Va meningen att ja skulle följa me Paulina på ett spinningpass men jag hoppa över de. Istället gjorde jag en god frukost. Mitt hembakade bröd, ägg och nypressad apelsin juice=) Kom först till stallet och alla hästarna blev jätteglada när de fick se mig, att de ständigt är hungriga:P.  Riktigt härligt väder så jag tränsade tjockisen och red ut på en liten tur. Så himla härligt=). Efter de tog jag ut Charlie i longeringslinan för första gången. Men vi bråkade mest.. Han ville varken fram eller backa. Till slut slutade de med att linan fastnade under hans svans!!!! Men han greps inte av panik. Snarare jag som fick de! Men ställa upp, det var han grym på idag. Tur att jag kom tidigt till stallet idag för när jag åkte vid 11 tiden hade ingen kommit... Iaf en tripp in till Sjöbo blev det. Och en kvart i solariumet. De behövdes! När jag kom hem blev det storstädning i båda bilarna. Oscar bara klagar att min bil stinker häst.. Men nu luktar den Ajax;)
Nu blir det duschen sen powernap. Om ja orkar ska ja titta på när min bror spelar match sen.. Om ja orkar.. Ska iväg vid halv 7 ikväll på Sex party hos Emelie & Kim. Därefter blir det nog Öja!

Först blir det ett sprintur i skogen med hunden!

Hemmabakad bröd

Va gör jag? Jo jag bakar bröd. Ska bli så himla smarrigt. Det är alldeles strax färdigt. 
Igår blev det ett svettigt box pass. Men jag skulle vilja få ut ännu mer av min träning. Har mycket mer att ge!! Ut och springa är så himla tråkigt och då skulle jag behöva en spring kompis. Men paulina ställer inte upp.. Sugen på att fixa gymkort med. Fast det får bli uppe i Göteborg sen:) Intervjuvn gick förresten bra. Tror jag iaf! Hon visade runt i skolan som ligger precis mitt emot varuhuset NK.  Vi tog en tripp på stan. Ett par slitna ljusa skitsnygga jeans från Zara fick följa med hem :) Inte alls det jag var ute efter. Men de satt som en smäck. Får inte gå upp ett gram bara:P. Hittade ingen snygg lite större väska så ja har beställt en fin från Nuknuk.se. 2 armband på rea också... Och på den senaste tiden har ett par converse och ett par mockapumps från Scorett följt med mig hem.. AHH nu är det totalt stopp med köp!!!

Nu blir de nybakat bröd. Mums=)

Göteborg

 Efter 8 dagars jobb på raken så håller jag helg:) Blir en tripp upp till Göteborg och fina Särö tidigt imorgon. Ska på intervjuv på Elisabethskolan som är en hudterapeuftutbildning. Man ska ha me CV, foto, referenser med mera. Foto var inte lätt o fixa. Bara massa alkohol med på bilderna.. Min andra halva Paulina följer självklart med. Vi ska göra Gbg osäkert;) haha.. Ska visa henne runt på vackra Särö!
Idag har jag haft styrkepass i stallet. Har fyllt på hästarnas "skafferi" så de klarar sig några veckor nu!  Inte länge kvar tills bebisar kommer:D.. Fick även en fin smäll av Charlie rakt på kindbenet. Snygg blåtira säger jag:P.. Har även tränat två pass. Ett aerobic pass på 60 min därefter ett styrkepass på 45 min :)

Nej nu måste jag sova. Längtar redan till frukosten!

Önska mig lycka till:)


Lista!

Är så himla trött efter jobb & hästar så jag tänke "varför inte en lista som jag hitta". Har man inget annat för sig förens om några timmar då jag ska träna ett muskelpass.

Brukar du komma i tid: Ja
Vad hade du i din mun senast: Halstablett
När mår du bra: När jag sitter på hästryggen, är med mina vänner med mera..
När blev du fotad senast: Förra lördagen
Hur känner du dig nu: tröööööött
Kan du laga mat: Självklart!
Vad pluggar du: Förhoppningsvis till hudterapeut i höst
Vad tycker du om fötter: Om de inte är vårdade så är de rätt äckliga
Är du smart: Pappa brukar säga att jag är gatusmart!
Vad har du på dig: becha chinos, randig tshirt och svart kofta. (jobbkläder)
Är du aktiv i skolan: Önskar att jag hade varit mer aktiv. Inte för att jag hade dåliga betyg men skulle kunnat ha bättre
Vad saknar du: Inget ljust nu
När och varför grät du senast: Minns inte
Var det pinsamt att svara på det: Nej
Hade du en bra kväll igår: Var hemma och såg på Melodifestivalen och somnade tidigt
Din favoritdryck på morgonen: Oboy eller färsk pressad apelsin juice
Vad ska du göra i sommar: Får se vad Göteborg har att erbjuda;)
Är du nöjd med ditt liv: Hm.. Just nu är det sjukt tråkigt iaf!
Vad vill du jobba som:  Hudterapeuft
Har du tråkigt just nu: Är för trött för att känna efter, men tråkigt har jag inte. Skönt att ha kommit hem och krypa in under en varm filt
Vad gör livet värt att leva: Mina vänner, familj och mitt mål såklart!
Vad i livet ångrar du: Inte så mycket. Att jag inte har tagit för mig mer?
Är du musikalisk: Lite
Vad lyssnar du på för musik: Allt. Mest Rnb. Reggeaton, mm..
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Är rätt normal, skulle jag tro:)
Är du bortskämd: Kanske lite
Är du trött: Om jag är!!!
Vad gör du imorgon: Jobb på Snogeholmslott igen. 8de dagen i rad. Har jag sakt att jag är trött?

Din första
Operation: Nepp
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Anabel
Första priset: haha antligen knateknatet, eller när jag vann guldmedalj i kast med liten boll i mellanstadiet;)
Första sporten du började på: Gympa
Första husdjuret: Hund & katt
Första semestern: Kan de ha varit till Norge?
Första konserten: Rolling Stones i Ullevi
Första kärleken: Hahaha!

Favoriter:
Filmer:  Dagboken, nyckeln till friheten, karatekid (haha) twilight.....
Tvprogram: Följer inget direkt.. Det bästa som är på tv ljust då;)
Musik: Har ingen favorilåt! Men ljust nu är Eric Hassles låtar, Bump in the road, hurtful grymma!
Drink: Strawberry Daiquiri är den enda jag kan komma på!
Kroppsdel (på kille): Ögonen, gumpen;) mag, rygg. armar haha allt. Gillar tydliga käkben!
Sport: Ridning, fridrott, badminton, basket, bandy.. Allätare!
Plagg: Måste vara min svarta tubtop och ett bar slitna jeans som jag har haft sen högstadiet
Skola: favoritskola?
Bok: Twilightböckerna. Asyl..

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget
Ska du: Ta en powernap
Lyssnar du på: Tv, ngn frågesport
Väntar du : Absolut inget.
Tittar du på: TV..

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller kyssar: Både och.
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Både och!
Busig eller lydig: Båda=)


Nuu har jag fördröjt tiden lite:)


Min nya idol

Eric Hassle!!!

Ni ska få smakprov på två av hans låtar.. Så jäääävla bra:D Från Sverige är han också!

Bump in the road



Hurtful


..

Mina fötter!!! De är sega och trötta..Har gått i 7 timmar, utan paus.. En helt vanlig jobbdag på Snoge helt enkelt. Tur att de thailändska tjejerna hjälpte till idag, de muntrade upp mig med att lära mig thailändska. Men det gick inget vidare. Kaa khun kap betyder tack. Det är det ända jag minns! haha.. Stavningen är en annan femma.. Så fick jag en konservburk med frukt som de äter som godis. Tyckte de smaka som vindruvor blandat med melon. Rätt gott=)
Idag slapp jag stallet! Körde direkt hem från jobb.. Och började stryka en hel hög med kläder! haha kvalitetstid.. Ikväll står det Box på schemat me Paulina. Skönt att ha kommit igång me träningen igen efter flera veckor då jag har varit sjuk.

Va ska jag nu göra då?


RSS 2.0