zz

En trött Susanna som skriver.. Har jobbat sen halv 9 till halv 7 idag. Har varit riktigt dött på salongen. En kund på hela dagen som ens inte jag kunde ta. Så det fick bli till att plugga produkter, städa o få in lite rutiner. Imorgon är det jag som har öppning och det ska bli ganska skönt att få vara ensam på förmiddagen! Hoppas de kommer fler kunder imorgon iaf, annars blir dagarna riktigt långa. Kom till stallet vid 7 ikväll, longerade och Charlie fick minsann hoppa lite, vilken pärla jag har:) Framtida hopphäst kanske!! Nu har ja precis duchat och tittar lite på idol. Ååh längat till lördag!

Adios


en trött hudterapeut som inte sovit en blund inatt!

ajaj

nu får det va nog! tippar på att jag har huvudvärk fem dagar i veckan och det tar så mycket på krafterna. imorgon ska jag ta mig till vårdcentralen för att få stopp på det här...

idag har jag gjort lite ärenden, varit i stallet och gått en lång promenix med charlie.
imorgon ska jag till salongen där jag var på intervju senast och provgöra en ansiktsmassage på ägarn. när jag var där senast fick jag ta emot en kund och göra en ryggmassage, ta betalt och följa henne ut. kunden ville boka mig nästa gång hon kommer tillbaka på behandling så det var ett bra betyg:) sålde till och med en body lotion till henne! är dock lite kluven, om allt går bra vill ägarn skriva kontrakt så fort som möjligt. men vet inte om sälen lockar mig mer?! hmm....



En barbour jacka hade inte suttit helt fel i detta höst väder..

fredags-myys

Är såå hungrig! Har varit och handlat mat på ICA maxi, livsfarligt att handla när man är hungrig! Var sugen på mozzarella, fetaost, avokado så det får bli en god sallad och kyckling ikväll :) Ikväll ska vi bara ta det lugnt, se på idol och en film som jag har laddat ner.
Annars har det ite hänt sådär värst mycket. Är nyklippt, och det behövdes kan jag säga. Har inte klippt mig på väldigt länge så nu känner man sig som en ny människa:)

Nu ska jag ställa mig vid spisen! Ciao


ego


nr 2,

Precis hemkommern från den andra intervjuvn den här veckan. Spännande de här:)
Idag har det varit fint väder så mammsen och jag har gått på stan. Nu ikväll ska vi ut och käka på en tapas bar, Aioli. Mmm älskar tapas:)

nattuggla

har vänt lite på dygnet kan man säga. blir lätt så när man är arbetslös.. men inom snar framtid så är det ändringar på det!
ikväll kom linnéa på besök, vi hyrde film, case 39... trodde de skulle va en lite halvläskig film, men satt med handen för ansiktet o höll för öronen många gånger. avskyr skräckisar!!!
har fastnat för carolina gynnings blogg. älskar hennes stil och hennes hem www.gynning.net.
imorgon åker ja till mammsen, har saknat henne jättemycket och det var ett tag sen vi sågs.


såhär mysigt får mitt framtida kök också se ut. älskar bordet, gardinerna, mattan, ljusen....


vit helg

och vad gör jag då uppe? jo, kom precis hem från marstrand. har varit chaufför och tjänade en liten kosing.. är för pigg för att sova så får snoka runder på nätet.
fick reda på en grej som inte gör mig särskilt glad. är bara sugen att skriva av mig. men nej, ja får hålla mig. inte schysst om det är så iaf!! inte inte inte...

zz

Är så trött.. Ska snart lägga mig i soffan och se om det går någon film på tv. Kommer säkert somna direkt.
Har varit i stallet idag och gått ut med Charlie. Var inte det lättaste inte fast jag hade en starkare grimma på honom. Det är verkligen inte lilla Charlie som kommit hem. Utan en stor hingst med massa hormoner.. Puuh, mina kraftar är iaf heelt slut.

Innan ja går till soffan ska jag se om det går någon bra bio ikväll. Är riktigt sugen på bio och popcorn:)
Några förslag? Eller någon bra film man kan ladda ner?

yes

Äntligen så börjar det hända grejer! Hela tre samtal bara idag angående jobb:D

Nu är min prins Charlie hemma och min sessa Danza i Skåne. Ska bli dunderskoj att börja rida in honom. Allt har gått hur bra som helst nu när vi åkt över land och rike på två dagar. Helt slut!


lugn lördag

Igår blev det lite fest hos Charlotte och Sam. Vi stack sedan ut i stan och var på Deep för första gången. Helt okej ställe, men de var alldeles för trångt. Idag har jag sovit ut lääänge länge och nu väntar jag på ett samtal från Haga Badet, wohoo!!!
Nu ska jag iväg till stallet och gosa med min Danza, kör ner henne till Skåne imorgon och hämtar upp min prins Charlie istället då det är dags för honom att ridas in.
Den här lördagen blir lugn. God middag o tv-kväll står på schemat. Ska däremot ta tag i att läsa igenom alla häften från skolan, det behövös repetioner kan ja säga!


Ha en bra lördag:)

torsdag

Ska snart göra mig iordning för att bege mig in till Göteborg. Ska luncha med finfina tjejer, Emma, Erica och Charlotte! Äntligen får vi träffas alla igen:)
Efter det ska ja möta upp Annika, sen får vi se hur kvällen slutar. Lite party sugna är vi allt!


RSS 2.0