,

Heej!
Ligger nu i sängen med lapptoppen, riktigt skönt med trådlöst internett faktiskt =) Kom hem ifrån Emil för en liten stund sen, såg film. Det blev I know who kill me, och en annan som ja inte minns vad den heter. Helt okej! När vi såg I know ho kill me, (lite läskig film) så kom Mattias och knackade på fönstret som jag satt vid. Shit vad rädd jag blev!!!!!

Igår var jag och Robin på bio i Lund. Blev Arn filmen, lite smått dryg men okej! De var fullsatt i biosalongen så vi fick sitta längstfram. Snacka om nackspärr:P Fick en jättefin julklapp av honom, en klänning. Den som Agnes har i MQ reklamen =) Jättefin verkligen. Hade själv spanat in den!

image93


Borde sova nu. Ska upp skapligt tidigt imorgon bitti. Stallet, sedan ska jag Madeleine och Emilie in till Malmö.

Godnatt

Annandag jul

Hejsan
Har precis kommit hem från svedala outlet där jag va med papps. det som följde med hem var ett par tigerjeans, kofta, två frank dandy trosor, -super nöjd! har letat efter ett par jeans lääänge, men nu så=)
Kom hem igår från mamma där vi har firat jul. fick biokort, lite kläder och lite pengar i julklapp! på kvällen var det dags för tingvalla, sådär kul fakttiskt.. Nuu ska ja skala potatis och det är nog de tråkigaste som finns! sedan ska vi iväg och kolla på fyrverkerierna nere i byn, sedan käk, sedan hem till robin=)

Puss o kram


Tja..

Dödstrött. Det är bara förnamnet! Personalfest igår med riktigt god italiensk mat som Caramello stod för, och en massa cider. Oscar fick också följa med. Det första Christian gör när man sätter sig vid bordet är att hälla upp en snaps åt en, skåning. Blä! Efter middagen och några snapsare senare var det dags att dra vidare. Det var meningen att Oscar skulle med ut men han åkte hem med mamma så då var det bara jag och kockarna kvar! Men Micke, Micke, och Henke tog väl hand om mig. Bara det att på vägen dit skulle ena Micke bära mig hela tiden:P Kvällen slutade på Platå eller heter de Platens?! Iaf en mycket trevlig kväll. Kom hem vid halv fem och i säng vid 5. En huvudvärk på morgongen som heter duga!
Idag har vi julhandlat på IcaMaxi miljontals med folk som sprang med sina kundvagnar fram och tillbaks! Stressigt värre.
 Just nu skriker min mage MAT!!! Blir en smaskig kycklinggryta med vattenkastanjer och smaskigt jasminris till. Gooott :)

Linköping

Är uppe i Linköping nu. Jag och brossan bilade upp igår och han körde hela vägen! Skönt för mig. Läste två tidningar och vips så var vi framme ;) (inte riktigt, men nästan) Idag har jag mamma oscar, mormor och morfar varit på ikanohuset. Ska bara köpa något till Oscar sen är jag färdig. Men får cykla in till stan imorogn och hitta något. Ska snart duscha och göra iordning mig. Det är personalfest ikväll på ekoxen. Sedan ska vi ut och Oscar ska med. Se om man träffar Hossein och Andreas. Eller varför inte Oskar och Jennies.. Hm glömt vad han heter! Eller Maria :) - kul kul!

Pusselipuuss

Trodde ni ;)

Helgen har varit lugn. Bara slappat, kollat på film och ätit godis.(I stort sätt!) I Fredes var jag med Jennie, vi åkte till sjöbo för att handla godis men ack nä. Blev en massa frukt. Kiwi, annanas, melon och citron, en fräsch fruktsallad till en kladdig kladdkaka:) gott var de. Men först  innan de fick vi vänta på Åsa. När hon kom åkte vi till Bya för att äta en saftig pepparbiff stek som var det godaste på länge:) Sedan hem till den efterlängtade efterrätten. Lördes jobbade jag till halv 1. Sedan blev de stallet, red ut med Victoria. En jättehärlig lång ridtur blev det med massa galopp,  härligt:) Sedan hem.. Hämtade Jennie för att åka till Veberöd för att hyra film.. Vi är typ sämst på att välja film men denna gången blev helt okej. På smällen och hajar som hajar. Till filmerna krängde vi varsin godispåse. Nu är det söndag och har inte gjort så värst mycket. Åkte till veberöd o lämnade filmerna, träffade söta Lina igen. Sedan åkte jag t ill sjöbo för att hålla pappa lite sällskap där han säljer julgranar i kylan. Sedan blev de stallet. Svin kallt verkligen. Sedan hem och nu sitter jag här=) Robin kommer snart. Och vi ska se Andra Avenyn har jag bestämt. Fast han börjar gilla de:)

Mys helg:)

Puss

Fredag

Nu sitter jag här igen och skriver. Kan ha att göra med att jag har brist på att göra saker.

Igår skulle jag och pappa baka lussebullar. Åkte ner till affären och köpte alla ingredienser, saffran, jest osv..
När degen hade jäst färdigt och det var dags att göra själva lussekatterna. Haha kom det ut skratt från oss båda två. De här blir inga lussebullar. Vi hade glömt att ta i saffran :/ Så lussebullarna blev kanelbullar. Men de är gott det med=) Sen på kvällen kom Robin hit. Och självklart kollade vi på bonde:P haha.

Snart ska jag iväg till stallet, rida två hästar. Sedan ska jag följa med Jennie till Malmö. Ikväll kommer Åsa så ska vi äta på Byakrogen :)


Lite julkänsla=)


Lucia dagen!

Och det får mig att tänka tillbaka när jag gick i högstadiet och jag blev skolans lucia=) Letade efter gamla bilder sen dess men utan några resultat..

Igår va jag, Jennie, Emilie och Madeleine inne i Ystad. Kollade lite på lusseturneringen. Tänk att det var vi som spelade där för precis ett år sedan. Nu känner man sig så stor och de andra är så små.. Tiden går så fort.

Idag tänkte jag åka in till stan och köpa julklappar till pappa. Ska fira jul hos mamma i år - igen! Är grymt sugen på en jul-fika med. Lussebulle och julmust hade suttit fint=)

Haha är jag inte snygg som Victoria Beckham ;)

image92


Tisdag

Har jobbat nu två dagar i rad. Och det känns bra. Min plånbok behöver det mer än nånsin!

I lördes blev det utgång i Malmö.
Jag och Madeleine + en flaska rosévin begav oss till Anabel i Malmö. Var framme runt 8 tiden då maten stod framme och väntade på oss. Det blev taccos - alltid lika gott. Sedan kom resten av folket och det blev fult ös=) Vid kvart över 12 tog vi bussen in till stan. Det blev chokladfabriken och det var grymt kul! Skit bra musik, verkligen! Inte en enda technolåt:) Johan, Louise var också där, + liet folk från skurup som man kände igen. Kul att man kände lite folk!

Dagen efter blev en lugn sådan. Vaknade rund 11 tiden. Anabel bor precis vid mobilia så jag och Madde tog en snabbis för att titta lite i affärer. Skulle inte köpa något. Men de råkade bli en tröja. På kvällen var jag med Robin. Tvingade honom att se Andra Avenyn med mig,. hihi.. Han gillar inte det jag ser.. Som Bonde söker fru. Men snäll som han är tittar han på de för min skull!

Ikväll ska ja ta de lugnt bara. Va med Jennie och självklart ska vi se på Andra Avenyn!:) Blir stallet först bara..


Puss

image91

Hej svej

Nu är helgen över.. Och det är tisdag redan! Fast det gör ju inget. Jag har ju alltid "helg" nu för tiden. Finns inte mycket jobb nu på snoge, nästa gång ja ska jobba är på lördag.. Hade behövt jobba mycket mer. Men samtidigt är det väldigt skönt att få ha sov morgon varje dag och kunna göra vad jag vill om dagarna!! Men gud var jag har blivit slapp.. Det enda nyttiga jag gör är att vara i stallet!!! Men idag tänkte jag först åka till stallet sedan till Sjöbo för att simma. De var ett tag sen dess sen därefter kanske sola.. Är lika vit som ett lakan nästan!

Igår fyllde födelsedagsgrisen Jennie 19 år. Jag och Mattias blev hembjudna på mat och tårta! Tro det eller ej så var det jag som bestämde vad vi skulle äta! Det blev kassler med annanas och ost på me potatismos!! Det är såå gottt.. Fast jag typ avskyr kassler och varm annanas:S

image90

=)

Hejsan:)
Har varit på Novalund idag med Jennie. Skulle köpa ett par jeans, men ack nä. Hittar aldrig några som faller mig i smaken. Blev en tshirt och en kjol från gina som jag inte ritkigt vet om jag ska behålla:P Mer ett inpulsköp.
Ikväll är det födelsedagsfest hos Jennie. De bjuds på taccos och chokladpudding till efterrätt! mums=)

Igår var det julbord med de nya jobbet!!
Förfest i en lägenhet med nästan allihop, riktigt trevligt. De bjöds på cider och lite drinkar. Så smakade jag på absint för första gången. Fy föör va starkt. läpparna brändes upp:P Blä. Sedan gick vi till Big Bowl för att äta årets första julbord. Gott=) Fast hemma gjord skinka är mycket godare:) Efter maten stog bowling på chemat, kände mig rätt säker eftersom jag vann sist ja spelade! Men nej nej,, ja kom sist första omgången och andra gången kom jag tvåa! Massa chapange fick man under tiden med! hihi.. Jennie och Mattias fick man åka hem med sen!!

Ne. Nu ska jag till stallet. Sedan blir de duschen och göra ordning sig. Se om det blir den nya kjolen ikväll..:/

Ciao


RSS 2.0