söndag

Den här söndagen har jag tillbringat några timmar på hästtävlingar på Henriksdal. Många stora ryttare var med och tävla bland annat Maria Gretzer, Malin Baryard, Peder Fredricson mm.. Tänk att vi bodde där innan vi sålde gården till Ragnar Bengtsson och Paula Törnqvist!

Igår var det grillfest hos Louise. Efter det åkte vi in till Ystad. En helt okej kväll. Dock fick jag stå ut att vara uta Paulina haha:) Men Madde och jag klarade oss bra ändå!

Nu ska jag snart iväg en sväng till stallet, se om de kommer några täcken på fölning snart=)


Malin Baryard på sin nya häst. Bara 145 cm ! !


Här ser vi liiite av vår gamla gårs Henriksdal :)


intertvall

Har precis kommit in efter lite intervallträning. Själva rundan låg på ca 3,5 km. Gick snabbt ca 1  minut och sprang fort i ca 30 sekunder! Riktigt skönt. Efter det blev de lite situps på gräsmattan:) Har ingen lust att åka och träna nu när det är sådant fint väder ute:) Har suttit ute ända sen jag kom hem från jobb me lapptoppen så lite röd om kinderna är man allt nu! Annars har inget speciellt hänt. Var inne i Ystad igår och köpte mig en resväska. Cypern om 18 dagar:D Annars är det bara jobb och hästarna som tar all tid.. Men på söndag är jag ledig så på lördag ska de allt bli andra bukkar tycker jag;)

.

när jag väl skriver, skriver jag om allt...

Tjena!
Allt bra med er? Själv sitter jag och segar i soffan och har fortfarande lite migrän. Inte värst kul. Hade sådan jäkla migrän inatt och somnade inte förens vid halv 2. Upp tidigt på de för att sticka iväg till jobb i 2/5 timmar. Sådär lagom=) Skulle egentligen vara ledig idag så det är bättre än ingetting! Gjorde inte mer än som behövdes i stallet idag. Storm ute nästan. Kollade på de gravida men inget har hänt:P.. Evigt väntande. Tycker att vaxproppar borde iaf komma snart. Nanna är en dag över..

Igår sprang jag slingan på tid för första gången sedan högstadiet. (tvungen att springa in mina nya skor) Sprang efter ett core pass där vi hade mer lår övningar än mage/rygg.. Kanske inte tipp topp att springa 2 km på tid. Men jag hade gett mig in på de och då kan det inte ändras:P
När jag hade spriungit ca 100 meter tänkte ja, va fasen håller ja på med, jag vänder! Men icke sen icke. Jag sprang hela rundan (fick stanna en gång och knyta skon) Iaf. sprang 2 km på prick 9 minuter. Fick sådana flashback när man närmade sig mållinjen när man gick i högstadiet, när vår idrottslärare Lena stog och skrek till en de sista hundra meterna, FOORTAREE!!!  Hade varit kul att veta vad ni andra springer 2 km på?

Var i Lund häromkvällen och grillade i Bothaniska trädgården. Eller grilla och grilla. Desi och de hade fixat en liten engångsgrill till 15 pers:P. Paulina, Sara och jag hade ölkorv, chips, dippa, ost och kex:) Jättemysigt. Efter de blev det en sväng på Malmö Nation. Sedan hem till sängen, vissa jobbar ju om dagarna:P


happy day

Vilken härlig dag jag har haft!
Dagen började tidigt med jobb. Var hemma vid 1 tiden, bytade om och följde me Paulina (i sin cabbe) till Ystad för att möta upp Madeleine. Vi åt god mat  på Prince Charls. Vi blev proppmätta men fick ändå i oss varsin mjukglass till efterrätt på Öp grillen där Emelie jobbar:) När våra magar stog ut begav vi oss till Jakten för att spela cubb och fotboll med Emil, Mattias, Emmi, Sarah, Emelie och några till. Superkul!! Och jag råkade skjuta ut bollen i havet så Madde gick i med byxor för att hämta den helt självmant! Men hon frös iaf inte för oj va vi sprang när vi spela fotboll:P. Mina hela bycor gick till och med i sönder...Nu när jag har köpt ett par trashade jeans:P
Hemma kl 19, byta till stallkläder och drog till stallet! Himla mysigt att va där på kvällarna. Kom hem halv 9 och nu sitter jag här och tittar på Van veteren..

Ha de bra! tjatja

Nu är de stopp

Nu är det köpförbud !!!
Var i Lund med mami idag. Skulle gå och "strosa lite"... Både mamma och jag kom hem med ett par kassar var.. För mig blev det ett par myspys skor från Bianco, kommer nog bo i dem framöver. Två tshirtar, halsband och en skit söt kortare jack/kavaj!
Dessutom var jag hos tandläkarn igår som kidnappade en hel del av mina pengar! 900 kr! Galet dyrt för att de ska öppna munnen på en i fem minuter...
Jaja. Vi har grillat för första ggn i år, suveränt gott=)

Helgen kommer att bestå av massa häst & jobb. Kanske Öja. Men borde inte... Spara pengar....

Tandläkare dags

Jepp hem om och byta kläder. Hinner med ett kort inlägg också!
Stallet tidigt imorse. Jobb på Bellinga slott. Han inte göra allt ja skulle för att tandläkar tiden kom ivägen..Ska möta upp mammsen i Dalby och ta en fika efter=) Därefter umgås med Jennie. En evighet sen!!

Igår blev det två träningspass på raken. Ett core pass och därefter ett aerobic pass! Mina favoritpass=) Hoppas på träningsvärk imorgon.. Idag har jag bara ont i min handled. Tror den inte är riktigt läkt än sen jag vrikade den ordentligt på Mallorca. Så boxpasset ikväll skippas.. Är ju perfekt väder för att ut och springa!


Nej nu måste ja köra!

RSS 2.0