du lever bara en gång och den gången är nu!

Go dag! Uppe med tuppen för att hinna med allt. Imorse åkte jag till stallet för att gosa med Charlie, red ut en liten sväng barbacka och bara njöt av att sitta på hästryggen igen:) Efter nån timme i stallet var det bara hem att byta om för att åka ni till Kungsmässan för att panik shoppa lite grejer. Sedan sen lunch med Oscar och Julia. En god cesarsallad på favorit resturangen (i Kungsbacka) Tiopepe. Nu blir de dusch och sedan en powernap innan kvällens bravader!

tjipptjipp

Hemma

Super mysigt att komma hem! Resan ner gick toppen bra och de sex timmarna bara susade förbi.
Har fixat med lite papper nu och ska snart ta en lång skön dusch.
Har massor att göra innan jag åker tillbaka till Sälen. Imorgon blir det stallet, stan, hämta mamma och tydligen Oscar som också kommer ner, ååh hela familjen samlad, de är inte ofta:)


mitt i nassen

o de är tydligen efterfest här. tidigt imorgon bitti tutar bilen till göteborg, hemåt! är ledig några dagar så passar på att följa med sara hem. ska fasen bli riktigt skönt kan jag lova! snart har halva tiden gått här uppe och jag börjar få lite ångest. vill inte inte att tiden ska gå så fort!

haj haj o ses på avenyyyyyyyyn

lördag

American Western BBQ buffé. Hur gått lät inte de? Ikväll ska de smaka kan jag säga. Jaa, jag är dödshungrig nu när jag skriver detta och det ekar i både kylskåp och skafferi.
Nu sitter jag och gäser i våran bäddsoffa, nyduschad, ansiktsmask, mm vardagslyx! Öppnade shoppen idag och fick hoppa in som massör i en timme. Kul dag! Annars har jag gymmat och tvättat:)
Ikväll blir de som sagt buffé med alla spa girls och komikern Özz Nüjen kommer till Experium! Bra kväll med andra ord!


work work

Jag vet, vi har det bra!



Nä om man ska göra iordning sig för jobb. Har först en ansiktsbehandling med tillval varma fötter sedan ska jag stå i shoppen till kl 21 ikväll. Kommer bli en lång dag. Var ute med Mia och co igår. Hade en riktigt bra kväll:)

17

Vilken dag det var igår! Maria och jag tänkte ta några åk i backen.. Åkte upp till toppen vid Snötorget.. När vi hade åkt en bra bit med ankarliften såg man inte ett skit, det regnade nästan och var jätteimmigt.. BRA! Susanna som är som Stig Helmer på skidor. Jaja, det var bara att försöka att ta sig ner. Röd backe. Is halt, såg ingetting, blåste som tusan, inte en kotte i backen. Kul! När vi hade knagglat oss ner en bit blev det värsta puckelpist.. Kul, när man knappt är van att stå på skidor haha:) Men vi kom levande ner iaf. Därefter bowlade vi säkert minst en timme och det känns i höften? idag.. På kvällen hade vi Spa kväll med jobbet. Riktigt mysigt:) Därefter bar det vidare till Harrys som var mindre kul.. Ibland ställer man till de!

Nu ska jag göra iordning mig lite. Ska iväg och bowla innan handbollen ikväll som vi ska se på i sportbaren.



en lycklig Sanna

Heeeeelg! Ledig i två dagar nu. Ikväll blir det tacco kväll hos grannarna. Får se om det bär till utgång eller filmkväll. Imorgon ska vi ut i backen och åka lite. Sen på kvällen ska vi ha "Sauna" kväll i två timmar med jobb. Mysigt:) Om vi inte ska ut ikväll ska vi iaf ut imorgon:)
Har äntligen kommit igång med träningen igen, så nu är jag fit four fight igen! Annars har det varit ganska lugnt. Mycket jobb och många mysiga filmkvällar:)

Haha häromdan när Hanna skulle baka scones så använde hon en väldigt "fin" glas skål och alla undra vart den kom ifrån, för den fanns inte där innan.. Och det visade sig vara en taklapma! Mmm som döda flugor hade legat i. Började klia lite i halsen......;)

Hur mysig?


You are my angel and you light up
You are the queen in all the race


Snabb beställning från NeuLash. Så om en månad blir de Kajsa Anka. Kul att man blir kallad för Bambi av vakterna på jobb haha!

Nä nu ska ja mixtra lite med mitt cv..

PUSS

nu så

Världens roligaste vecka har passerat förbi. not! Men nu ÄNTLIGEN mår man mycket mycket bättre. Bara rethosta kvar.. Har saknat jobbet väldigt mycket den här veckan. Älskar verkligen mitt jobb! Är så jäkla shoppingsugen med. Helt galet! Syndade idag och köpte NeuLash. Linnea på jobbet har det och hennes ögonfransar är sjukt långa. Var helt säker på att hon hade gjort fransförlängning. Men icke, så hoppas det funkar på mig med för det var inte det billigaste precis. Om 16 dagar styr vi mot Götebooooorg. Ska bli skönt att komma hem en helg, pussa på Charlie, Fiffi o familjen. Och shoppa lite kläder;)
Nu sitter jag i sängen med hörlurar på och lyssnar på party musik - I i i i have the time of my l i i ife, dirty bit ;)


sjukling

39,8 graders feber, halsont, ingen röst. KUL! Har varit ledig från jobb från igår och blir hemma imorgon med. Så tråkigt att vara sjuk. Det är nu man skulle ha en bok. Inget roligt går de på tv iheller. Jönssonligan, Göta kanal.. Kul!!!!!
Däremot en kul grej som vi var på i måndes, Skotersafari! Så jäkla härligt det var, så ni som har funderat på att göra de, gört! Längtar redan tills nästa gång:)

jag och Maria!


älskade söndagar - helg!

Har blivit en trogen bloggare ju! Nästan iaf..
Nytt år och nya möjligheter! Har på känn att det kommer bli det bästa året på länge!
Sitter och myser i soffan med ett glas saft. Kom hem från jobb för ca en timme sen. Idag var det riktigt härligt att jobba, lite blandat med behandlingar, shoppen, härliga kunder och avslutade dagen med att vara i saunan 2 timmar. Superkul!

Nyåret blev firat rejält med. Först åt vi god mat här hemma med ett härligt gäng tjejer, sedan stack vi till bpa på stor fest, säkert 150 pers i ett hus! Mindre kul var det att öppna shoppen kl  9 dagen efter..

Ikväll blir det till att rocka loss med Rydell & Quick:)

Gott nytt på er!


RSS 2.0