Dagen efter

Hej :)
Susanna är väldigt trött och seg idag. Kanske inte är så konstigt? Nää. Hade förfest här hemma igår, en riktigt rolig förfest =) Jennies pappa och min pappa höll oss sällskap haha! Barbar var ingen höjdare så vi bestämde oss för att åka hem lite tidigare - bra det! Veckarklockan ringde 08.30 imorse. Emil kom hit och han fick följa med till stallet då ja skulle ta ut hästarna. Sedan bar det av till golfbanan i ca tre timmar då vi hade repetion på alla övnignar. Både Emil och jag mådde inte särskilt bra... Men förvånadsvis gick det mkt bra för mig:D Nästa söndag är det uppspel. Och hur ska det gå när R har 23 års fest dagen innan.. Får nog vara nykter! Yes.

Käk snart. Sedan ta cykeln till stallet och låta hästarna vara ute inatt.. Jepp, bete dags nu.

image150
Bild från igår. Lika vit som ett lakan. Dags att börja sola kanske ;)

Blommigt

Den här blommiga klänningen från Topshop är bara så fin! :)
image149


uppdatering


Härligt väder de har varit nu i några dagar! Alldeles perfekt :) Var en sväng i Ystad igår, gick på stan med Madde och vi hittade en skitfräck present till R, HAHA jag får skylla på Madde om han inte tycker om den. Sådär fulsnygg! Vi tog en härlig fika också, äppelkaka med vaniljsås, fast jag pillade bort äpplena. Gillar inte varmfrukt:P

Idag har jag bara slappat! Legat ute och solat i bara bikini, dock inte så länge eftersom de blåste lite kallt! hehe.. Tant Eva kom och tittade på mina hästar och Classica blev verkad. Annars inte mkt mer. Imorgon ska jag på ett möte hos Susanna´s Cosmetic i Veberöd där jag kanske ska börja jobba. Får se:) Perfekt namn iaf;) Sedan blir de kanske en sväng till Möllan i Malmö me tjejgänget. Lördag blir de utgång, ett tag sedan nu. Dock får jag ta de lugnt eftersom det är repetion i golf skapligt tidigt på söndagen.

japp, Tack för mig!

Lite trasiga & knasiga


lördag

skön lördag idag! lite mör efter gårdagen fast den va nykter, avskedsfest hos emilie där det kom mkt mer folk än 15 pers, körde hem vid 1 tiden och bums i säng...

emil och jag har spelat golf idag i hela tre timmar!! efter de så klippte ja gräset, de var svettigt:P oooch efter de så har ja kollat när blentarp spelade match mot anderslöv? träffade lite folk där nere. johan, louise, robban etc.. nu skriker min mage mat, men maten är snart klart - tonfiskgratäng :)

ikväll blir de nog att fälja me desi en sväng till malmö. kanske en fika eller så? vi får se.. eller mysis, eller han. ?




låtar!!









Dessa låtar ovan får mig att längta så himla mkt till sommar! Spc till Blommeröd, alla dessa låtar påminner bara så himla mkt om Blommeröd! Den sista får jag gåshud till:P Tänk er en häst som kommer inspringades till takt me musiken och svansen på ryggen som bara svävar fra! Jisses:) :) :)

party fredag!

tror knappast de.. är så himla trött.. lite extra trött efter min powernap kanske! låg och kollade på barnmorskorna på webben, (gud va sött med bebisar! ) sen bara vipps så var klockan några timmar senare!

ska iaf väg till emilie en sväng ikväll. hon ska ha avskedsfest, - hon flyttar till barcelona på torsdag. EMILIE kommer sakna dig.... men en sak som är säger är att vi kommer och hälsar på dig så fort de börjar bli lite närmare där nere;)

image148

Havremopeder..

Mkt som har hänt under en kort tid! Bra samt mindre bra..

Har varit i stallet mestadels. Med Lina, vi har ridit in till byn och har haft ritkigt kul. Som förr. Igår när vi red in till byn rider man förbi en hund hinder bana. Agility?! Nanna tyckte såklart de var jätteläskigt och började showa upp sig till max med lilla Lina på ryggen. Ja satt på tjocka Classica och fick tårar i ögonen för att hon var så himla fräck!
Har även varit mkt på golfbanan samt gymmet! Känns ritkigt i hela kroppen nu. Öm! Så de ska va;)

Blev ett kort inlägg fär nu måste ja fixa me maten. potatisgratäng och lövbiff :) A La Susanna!

Måste bara skriva att Ingalill från Mallorca ringde mig igår och vill att ja ska ta emot en träninghäst. Capone! wehoo. Bara om ja får tillgång till en paddock så..

Måste kila!


lovelovelovelovelove



Losing you is like livin in a world with no air

blabla

Hej!
nu är helgen över..
helgen har gått väldigt fort. mamma kom ner i torsdes och vi har hunnit med massor!! var i lund i fredes.. köpte ett par skor. fick hundra kronor rabatt för att det var en pytteliten grå fläck på som ja inte ens själv hade sätt, sedan köpte ja ett par jeans som jag läänge har letat efter. så nu är allt inhandlat=) nu ska ja inte handla kläder på läänge.. just de. de blev två linnen fån HM också.. Tog en god fika på espresso house också.. Lördes åkte vi och hälsade på massor av folk, tittade på hästar osv.. tittade på en häst som jag kommer få i träning i sommar, 4 årigt sto, jättesöt!
Söndag var det att gå upp tidigt då vi skulle iväg på öppet hus i hässleholm.. alltid lika trevligt med lika många fina hästar! på kvällen var det att åka till sitt egna stall. red classica en sväng till byn. både mamma och pappa kom springande ut med kameran haha!=) men classica ville inte vara still en sekund så de blev ju knappast några bra foton:P hemvägen tacktade tjockisen heela vägen hem! svettig och full av bus. men den här gången ramlade jag inte av. red nanna också. suveränt!! travade till och med lite grann. en riktigt skän kväll var det då folk grillade och klippte gräs i fulla muggar - sommarn är på väg:D
måndag idag. har varit i  ystad, lund - för att lämna mammsen+ blev de en fika på de nya fiket HELLO, o en riktigt söt kille jobbar där:D haha.. en sväng till bengtsfoder för att köpa lite mustanggrejer och så.. NU är jag hemma och ska snart till stallet för att rida nanni!:)

image147
jag & classica i trädgården :)


puws

Allt möjligt.

Idag var jag uppe med tuppen för att fixa hästarna. Alla tre=) Härligt väder & allt!
Hem gjorde ordning en nyttig macka med ägg på. Bara vitan:P
Bytade om till träningskläder för att dra iväg till gymmet..
Efter ca 40 min där åkte jag till Ica för att handla lite frukt. Tänkte göra en liten fruktsallad sedan..
Just nu sitter jag i soffan med den nya Cosmopolitan som snart ska öppnas. Efter OC! Nice nice...
Ikväll blir de ett besök hos sötisen.. För ja, han är verkligen söt:)

image145

Fick helt plötsligt ett sug efter kladdkaka, (Hade passat perfa till frukten:P)

Bio

Japp ikväll blir det bio, Shine A Light.. Pappa är ett stort fan av Rolling Stones så ja får snällt ställa upp och se filmen med han. Gillar faktiskt Stones rätt mkt jag med! Blir lite Mc Donals innan. Magen skriker mat för den bara bara fått i sig två torra mackor till frukost imorse.

Igår så satt jag upp på Nanna, på riktigt!! Skrittade lite runder och testade lite vad hon kunde. Gick riktigt bra! Sedan tränsade jag den tjocka Classica och tänkte ta mig en härlig skrittur i solnedgången. Den började rättså bra. Men vipps kom den upp en fågel i gräset och jag ramlade av på 0 sekunder! Haha. Sedan kunde jag knappt komma upp igen eftersom hon blev helt uppstirrad av den lila olyckan.. Men tillslut kom jag upp. (Nämnde jag att ja ramlade av i en näsla, finns näslor nu?=tydligen..) Värdlens mysigaste travbana skrittade(tacktade) vi runt..

Nej nu ska jag göra mig iordning.. BIO:D


Måndag

Ledig idag! Och då menar ja helt ledig från allt. Till och med hästarna=) Riktigt skönt med sovmorgon.
Vet inte om ja ska ringa Emil och fråga om han vill med till golfbanan eller gymmet.. Eller så blir det båda:D Ska till stallet sen ikväll iaf och ta in hästarna och sitta upp på Nanna tänkte jag! Sadlade och tränsade henne för första gången igår sen hon kom till mig. Gick jättebra. Bara att hon brydde sig om bettet mer än om mig. För gud va hon tugga! Jag la mig över sadeln och det var inga problem men vågade inte sitta upp eftersom jag var ensam i stallet. Så ikväll blir de ett nytt försök:)


Härlig känsla när det pirrar till i magen! - Mys


work work..

Nyss hem kommen från jobb. Ska ta ngt snabbt o äta sen åka och hämta foder, därefter stallet, sedan hem och göra sig iordnig.. Ska servera hos Klingspor ikväll:) Känner att de kommet bli liiite stressigt idag.

image144

...

Har sån sjuk träningsvärk i låren & rumpan!!!
Har varit och letat efter en kalender i hela ystad idag. Hittade jag ngn? Nej. Skulle behöva en såndär man hänger upp på väggen. Inte ens ÖB, Willys, Ica, Coop eller Åhlens hade någon.. Haha sprang runt i ridkläder på Åhlens. Stank hästskit och såg förjävlig ut! :D Bara för de så  hittade jag ett par jätte söta tygskor.. Men hade inte tid att prova. För jag betalade inte för parkering. Brottom! Har lagt upp lite kläder till salu på blocket också.. Garderoben måste vårstädas! Har min studentklänning till salu om ngn skulle vara intresserad:)

image142

Hej!


Idag har en ny häst kommit till stallet, en skit söt fjording. Den sötaste fjordingen jag har sätt faktiskt! När vi släppte in flingan i hagen så var det ingen häst som reagerade. Flingna dök direkt ner i gräset! Sådär efter fem minuter ville Nanna ha lite uppmärksamhet. Svävade runt me svansen på ryggen!

Ser på nått camping program på tv. Haha ser riktigt mysigt ut faktiskt. Jag är nog allt en liten kampare. Husvagn, grilla, mygg, bada, träningsoveroll, båt, glass, beachvollyboll, spel, dansbana mm.. Så mysigt! Västervik säger ja!

Har varit på Bengts foder idag. Skulle köpa kalk. Fick reda på att hästar som äter havre tar inte åt sig vanlig kalk.. Tänk så många kilon kalk man har slösat genom alla år till ingen nytta!!? Köpte istället Bone Power som tydligen ska vara det bästa man kan ge för arbetande och dräckitga ston.. Som då får havre i sin mat! Köpte också en olja med alla Omega syror i.  Dyrt var de. Så om någon månad så förväntar jag mig att ina hästar ska vara i tipp topp haha! Allt är ur serien Mitavite

Har också varit på gymmet idag. Grymt segt gick de.. Efter 10 minuter på springbandet så kände det som jag skulle spy.

Var på Novalund igår.. Köpte allt som jag inte skulle köpa haha! Fick med mig tre par skor från Skopunkten, och två st skit fina bandau bikinis från Stadium. REA! Storlek 36 på överdelarna och de fick plats.. Mirakulöst!!!!! oh just de en snygg jacka från Gina! Allt de på under 1000 kr! DE NI! Egentligen skulle ja ju ha ett par tygskor.. Men slutsålt överallt.

image141

RSS 2.0