Hej

Nu är man brunett igen! Dum som man var köpte man bara en förpackning och trodde att det skulle räcka. Lite fläckig är man allt.. Så det blir en till färgning inom kort! Men OJ va de känns konstigt att va mörkhårig igen.

Midsommar me tjejerna i Västervik var lyckat. Hade en riktig mysig helg. Massa god mat :)

Nu sitter man här och har blivit sjuk. Förkyld och feber.. Det blev inte bättre att man jobbade i den kalla blåsten idag.. Blir jobb hela veckan och Norge på torsdagkväll till söndag med alla hästar! Det kommer bli så himla kul:D, älskar Norge!

  None

Före & efter!? Nja nästan.. Ska se om ja kan ta en ny bild på mitt mörka hår!:)

En bra låt också,
Fleetwood Mac - everywhere

Sverige tröjan på!

Jepp. Sverige tröjan är på:P

Skön dag idag:)

Imorse åkte jag och Jennie till stallet. Pysslade med min nya träningshäst som är ett krut paket!! Vi red lite, och långerade Nanna.. Efter de åkte vi till Veberöd för att handla hästkäk osv.. Hem, sedan blev de en god lammfile på Byakrogen som satt alldeles perfa. Efter de åkte jag och Jennie till sommarbetet till våra små bebisar. Kunde faktiskt klia lilla Charlie idag. Framsteg! Sedan när ja kom hem tog  jag och Annika en spring tur till fotbollsplanen och hem igen:) Skönt att röra på sig! Nu sitter jag framför tvn och tittar på Sverige matchen!

Imorgon bär det av till västervik, kommer bli så hilmans skönt. Jag, Jennie, Annika, Emmi och Madde:)

Update

Väldigt kass uppdatering på sistonde. Men har helt enkelt inte haft tid, orken, lust till att skriva. Har varit en hel del jobb på sistonde, hästen är i full träning och tar minst två timmar om dagen! Riktigt roligt faktiskt.. Får en till träningshäst nu på tisdag som ja ska ha i lite mer än 2 månader! Har varit en hel del festande ovanpå det också. Som sommarnatta, studenter, louises och violas avskedsfest som var för övrigt sjukt kul!! Lätt den roligaste festen på länge. Den här helgen blir de däremot inget festande. Jobb för hela slanten! De behövs.. Nästa helg är de midsommar, ingen aning vad som händer då. Västervik hade iaf inte suttit fel! Helgen efter de är de Norge, efter de är flera helger i rad som är fullpackade med roliga händelser :) Som Piteå, Blommeröd, Riks, Linköping, Götet, osvosv.. Dessutom så har Annika äntligen kommit hem efter långrånvaro då hon har göttat sig i Australien:D.


RSS 2.0