Nu igen

Har hänt flera gånger att folk tycker jag är lik Jennifer Love Hewitt, senast igår! Har googlat henne nu och tycker själv att vi inte är speciellt lika. Det skulle såfall vara färgerna o håret...

Kom hem till sköna Särö för ett tag sen från Göteborg. Har bott i Elisabeths lägenhet i helgen, riktigt mysigt har vi haft de! Igår var vi ute på BLVD och parta loss. Nu är de tyvärr plugg som gäller... Suck, först en andra powernap för dagen;)

Idag är det dessutom exakt en månad kvar tills bejbi ska föla. Längtar Såååååååå!

 
Lika?!


lördag

Kanon helg än så länge! Igår var vi ute och käkade på Lilla London därefter tog vi spårvagen hem och somna ganska tidigt! Vaknade tidigt idag med strålande sol och en bamse frukost. In till stan för att shoppa och fika lite.. Blev dock ingen shopping och ingen fika:P Taccos och lite powernap senare är vi nu redo för kvällens bravader!

Skriver mer imorn:)


..

Ångesten börja komma.. Imorgon tar vi examen i manikyr. Teoretiskt prov och därefter praktiskt! Examens kläderna är just nu i tvätten alla hundra elva kompenidier ligger huller om buller över mig i soffan... Om inte nagelsjukdomar o alla ingredienser hade kommit så hade jag inte varit lika nervös.. Men nu är de så att ALLT kommer PUUH!!!!! Länktar tills imorgon eftermidda. Paulina och Kim kommer upp och gör mig sällskap i helgen. Förhoppningsvis ska den FIRAS ordentligt..
Annika åkte hem idag efter en hel vecka här uppe i götet. Hon har varit toppensnäll och hjälot mig me läxor o specialarabete! Du är bäst:)
Idag är de typ exakt en månda kvar tills min bejbi ska föla:) Som jag länktar!!

Nene PLUGG PLUGG PLÙGG.....


kan inte bli en bättre lördag


god morgon!
sitter just nu i bilen och börjar närma oss skåneland. ska på öppet hus idag hos www.oppreva-araber.com. sedan ska vi hem till paulina där kvällen ska firas:) det ska firas extra mycket nu när annika har kommit hem från sin tre åriga utbildning i australien som hon har klarat galant! skönt att ha henne hemma igen;)


hoppaspålycka

Idag bjuder Särö på strålande sol! Kom precis in efter en promenad me Fiffi. Gick ner till bryggorna och tog lite foton. Lägger kanske upp lite bilder när ja kommer hem i eftermiddag för nu ska ja in till Göteborg, hoppas på lycka;)

Ha en bra fredag alla!


influensan...

Nä det blev ingen utgång..I lördes hade jag dunderhuvudvärk hela kvällen. I söndes då vi skulle på Grekisk Afton och hade sprungit på stan hela dagen för att hitta ngt fint att ha på sig.. I stället slutade kvällen på toaletten..KUL! Har ätit lite chips nu ikväll annars har jag inte ätit ngt sen i söndes morse så nu är man skapligt matt. Får se om man orkar ta bilen hem imorn.. Lovet bara springer iväg... Har så mkt att göra och ligger två dagar back.

Har inte direkt ngt mer att tillägga utan att jag länktar till helgen, hästar & party, kan det bli bättre? :) Hoppas bara på att man mår bättre!!

Natti

morning

Mammsen jobbar o jag är ensam hemma i lägenheten, solen strålar in genom alla fönster! Ska snart duscha och kanske synda...Finns ett solarium nere i källaren!
Igår skulle jag egentligen ut, men när vi kom hem från påskmiddagen fick jag världens värsta huvudvärk. De var inte migrän iaf... Måste kolla upp varför jag har huvudvärk nästan var dag..
Ikväll ska vi på Grekisk Afton! Kommer bli hur kul som helst:) Nu duschen sen ta cycklen ner till stan för att se om man kan hitta ngt att ha på sig ikväll!
Kram

tur!

Blev stoppad av polisen på väg till lnkp.... Körde liite för fort, sådär i 140 km... En bil med två ganska så snygga killar körde om mig två ggr, ja undra va de höll på med.. De saktade ner och jag körde om dem igen.. Då satte de ut en lampa på taket som blinka blått.. JAHAPP! Skit nervös, saktade ner och körde in vid sidan. DÄR ryker körkortet och en fet böter tänkte jag... Jag steg ut ur bilen och sa: Ja där gick det lite fort.....
Polisen: Ja så du är medveten om det iaf.. Vet du om hur farligt det är att prata i telefon samtidigt när du kör så snabbt?
Jag: mmmm.. (jag tyckte ju jag hade full kontroll)
Polisen: Vet du om hur snabbt du körde egentligen, när vi körde om låg du i 140.
Jag: mmmm... Lite dumt kanske...
Polisen: Vet du att ditt körkort kan ryka nu och att bötern för fortkörning ligger på minst 1500 och du körde 30 km för fort? + att du pratade i mobiltelefon.. Så, vad tycker du vi ska göra??
Jag: hmm, ja det är du som bestämmer.
Polisen: Ja jag tycker du kan ha roligare för dem pengarna! Men nu har du lärt dig att poliser kan åka runt i vanliga cevil bilar...


VILKEN TUR jag hade där asså! Om det hade varit ngn annan polis hade ja ju åkt dit direkt. Undra varför jag slapp böter egentligen, de känade ju ingetting på de?! Slapp till och med blåsa..

Då när poliserna steg ut ur bilen så såg jag att den ena killen som då kom fram och pratade hade ett litet leende på läpparna. Han var bara några år äldre och såg riktigt bra ut!! Han kollade ju på mitt körkort, kan ju allt hoppas på att han kom igåg namnet o söker upp mig;) HAHAHA!!!

Inte en millimeter över hastigheten kom jag till slut fram i lnkp. Träffade upp Danne och Mikaela för att äta en god thai lunch inne i stan. Nu har jag kommit in från en härlig kvällspromenad runt ån, så härligt väder och hått luktade det:) Nu ska ja sätta mig och skriva lite på mitt arbete..




påsklov!

borring..
är helt slut! suttit med mitt specialarbere i timmar nu... har typ skrivit en sida.. bara 9 kvar!
ikväll är det nog många som är ute och har roligt. själv sitter man hemma med en bunte gäster. de börjar bli lite runda om fötterna.. själv ska man snart gå o nanna kudde. upp tidigt imorgon och fixa lite innan ja kör till linköping till bästaste mammsen:)
idag har jag och pappa varit i kungsmässan och kollat lite. var ute efter ett par jeans men hitta inga som föll mig i smaken. dock blev det ett par skor som fick följa med hem som jag fick i påskpresent av pappa:)
har varit ute i stallet och gått en promenix med min nasse passe. snart är det földags! som jag länktar!!!!!
ikväll var det egentligen meningen att ja skulle till brinkan i skövde, hade lätt åkt dit om de inte tar över 2 timmar att åka dit. tycker de får komma hit i veckan så vi kan gå ut i gbg istället;)



mina nya skor i de skönaste mockan! från bianco.


RSS 2.0