im in love

Älskar min nya parfym som jag fick i födelsedagspresent, så mycket så jag knappt vill använda den ;)
Den blir verkligen en stark konkurent till min förra parfym, Stella som verkligen luktade Susanna!


Nu ska jag göra ordning mig inför True Blod som börjar ikväll så det bara blir att hoppa i säng sen.
Upp tidigt imorgon för provjobb i stan. Skulle egentligen bara på intervju men var visst inbokad på tre ansiktsbehandlingar!




Att vara, eller vad?

Nu är det helt plöstligt mycket som händer!
Ska ut och springa en runda nu för att rensa huvudet lite..


jippiiiiiiiiiiii :)

YEEEEEES! En jobbintervju på torsdag, håll tummarna för jag behöver verkligen ett jobb! Det gör det inte bättre att det ligger på Avenyn iheller :) Ett jobb och lägenhet är allt jag ber om....

Nu är det verkliegn shoppingförbud för mig. Skorna som jag letade efter var slut i min storlek. Köpte ett par mc boots som jag har tittat på väldigt länge, och ett par svarta jeans som satt som en smäck!

Har precis kommit in från en lång pw med Fiffi! Är ensam hemma ikväll så jag tänkte mysa till det med go mat, lax och ska ladda ner någon rolig film.


godnatt

Ska snart krypa ner till sängs.
Vädret är sjukt kasst och det är sjukt tråkigt att vara arbetslös om dagarna...
Helgen den har dock varit grym! Bestämde mig för att åka till fina Erica i Skövde på hennes och Victors inflyttningsfest, supertrevlig kväll med goa människor :) Får inte dröja lika länge tills vi ses nästa gång bara! Kameran stannade hemma så det blev tyvärr inga bilder.
Imorgon blir det en runda in till stan, för en fika och dessa skor får gärna följa med mig hem!


..

Varför släpper inte den envisa huvudvärken??
Igår var det kräftor som gällde, supergott :) Gick hem i tid då jag inte mådde så bra. Skönt att inte vara bakis idag, dock en dryg huvudvärk som jag har haft sen dag ett nu när jag har varit hemma. Mycket som snurrar runt i huvudet just nu.. Jobb, jobb, jobb, måste sälja två hästar, släp.. Och så vill jag ha ett eget boende!
De kommer snart ringa från Sälen och höra om jag är intresserad att jobba en säsong till. INGEN ANING!!!
Vill verkligen ha jobbet i Göteborg på Clarion Hotel Post. Men det blir inte isåfall förens i januari, om man nu får det. Elisabeth ringde precis och berättade att det är en salong i Varberg som är till salu..... Blir anagligen en sväng till Linköping för jobb på Hotel Ekoxen tills vidare...

NU blir det en powernap så jag kanske kan tänka klart till eftermiddag. Blir det ut i Göteborg eller inflyttningsfest hos Erica i Skövde... Det tåls att tänka på :)



snart!

Precis avklarat halvmilen och 50 situps. Tur de, för nu har himlen öppnat sig!!! Ska in i duschen och sedan blir det lax m. avokadosallad!
Imorgon har jag äntligen bokad klipptid, har inte klippt mig sen Sälen, februari tippar jag på! Sedan får vi se vad helgen har att bjuda på. Hoppas innerligt att den har ngt gott då det kliar i hela kroppen på mig!


hoppas på att träffa denna sköna tjej!

och hoppas att denna tjej överlever en helg utan mig ;)

det är ingen vanlig dag för de är min födelsedag hurra hurra hurra!

Så, då är man hela 23 bast! Nu får det räcka :) Tack alla söta ni för alla gratulationer! De värmer.
Den här sommaren har bara rusat förbi... Har varit full fart hela sommaren med alla hästarna och tävlingarna. Men nu så är utställnininssäsongen över, iaf för oss! Det kunde iaf inte sluta bättre för min del då Classica blev klassvinnare på RIKS! Ett utav de största ögonblicken i mitt liv, då hon bland annat slog Word-Champion deltagare!
Nu börjar det riktiga livet, kom hem till Särö i måndes. Så nu blir det till att söka jobb som hud/spaterapeut framförallt till en början med i Göteborg. Vill gärna ha ett jobb här och en egen lägenhet inne i stan.
Om jag inte får ngt jobb tills november blir det förmodligen en säsong till i Sälen :)

Ha en go kväll ni! Så ska jag snart börja med taccosen, ikväll blir det en lugn kväll med en mys film!



RSS 2.0