twilight

"And so the lion fell in love with the lamb "

Såg twilight igår på bio me Paulina. De är en av de bästa filmerna ja någonsin har sätt. WOOOW! Ville aldrig att filmen skulle ta slut. Ja skulle kunna se den 1000 ggr igen och ändå känna lika mycket pirr i magen! Så himla vacker, spännande, romantisk mm! Ja fick tårar i ögonen flera ggr för att den var så himla fin och det var jag nog inte ensam om. Och han då? Såå sjukt snygg, heeelt perfekt! Nu är boken "Om jag kunde drömma" högt upp på julklappslistan :)


"About three things I was absolutely positive: First, Edward
was a vampire. Second, there was a part of him--and I didn't know  how dominant that part might be--that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him." (citat från filmen)



jobb

har precis varit och ridit med paulina hos ungerth! härligt härligt. tänkte vila lite i soffan nu. har haft frukosten på snoge idag som öppnar kl 6.. så ja är lite trött.. spc nu när ja sover som bäst på mornarna! sängen är bara så hiiimla skön! ska iväg och jobba ikväll också på eriksdal. de ska ha jaktmiddag och så ska ja o pae hjälpa till att servera. kommer nog bli himla skoj. calle p ska vara kock! haha =) de ör ju öja ikväll också. ja borde inte gå eftersom ja ska ha frukosten imorogn också och de är massor gäster... meeeen man vet aldrig:P

just de.. vila var de!


är inte elvis bara inte lite het? haha och de värsta är att min morfar var grymt lik honom en gång i tiden!

godkväll

jag är värdelös på det här! 
skriver inte så mkt här längre då ja skriver lite mer på min "hästblogg"  www.123minsida.se/PapasArabians

kan börja skriva lite va som hände förra helgen..
 
mormor fyllde 70 och det firade vi på birka färjan! riktigt mysigt att komma väg från vardagen. det var en himla massa söta killar där som var gryma på att dansa bugg och crazy foxx eller va de nu hette. jag och oscar kunde bara stå i flera timmar och titta på dem!! oscar blev nästan galet svartsjuk på hur bra de dansa! oscar skulle såklart försöka att lära sig movsen och jag fick såklart ställa upp och dansa lite! när vi hade buggat ett tag ställde vi oss igen för att titta på de andra dansarna. då var det en kille som kom fram och frågade om vi skulle dansa! ja sa direkt att ja inte var sådär duktig.. de gör inget sa han vi kan dansa lugnt! Sure! lugn dans var crazy fox. snuskdans snarare! man dansar väldigt tätt ihop, gnuggar sina pannor tätt ihop och man blir riktigt svettig! det gick inte sådär jättebra eftersom jag hade en väldigt tight kjol på mig. så vi buggade lite istället! han tyckte iaf jag var duktig haha=)

den här helgen som var fyllde paulina år!
det firade vi med stor middag och fest hemma hos mig som blev lyckat! spelade sanning eller konsekvens som blev väldigt fnittrigt.. lekev avslutades ganska snabbt då när killarna började komma!

knäppa djur man har! haha katten frasse fastnade precis i en ICA papperspåse och hade den som halsband haha! fiffi sitter som en människa i soffan och undrar va frasse håller på med =)

någon mer än jag som vill se twilight eller va den heter som har premier nu på fredag! jag bara måste se den :P

har precit tittat igenom fotona från mallorca, kom och tänkte på när ja o paulina fick masage på stranden! haha. vi hade länge funderat över de dära.. så bestämde vi oss för att få lite massage nu sista dagen på stranden! vips så åkte trosorna ner och bikiniöverdelen av! haha där låg man och visade is tort sätt allt inför mallorcas befolkning! haha. massage ska man slappna av. men jag låg och kämpade med att inte skratta!




notte precis rullat sig i sanden!

nu är man snygg igen..

Nyss hemkommen från frisören. Lite kortare och lite mörkare. Även frisören tyckte ja var lik Ghatania som var med i idol förra året. Det är inte första gången jag har fått höra det. Men det gör inte mig något för hon är ju ritkigt söt:P
Imorgon åker ja upp till mamma i linköping. Kommer fram vid 8  tiden på kvällen och då ska mamma ta med mig till någon invigning.. I helgen fyller mormor 70 och då ska vi på Birka Paradise kryssning :)

Nej nu måste ja packa en snabbis. Sedan blir de stallet en snabbis därefter jobb på snoge. Ska servera från kl 17-00 - 1.00 aah! Ja har inte tid.



HEJ

RSS 2.0