Natti natt

Ny duschad och redo för sängen, fast först tänkte ja skriva lite här!

Har jobbat nu två dagar i rad på Snogeholmslott - har gått bra. Ja och Jennie sjöng massa jul låtar, och när man tänder ljus så luktar de så mysigt och ja, jag länktar faktiskt till jul! Så mysig stämning då. Fattas bara någon att  mysas med... :P

Häromdagen var jag Emilie och hennes syster på Novalund och shoppade lite, jag kom hem med ett par diesel jeans som är riktigt tjusiga:) och en fin-fin skjorta! Ooh. Jag har kommit på något som jag kan dricka, Shaitee, vet inte riktigt om de stavas så. Men suuper gott var de! Känner mig allt lite vuxen nu. Nu när jag kan beställa något annat än typ choklad, vatten, läsk osv.. :D

På fredag åker vi till Aachen och ska titta på fina hästapollar. Kommer hem igen på Söndagnatt.

Imorgon ska jag på jobbintervju, är allt liite nervös! Hoppas de går bra. För det är ett riktigt toppet jobb skulle jag tro :)

natti natti ♥

image66

Fredagkväll!

image65


Nu har ja sortetat alla foton jag har på datorn! Lagt upp massa nya foton på pixbox. (Ssanna.pixbox.se)
Har såld mitt skrivbord idag. 300 kr:) Och min tavla. 1000 kr, så nu är jag nästan rik :O haha. Idag har vi fortsaett med att sorterat i källarn och i gareget. Sedan kollade vi på ett stall som vi kanske ska hyra. Någon som inte har en stallplats kan gärna få höra av sig till mig:) Har varit i stallet ett tag, gick ut på en promenad i skogen. Kan inte rida nu eftersom henens ben inte är bra:/ men men.. finns massa andra hästar att rida så länge:)
Igår var jag hos Jennie, kollade på dagboken igen. Åt äpplen istället för godis:) vi ska bli nyttiga! Men iaf  jag somnade till filmen! FYY! Imorgon ska jag banne mig ut!

Peak jacka säljes!!!

Nu är det dags att skriva igen efter lång frånvaro!
Är hemma i Sjöbo nu - för gott! haha, eller kanske inte just Sjöbo för gott. För vi ska flytta till Blentarp i slutet av november till ett riktigt fint hus  - skönt att komma ifrån de här råtthuset!
Idag var Jennie här på besök. Hon kom hem från turkland igår :) fuskisen.. Sen åkte papps & jag för att hämta Oscar på flygplatsen:) Sen vidare till Ingela för att kolla in våra tapeter och så vi ska ha i vårt nya hus:)
Nuu väntar jag på maten, sedan iväg till Jennie :)

Igår var Emilie, Madde och då jag hemma hos Desiree och hade mysis. Först åkte iväg och handla mat och massa godis:) Sedan kollade vi idol därefter såg vi min absoluta favoritfilm (till och med bättre en Karate kid) Dagboken! Ska se den med Jennie ikväll med, hon har ju inte sätt den.. Riiktigt bra är den iaf:) Rekomonderas varmt.

Just nu lägger jag upp massa grejer på blocket! haha får mail och telefonsamtal stup i kvarten!
Ingen som är sugen på att köpa min "offwhite" nykemtvättade Peak Down Bomber jacka i storlek s. för ca 1600 kr? Nypris 3300? :)


hehe.. Nuuu är grytan redo!

Tja

RSS 2.0