är den inte bara för bra??

JOOOOOOOOOOOO


blabla

waa! ja är rastlös ända ut i fingertopparna! därför bestämde jag mig för att baka kanelbullar, de är just nu på jäsning. hela tio minuter kvar så så passar de perfekt för ett litet blogg inlägg. sitter just nu på golvet och lyssnar på musik och väntar på degen ska bli färdig!

kom hem från mallorca i fredes natt. eller snarare kl 3 på morgonen, då var jag också pigg och gick inte o la mig förens kl 4.. kl ringde kvart över 6 då ja skulle upp för att jobba. lite smått segt men de fick! jimmy hade födelsedags fest på kvällen som var trevligt, sen vidare till öja. de sög! kom hem vid 4. upp och jobba kl 6 dagen efter igen! ja måste ha fått massor av energi av 10 dagars semester.

mallorca var trevligt.. dock var de sista dagarna skit. rätt kallt, regnigt osv.. men vi ska nog va glada av de sol vi fick iaf=) de blev lite fest, chopping, julkpappar, massa mat, ridning mm.. stukade min hand gjorde jag också. trodde att ja hade brutit den för guud va de gjorde skit ont! blev klämd mellan en häst och väggen.. de knakade till hela tre ggr.. in till lilla sjukhuset i santa maria där de klämde och kände och gav mig röda avlånga piller som ja skulle ta! haha de såg farliga ut.. ja bröt iaf inte handen/armen som tur va! nu kan jag iaf röra den.. men de gör fortfarande väldans ont!

naaj nu har de gäst färdigt.. nu ska ja rulla bullar och fortsätta lyssna på nrj. grymt bra musik de spelar! lady gagas nya låt är super! och beyonceys nya!!! + den dära i kissed a girl and i liked it! eller så är alla låtar bara sådär extra bra just nu ikväll... :D




haha just nu. fiffi räcker tungan åt er :P

snart!!!!




snart så!

VA! över 110 läsare  häromdagen.. Förstår inte. Ja borde ju lägga ner massa av krut på bloggen när det är så många som läser;) haha nä de skulle jag aldrig orka me. Vad skulle man skriva om!?

Va! Japp, jag och pae åker alldeles snart till mallis i 10 dagar. Gud va skönt det ska bli!!

Igår serverade jag på snoge. De skulle ätas fem rättersmiddag. Riktigt mysigt var det på slottet, romantiskt och jag började filosufera på mitt framtida bröllop haha!! Kom hem vid halv 11 tiden från jobb, snabbt slänga på sig lite nya kläder och hämta upp Emmi och Sofie för att köra in till ystad där vi mötte upp Madde och pae. Fast man var jättetrött så blev kvällen bra. De beror nog mest på att jag träffa Tim där som jag inte har träffat på över ett år. Den killen är speciell på nått sätt:)

Nä nu ska ja gå ut me hunden på en promenad.

Puss

du är lätt att vila ögonen på..

haha japp. ja har fått ragg! dock är de utav fel kön bara! hahaha..

idag har ja flyttat hästarna. charlie kommer nog bli lätt som en plätt att lasta i framtiden=) skönt att ha de "hemma" igen på eriksdal. annars har ja inte gjort så mycket idag. flytt av hästarna tog i stort sätt hela dagen.. jo jagh har varit hos jennie en stund och sagt farväl. hon åker till thailand imorgon i hela 7 veckor. kommer sakna henne=) hon fick en gottepåse av mig som färdkost. tror dock att den blir uppäten innan!



snart mallorca:D


härlig höstdag

Va!!!

Hela skiten försvann.. bakgrund och allt. allt slit ja har lagt ner för att den ska se bra ut. och nu ör ja tillbaka på ruta ett och förstår ingetting:P. min fina vän anabel har äntligen skaffat blogg. anabel.blogg.se.
idag skulle ja egentligen flytta mina hästar men hamna på nova!! ja skulle bara ha en plattång. men kom hem med en nyårsklänning!! hör ni susanna är för en gångskull i tid;) nej, men den var verkligen skit söt och jag var bara tvungen att ha den.. samma sak med den dära skinnjackan ja hitta! ajaj sa de i plånkan.. spc när man ska till mallis på tisda i 10 soliga dagar, ja för de har vi önskat! skinnjackan var också verkligen skit fin. och ett kap.. kostade egentligen 1300 kr men fick den för 700=)
efter nova kände jag och pae för att ta lite foton i simontorpskogen. verkligen jättehärligt väder har de varit idag!


måndag

Mys dag!


Paulina skulle fixa några ärenden idag och jag fölljde snällt med som sällskap! Vi började me banken i Sjöbo för att fixa nytt kort nu när vi ska till mallis=). Sedan åkte vi in till polisen i ystad för att hon skulle fixa pass.. Och jag har växt!!!! Jag är hela 163 cm låååång! Efter de skulle vi hämta hennes kamera hos Emelie. Låg massa bilder från helgen bland annat då Emelie o Kim hade coctail förfest. Själv var man nykter för att man skulle jobba dagen efter. Men de syns inte på bilderna... Tog sedan en fika på stan me tjejerna, Madde, Kim, Emelie, Amanda jag och Paulina förståss. Det blev en lång fika med mycket skvaller :) Sedan gick vi på stan för att titta lite..Efter de hem till Kim o Emelie för att titta lite på One three hill som man inte har sätt på evihgeter! Efter de började vi bli lite smått hungriga igen och bestämde oss för att dra till Mc Donalds där de blev lilla menyn och en chokladmilkshake och värsta seriösa snaket! haha, en himla mysig dag=) Nu sitter ja såklart hos Pae igen. Nära och bra hit!


Dagens låt! Hittade tyvärr bara live versionen..

RSS 2.0