kallt

buuurr... ISKALLT ute är de. Har varit i stallet i två timmar med en tjej som ska börja rida Classica två ggr i veckan. Perfekt nu när ja inte hinner i och med att skolan tar all min tid. Nu tänkte ja åka till Kungsmässan och titta lite, därefter åka till badhuset för att simma, basta och eventuellt lägga mig under solariet :D myys!:)

Nästa allt är fixat inför morgon dagen då familjen Uhlén ska ha fest här hemma! Massa konkande med bord och stolar men nu är det mesta på plats:)


ett av borden!



ishockey

Ja då var julen över! Haft en lugn skön jul och de behövdes:) Imorn åker vi hem till Götet igen. Saknat min baby Classica mucho:)  I Julklapp fick man lite gått & blandat, bland annat en massagebänk av mormor som ska användas flitigt! Paulina du är frivillig va?;)
Ikväll har vi varit och sätt på ishockey på Cloetta center, lhc - rögle (Linköping - Skåne)! Faktiskt väldigt spännande!

Nu är de sängen som gäller! Tjipp tjipp

Dan före dan före doppardan!

Wohoo! Nu har vi äntligen fått vårat efterlängtade jullov :) Alla julklappar är fixade, julgrannen klädd med 42 amerikanska kulor haha en riktig Kalle Anka gran som pappa säger! Imorgon åker jag till mamma i Linköping där ja ska fira jul.

 

Snart

Dags för en liten uppdatering för alla mina läsare!:)

Det är långa dagar nu i salongen. Hemma halv 8 varje dag ända fram tills tisdag då vi får jullov. Men kul är det iaf =) I helgen ska ja ner till Skåne, Annika kommer hem från Australien på freda så det ska bli skoj att träffa henne igen! Fest hos Jennie på lördag och lite julshopping me Paulina i Ystad! hihi.. Ja jag ser fram emot helgen och träffa mina söta vänner:)

Nu ska vi se om vi kan hitta lite söta bilder på dem! haha

 
Hitta lite gamla bilder








Meet me halfway

Rysningar är fasen den bästa känslan som finns!





.

2 advent

I fredes var jag, Emma och Charlotte och såg Idol på Skandinavium. Efter lite krångel med biljetterna så löste det sig till slut. Kvällen blev grym! God mat, dricka och underhållning :) Erik är grym! Efter idol åkte vi hem till mig för att sova. Upp tidigt på lördag morgon för att åka iväl till Ullared. Där det var kö på flera hundra meter! Men vi gick in vid utgången istället och slapp den långa kön! Kom hem vid 3, åkte iväg till stallet för att testa Classicas nya "kläder" och red en sväng. Idag är det söndag och jag ska absolut inte göra något mer än att åka till stallet och gå igenomo helkroppsmassagen. Första gången på länge har vi inga prov nästa vecka SKÖNT!

- TOPPEN HELG


drömmar

Åhh! Just nu vill ja vara i Paris där VM för arabhäst uppvisning ska hållas i helgen.. ÅÅÅÅH! Många fina hästar ska vara med. Bland annat Candanzas pappa! Men istället sitter man hemma och ska börja plugga inför ett prov vi har imorgon. Hade ett prov idag med som var rena mardrömsprovet. Vi fick iaf sluta nästan 4 timmar tidigare iaf :) Imorgon ska vi se på IDOl live i Skandinavium, ska bli skoj. Och på lördag blir det en Ullared trip ;) haha..
Nej nu stallet en sväng innan plugget börjar på allvar.....




En video från Paris från 2008. På de äldre hingstarna.
Någon gång i framtiden så ska min Charlie vara där me;)


1a December


Hur fin är inte denna låten? De spelade den i New moon filmen som förövrigt var ganska så tråkig..

Pappsen har gjort julskinka idag så nu sitter jag här med knäckemacka me julskinka på! Mm :) Det jag borde göra dock är att plugga. Har prov på både torsdag och fredag. Som tur är så brukar veckorna gå himlans fort så snart är det dags för en visit på Ullared hehe:)


RSS 2.0