plugg plugg....

Sitter just nu och pluggar. Går sådär! Förstår inte varför man blir så himla trött utav att bara kolla på papperna!?
Imorgon har vi iaf en hel städdag i skolan... Blä. Det ända posetiva med det är att vi kommer sluta klart mycket tidigare än tre iaf. Förra året var de klara vid elva tiden så hoppas vi blir det med. För då ska vi ut och käka en mysig lunch:) Därefter blir det hem och packa väskan för imorgon kväll bär det av till årets höjdpunkt Aachen!!!!:)

Lite shoppning har det blivit också.. Gråa jeans som satt som en smäck från Zara. Och en "bad hairday" mössa också!

Sleep tight Puss

kan inte sluta lyssna



SHERI - FIRST SIGN

Thought I had everything,
'Cuz I found a man for me
Knowing you were just a dream I
Tried to cheat reality
You were never into me as much as I was into you
That's what I get for that
It was kinda crazy,
I'm doing better lately,
Trust me I learn from that


nöjd

Ännu ett prov mindre.. Hade prov på pedikyren idag. Alla fotens 26 ben kan jag klockrent på både latin och svenska. De ni;) Nä men provet kändes ritkigt bra faktiskt!! Efter skolan träna jag och Emma på S.A.T.S riktigt skönt var det. Lite kondition och därefter gick vi igenom hela kroppen. Så imorgon förväntar jag mig träningsverk! OCH det passar perfekt eftersom imorgon står det kroppsmassage på schemat:)

Nu är det inte många dagar kvar till Aachen! Ska glassa runder i min nya Papa´s jacka och göra lite reklam för mig & mina fina hästar haha! Nä skämt åt sido.


ja Paulina håret är ivägen ;)

Härlig dag!

Idag har det varit en riktig "fader-dotter dag". Åkte iväg rätt tidigt för att hämta utt mitt paket från Horze. Allt passa! Och vinterjackan är så snygg så den skulle man kunna använda till vardags med:P Inte bara i stallet.

Efter de åkte vi till skopunkten. Två skor fick följa med hem, ett par sköna "uggs" och ett par boots :)

Sedan bestämde vi oss för att åka ut med båten. Får ju passa på nu när det är så fint väder. Åkte till Blomsermåla för att äta dagens. God räksallad blev det :)

Nu har ja precis läst igenom alla pedikyr papper. Prov på tisdag. Men det verkar inte vara så jättesvårt så de är iaf skönt.. Nu hinns det med en liten powernap innan det är dags för att göra sig iordning. Ikväll ska vi till Charlotte i klassen och käka dricka gott sedan ut i Götet TJOH

Har en systemkamera som jag inte använder tillräckligt mycket. Men idag fick den följa med!
=BILDREGN


så här fint väder har vi idag!


stannade till me båten vid Blomsermåla


Blomstermåla


godaste räksalladen



njuter!


Nya stall vinter jackan. Me like a lot!!!!!


Äntligen helg!

Ännu en skolvecka är slut. De bara rusar förbi :) Idag har vi färgat bryn och fransar. Så nu har man fina bryn inför helgen!
Fått ett brev från Horze idag! wihoo ett stort paket ska hämtas ut imorgon. Hoppas allt passar och att det blev snyggt. Vad det är i får ni kanske se någon dag;)

Nu ska det poppas lite popcorn

Ha en bra helg Kram



Särö


Jag & fiffi i soffan just nu o ser Idol

:)

JAA! Om nästan exakt en månad ska jag ta hem min Classica. Som jag har saknat henne. Ut och rida nu i sensommar-höstvädret är nog det bästa som finns. Galoppera bland löven, den goda luften!! Haha. Nu är det iaf spikat. Har hittat ett jättebra ställe där hon ska stå. Väldigt fräscht, ny ridbana med belysning, alla har en egen del där de får ha sina egna saker. Perfekt! Idag fredag så är vi lediga från skolan. Pappsen och jag ska in till Kungsbacka för att titta lite på ridjacka och ridskor som är bra att ha nu inför höst och vinter.



nice

Precis kommit in efter en härlig cyckeltur med Fiffi! Cycklat en bra bit runt Särö. Så himla fint de är här. Man får påminna sig själv om det ibland, lätt att man blir hemmablind:)
Idag har pedikyr stått på schemat. Ett litet läxförhör imorse som gick kanon. Sedan fick man ge pedikyr och få. Så nu är fossingarna som små barnrumpor;)
I fredes följde Emma & Charlotte med mig hem efter skolan. Vi lagade taccos och gjorde iordoning oss inför kvällen. Var en stund på Keybar där det dock inte alls var mycket folk.. Drog vidare till Nivå istället där vi avslutade kvällen:) Eller nej, det gjorde vi på Burger King!!
Jaa det var lite utav de som hänt på sistonde.. Inga större planer framöver. Ledig på fredag så det blir lång helg:) Kanske åker till Linköping och hälsar på mammsen. Får se...


Nu blir det lite plugg innan Idol börjar :)


lättnad

Äntligen helg tänkte jag skriva! Inte ritkigt än.. Men det känns som fredag nästan. Idag har vi haft vårt första prov på cellen och det kändes riktigt bra. Så mycket jag har övat till detta prov har jag nog aldrig gjort.. Får se om de lönar sig då:) Efter provet var vi några tjejer som va ute och firade med dagens lunch. Mysigt haha:)
Igår hade vi vår första Make Up lektion. En hel dag om hur man lägger grunden för en make. Hur svårt som helst! Så mycket man ska tänka på.. Vi fick cirka 8 borstar från I.d och en mascara wohoo kändes nästan som julafton!


Nu blir det till att byta om till myskläderna och slänga sig i soffan!



Emma, Linnea, Therese & jag på Lounge i Göteborg



RSS 2.0