gott!!!

Kanelbullarna blev färdiga precis!.Såå gott med kall mjölk till:)
Vi bor just nu i massor av flyttlådår. Jag är tvungen att packa klart alla mina saker/kläder senast imorgon. För imorgon kväll åker jag till Frankfurt på stor hästutställning. Ska bli himla roligt!
Den 2 Juni bär det av till Särö. Särö är en utav Sveriges finaste skärgårdar och havet ligger endast ett stenkast ifrån vårt nya hus. Ni kommer få se bilder nästa vecka!  Tar ca 20 min in till Göteborg. Aah nu blev ja nervös. Kommer sakna Skåne! Men ska bli himla skoj med nya omständigheter=)


Borta bra hemma bäst!

Nu har man varit hemma ett tag!
Kom hem i måndes från Ayia Napa, Cypern. En helt underbar vecka med strålane sol och 35 grader i skuggan :)
Längtade lite hem efter mina föl som precis hade födds innan vi åkte.
Var på dansbandsgalan igår så idag mår man väl som man förtjänar! Jobb i eftermiddag/kväll så det blir till att vila upp sig efter man har tagit en sväng om stallet :)


På Grabbarna Grus


svårt att försäka äta när man har så långa ben!

kan det bli bättre?

ett sto föl och ayia napa imorgon! wohoow.
hörs om en vecka...

tandläkare

Precis hemkommen från tandläkaren. Har borrat mitt första hål någonsin.. Har hört värsta skräckhistorier från många men det var inte alls farligt. Fick bedövning och kände absolut ingetting! Så rädd för tandläkaren har jag inte blivit än.. Men ska antagligen dra ut en visdomstand som växer helt fel.. Efter de kommer jag nog garanretat ändra uppfattning om tandläkare! Känner mig lite groggy nu bara. Vet inte om de har med att göra att det känns som man är förlamad av halva ansiktet! Eller för att man är uppe sent om nätterna för att fölvaka.

Idag måste jag se till att packa resväskan klar. Ayia Napa på måndag:D Har läst att de kan bli upp mot 34 grader och 95% solschans - liite härligt de kommer bli=)

Har haft ett grymt sug efter ostbågar ett bra tag. Så den här fredagskvällen blir lugn hemma framför tvn med en påse ostbågar:) Ska se på när Blentarp spelar fotboll ikväll också. Inatt blir det äl ännu en sväng till stallet. För ikväll bara måste det ske!


tisdag

Gud va gott de är med godis på morgonen:P. Ingen vidare bra frukost, men man tager det man haver;)
Nu ska ja iväg och titta till mina hästar, se om det har kommit några föl än. Nanna har gått över 20 dagar och Classica har gått över 5. Börjar bli liite ont om tid nu asså. Nästa måndag lämnar vi Sverige och åker till Cypern! Ska bli underbart skönt. Hoppas det regnar då också här  hemma;).  Idag är det mkt som ska göras. Stallet nu på morgonen. Jobb kl 10. Efter de ska ja o pappsen försöka gå 9 hål på golfbanan. Växla pengar, Sätta in pengar, apoteket, flytta Charlie till ett annat ställe där han ska gå på bete.. Jaa de var en hel del! Så nu måste jag iväg. Men har fastnat framför top model.



Tjatja

valborg

Ja kan bara säga att Valborg var helt GALEEEEEEET!



RSS 2.0