;)

De där me att ja skrev att pasta, potatis o ris är förbjudet denna vecka har gått.... ganska bra!!! Sen i söndes har jag bara ätit 3 små potatisar! Har varit ute och sprungit tre gånger med så en eloge till mig själv;D

Idag har jag damsugat, tvättat bilen. Och nu är den fullpackad med diverse grejer som ska med till Halmstad. Imorgon åker vi! Tjohoo:) Hoppas de blir bra väder för då ska vi tillbringa morgondagen på Tylösand och lite after beach.. Annars blir de en sväng på stan.

Har nydligen kommit upp från stranden, här på västkusten skiner solen nämligen, o det har den gjort i flera dar nu. Har hört att de är lite halvkasst väder i övriga Sverige.

Tänkte baka frukostbullar nu. Hittade ett nyttigt recept på nätet som jag tänkte testa!

Tjatja

Jag och Einar i Båstad. Ååh längtar redan tills nästa sommar:)

skönt

Så jäkla stolt över mig själv!
Haha idag tog jag äntligen tag i de.. Ut och springa! Sprang heela rundan, har dock ingen aning om hur lång den är men den tog ca 25 min. I snigelfart då, men bättre än inget;) När jag kom hem gjorde jag situps, armhävningar, kissande hunden och stretcha! Lite stolt haha. Nu ska det hålla i. Men en vecka i taget..

I fredes åkte jag till Emma där jag har 3 av mina hästar. Vi tränade, badade och klippte lite hästar inför RIKS utställningen som är på lördag och söndag i Halmstad. Kommer bli kanon!

Var ute och red Nanni, åååh så skoj det var att rida igen. Var ett bra tag sen. Kan säga att jag har träningsverk idag, insida lår och ryggen!? Så har man lite ont i rumpan med...

Nu har jag tagit en lång dusch och gjort en ansiktsbehandling på mig själv med Excuviance. Grymt märke för er som inte har testat!

Har sökt sådär en 7011 jobb idag med.

Aja nu ska jag göra lite mat. Ngt i stil med lax och ungsbakade rotfrukter kanske.. Tänkte dra ner på kolhydrater denna vecka. Potatis, ris o pasta är förbjudet!


Kär i kärleken

Jaa idag är jag nog lite de, kär i kärleken..
Det började med igår kväll då jag såg filmen Dear John, jättesöt film där de verkligen va superkära. Hade tårar i ögonen genom halva filmen.. Nu ikväll gick jag och Fiffi ner för att ta ett kvällsdopp. Då var det ett riktigt sött par som var och badade och såg så kära ut, och där går jag med hunden.. Vaaaa!

Hehe nä nu ska jag fortsätta se på sex and the city i men ensamhet;)


uppdatering


Kom hem till Särö i söndes. Har hunnit med en hel del under de dagarna jag har varit borta. Åkte till Båstad i onsdes och festade loss på PURE Madison. Galet, får beskriva kvällen! Men sjukt trevligt. Nästa år ska jag stanna där längre. Så har jag hunnit med Sjöbo marknad i två dagar, tyckte det var sådär. Kul att gå runt och titta lite och träffa folk men har nog vuxit ifrån de där med att sitta i parken och supa sig redlös...nja. Stranden i Ystad har vi besökt. Veckan slutade med 25 års fest i Sjöbo som var riktigt roligt. Nu är de ny vecka och jag ska ta chansen att vila upp mig ett par dagar. Får se hur det går! Är redan ganska rastlös..
Idag har jag och Oscar varit på stranden med hundarna och badat.
Efter de åkte vi in till Göteborg för att fika och titta lite. Såå mycket fint det finns ute nu när man inte har några pengar. En kjol på rea från zara fick iaf följa med hem:)
Får se vad vad som händer nu slutet av veckan. Västervik va planerat men de krävs fint väder och det ska ju vara piss väder i helgen så ja vi får se. Kanske utgång i Götet imorgon:)

Nu stallet!






från och med du



Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Skåne

Blev så att jag följde med min bror ner till Skåne! Och det ångrar jag inte:) Har legat på stranden i två dagar och fått massor med färg. Ätit världens godaste mat på mysigaste Byakrogen här i Blentarp. Kikat på stan i Ystad mm.. Igår kväll åkte vi in till Falsterbo och det var lätt den bästa kvällen på evigheter! Träffade Mattias som man inte har sätt på evigheter, riktigt kul! Vi förfestade på campingen och gick sedan vidare till de stora tälten där de vad dans natten lång.. Klockan 6 på morgonen var vi hemma.. Idag har nästan hela dagen gått åt att åter hämta sig i soffan då vi ska på inflyttningsfest ikväll och ut i Malmö! Badade i grannens pool innan idag. 31 grader i poolen, riktigt härligt:)







allt på samma gång..

Varför ska allt hända på en gång?:)
Falsterbo, Båstad, Sjöbo marknad, 25 års kalas mm... Vill iaf inte missa Båstad!

Är fortfarande jäkligt förkyld. Rösten har börjat komma tillbaka men en irriterande rethosta har jag och en väldans snuvig näsa.

Var på bio häromdagen me brodern. Såg Eclipse. Den var iaf bättre än 2an men tycker nog allt att 1an fortfarande är överlägset bäst. + att filmen bara slutade sådär! HAJ, får man vänta ett år tills nästa..

Nu blir jag ensam hemam ett par dagar då Oscar ska till Skåne och pappsen till Båstad tills på lördag.. Får se om det blir sjuksoffan hela veckan. Måste ju bli frisk tills nästa vecka:)

Kanske att jag tar en sväng om Blomstermåla ikväll då det skulle spela ngt liveband där...

Ciao


tisdag

Då var det ny vecka igen
Blommeröd i helgen som var va helt perfekt som vanligt! Kom dit på fredageftermiddag. Tittade runt på alla fina hästar. Gjorde ordning husbilen, packade upp och vi grillade lax, kött, potatis o grönsaker:) Den lilla kylen som fanns i husbilen va proppfull med godsaker... Och jag kan säga att allt tog slut! Så ja, en del festande blev det. Efter grillningen blev de fest med Calle - P och alla danskar. Helt galna! La oss vid 4 tiden och klockan ringde kl 8, och min röst var helt borta... Lagom pigga var vi också! Lördagen satt vi som åskådare och bara njöd i det fina vädret. På kvällen var det stor fest i o med att de va 20 års jublieum. God mat me gott sällskap! Gick hem vid 5... O klockan ringde 8.. Inte alls pigga!!!! Men vilken underbar helg. Längtar redan tills nästa år då ja förhoppningsvis ska ställa ut några av mina egna hästar.

Nu sitter man hemma i Särö och är väldans förkyld. Funderar på att åka ner till Falsterbo i slutet av veckan.. Och Båstad nästa vecka får man inte missa!

Det var en liten kort uppdatering:) Nu ska vi grilla firre. HAJ





RSS 2.0