Nu så!

Äntligen så har min lille prins kommit till världen=) Classica har gått ett alldeles underbart hingsföl och allt har gått bra. Fast de fölade ute i hagen och att jag inte fått tag på dem. Förens igår! Vilken lättnad att de fick vara inne inatt när regnet bara öste ner. Classica ska på betäckning på torsdag. Och nästa år får ja två små sötingar:)

Idag är ja sjuk.. Lite febrig, öm i kroppen och ont i halsen. En riktigt seg dag.. Har legat ute och solat och det var faktiskt väldigt varmt och skönt!

Var me R häromdan. Han hade köpt en himla söt present till mig, dock i fel storlekl! haha :P


image163
En bild på Charlie Watts bara två dagar gammal!


morning

Inte sovit en blund inatt! Har legat och vänt mig hela natten och haft magknip.. Den dära hästen Classica ska aldrig föla verkar de som.. Trodde bombis att den skulle komma inatt. Men icke! Då kommer den såklart inatt då jag inte är hemma... Sucken! Det ser ut som hon ska spricka vilken sekund som helst och mjölken bara droppar.
Aja, den kommer väl :)

Ska göras mig iordning nu och sedan vidare till salongen.

Dansbandsgalan ikväll, dåå ska ja dansa ;)

Glad:D

Vaknade kl 8 imorse på strålande humör:D Idag är jag glad!!!!
Gick upp gjorde iordning mig en god hallonsmoothie och satt och tittade på nyheterna. Då ringde Madde i stallet och sa att Classica kommer nog föla närsom! Hon skulle egentligen föla igår så nu kommer de väl närsom. Så ja fick snabbt dricka upp min smoothie och köra ner till stallet. Där stog hon me svansen i vädret... Men ingen bebis än....
Nu är jag hemma igen. Ska göra mig lite iordning. Har en kund på salongen idag.. Efter de kommer mamma och hämtar mig så ska vi in till Lund och äta lunch.. Ska passa Fiffi, mammas hund över sommarn.

image161

Uttråkad

Sådär lite uttråkad en lördagkväll...
Tänkte att en lugn hemma kväll kan behövas. Men guud så uttråkad man blir.. Inget bra på tv heller. Eller de enda som är bra nu är Jason Mraz - im yours. Den låten får en att drömma en långt långt bort till ett härlig ställte, bort från allt bekymmer!:).
Idag har jag stått i butiken. Har fått mina naglar fixade - fransk manikyr - fräscht! Efter jobb blev det fadderrunda nr två. Gick rättså bra:) Tänkte bjuda på lite bilder sådär en långtråkig lördagkväll....


image154
En gullig Gulle under min arm, just ikväll:)

image156


image157  image158

image159
Jag & Madde i Ystads MUF lokal

image160
Saknar min hårfärg lite..

Nä nu börjar de ngn film. Ska göra lite milkshake så de blir ltie mys:)

PUSS



horsemanship



HELT FANTASTISKT!!!
Såg detta precis på ELLEN Show.
Hon rider utan sadel & träns. Snacka om att de är bästa kompisar! Får rysningar & tårar i ögonen när ja ser detta!


Kom hem från Sövde playa för ett tag sedan, inte så jättevarmt men man kände allt att solen tog!:)

Igår klarade jag den första fadderronden (golf). Jag var den första i gruppen som klarade de - bäst;) haha

solen skiner!

image153

Rolig historia!

En blondin ringer till sin pojkvän och säger:  Kan inte du komma över och hjälpa mig?
Jag har ett jättepussel och kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra!
Hennes pojkvän frågar då: Vad ska det bli när det är färdigt då?
Blondinen säger: Enligt bilden på sidan ska det bli en tupp.
Pojkvännen bestämmer sig då för att gå över och hjälpa henne. Hon släpper in
honom och visar honom alla pusselbitar på bordet.
Han tittar på bitarna en stund. Sen tittar han på lådan. Sen säger han:
För det första, det spelar ingen roll hur vi gör. Vi kommer aldrig kunna sätta ihop
de här bitarna till något som liknar en tupp.
Han tar hennes hand och fortsätter: Nu tar vi en kopp kaffe och sen...Han suckar..
Sen stoppar vi tillbaka alla cornflakes i lådan igen...

härlig fredag

här sitter jag nu igen. börjar bli en grym bloggerska haha! nej.
första dagen hos susannas cosmetic i veberöd idag! så grymt härligt asså. jobba i en butik hela dagarna med det man är intresserad av. kunder kommer och går, man pratar, små tjejer kommer och frågar vilket nagellack som är finast. sitta ute på soldäcket och vänta på att det ska plinga i klockan så man kan gå ut och möta kunderna osv osv! - de är nog ett perfekt jobb för mig! :) hade dock inga franskunder idag. men imorgon kommer de:) men jag lär mig kassa och det är en stor fördel att ha kassa erfarenhet om man ska söka jobb! :) fast ja har ju det perfekta jobbet som väntar på mig!
slutade vid sex tiden och därefter blev de gymmet, de var ett tag sedan! grymt härligt var de. mötte förresten jocke innan gymmet, i bar överkropp! haha jisses han har snygg kropp.. han läser säkert detta! men alla tjänar lite uppskattning då & då.
Jag och R har ätit middag på byakrogen ikv'äll, sedan gick vi hem och kollade lite på film!

- en härliga fredag :)


Morn!

perfekt väder idag också!
sitter här och väntar på att posten ska komma med lösfransarna, för sedan blir de direkt till veberöd för lite jobb. fast en snabb sväng till stallet blir de först. tittade igenom alla mail igår. och ett som jag fick från de som hade classica under betäckningen och det är inte den 23. utan den 20!! 3 dagar mindre - happy:P haha.. gud vad man kan längta till saker och ting.

jag & jennie var i lund igår. blev lite småsaker köpta. tog en smarrig fika på espresso - freezer och vaniljbulle!

nä nu måste ja göra iordning mig och packa mina saker.

ha en bra dag:) PUSS


:)

Ännu en härlig dag!

Klockan ringde 06.10. Dags för jobb! Så snabbt har jag aldrig bäddat sängar i hela mitt liv.. Tråkigt och ensamt så satte jag igång med en tävling för mig själv. Hur snabbt man kan bädda en säng! Gullvi blev paff  "REDAN KLAR?" Yes.

Slutade lite över ett. Direkt till stallet för att titta till staketet i den stora sommarhagen. Men den var redan fixat. Så ja fyllde på vatten, la mig i gräset och solade en timme tills Bella kom med sin häst! Så nu har hästarna sommarlov, förutom Nanna!! Riktigt härligt väder :)

Igår var också en kanondag. Pappa och jag gick fadderrunda, gick inte bra men inte dåligt.. Man tappade suget när man hade gått sådär 5 km o de var några kilometer kvar... Efter de blev de Byakrogen, sedan hem, var med Jennie resten av kvällen. De var går dagen de.

Jag borde va hungrig nu.. Men de är jag inte. Åt senast halv 7 imorse o jobb o stallet på de. Jag borde va grymt hungrig:P haha.. 

image152

what a wonderful day!

Vilken härlig dag det har varit!! Fast det har varit en sån där "dagen efter dag". Emil ringde och väckte mig kvart i 9, ÄR DU VAKEN?? haha nääää Emil jag blev vaken.. Upp & hoppa. Två mackor och ett stort glas oboy, körde iväg till golfbanan då vi hade uppspel + teoriprov idag. Puttningen gick galant, bunkern gick skit, driving klubban gick perfa! =) Teori provet blev vi alla godkända på:D Wii så GRATTIS till mig. Nu är det bara att klara de tre fadderrunderna.

Igår var det iaf födelsedags förfest hemma hos Robin. God mat och härlig stämning. Vidare till Öja där de var fult ös. Jag hade SKIT KUL:D

Riktigt härlig kväll är de. ca 18 grader ute. Pappa & jag har varit i stallet hela kvällen och pysslat med Nanna, hon var en pärla idag=) luktade grillat och öl? överallt! Och det är ett raveparty i Classicas mage! haha:)

Nu ska ja byta om till mjukisar, sedan blir de att kolla på ett avsnitt av andra avenyn, sedan blir de filmis hos Emil med Emmi & Niklas!

Ha det så bra alla:) PUSS

Bjuder på en BRA låt med!


,

Har fått gjort massor idag!

Köpt block,
Varit i susannas butik och fixat lite. bland annat hängt upp affischer.
Varit på golf banan med emil och tränat inför söndgen då det är uppspel + teoriprov.
Åkt in till ystad träffat madde, käkade thaimat
Fixat present till R.
Hängt upp lite afficher lite här och var.
Betalt till UM (Ung moderat) som är nästa helg:)
Försökt värva emil och mattias;) lite sugna är dem allt!
Pluggat lite golfvett.
MM..

Nu är det bara stallet kvar.. Lite sugen på att åka in till Veberöd en sväng och hyra en film. Forrest gump kanske. Är den bra? Eller så blir de Dagboken, som jag har sätt tusen ggr redan. Lätt min favoritfilm :)  Lika bra varje gång! Bara de att den påminner så himla mkt om en person..

Grattis till Jennie som fick ett stoföl:D Idag är det exakt tre veckor kvar till min prinsessa ska föla!!!

image151

duktig tjej!


RSS 2.0