stress, ångest..

ååh lider just nu av båda. extremt mycket i skolan nu. massa prov i veckan, specialarbete, långa dagar mm.. + inställda tåg och ständga bibliotek - blir galeeeen! skulle behöva en vecka semester.. påsklov kom hit! har suttit hela eftermiddagen (när man äntligen kom hem) framför burken och sökt efter något intressant att skriva om.... celluliter, spa, ångest, stress.... lär bli stress. eller ångest... eller kemiska peelingar. ååååh! + så har ja prov imorgon! härliga skola:) tur är de iaf att det blir en kort vecka. ska till mammsen i helgen så då ska det bli massor av plugg plugg plugg.

nu återgå till cirkulationen

heeeejohååå




yes

wohoo! Är på bra humör:) Fått svar från Norge och de skulle kunna tänka sig en hudterapeuft på deras salong! Får se va det blir av med de. Men hoppas hoppas!
Annars är jag precis hemkommen från stallet. Slutade en timme tidigare från skolan idag! Så hem om. Och termokläderna på. Igår red vi i ridhuset och det var näst intill katastrof, Classica var inte på humör! Men idag gick hon som en klocka:) Nu ska ja in i duschen och därefter laga lite lax.

Kramis


jahapp

Långtråkig lördag. Som jag ville ha de.. Ville,  Nu börjar jag ångra mig. Har allt för långtråkigt.. Haft middag här hemma me gäster, nu tittar vi lite på melodifestivalen. Uurrr tråkigt.. Har iaf hunnit med en hel de. Pluggat, städat, tvättat, tagit hem min sadel och träns och putsat det. Ridit barbacka på banan, tempoökningar, satt som en smäck! Imorgon ska vi rida i ridhuset så det ska bli kul. Det ända i helgen att se fram imot:) Längtar redan tills nästa helg. Funderar på att åka upp till mammsen! Eller hälsa på min bror  och Mattias i Gävle, fast de får nog bli helgen därpå. Om det inte blir Skåne! Eller om skåne kompisarna kommer upp;D

Ni får ha en bra lördagkväll. Hoppas det blir roligare än min iaf:)


suddig, dålig bild. funderar lite på om man ska slinga hårget igen?!


onsdag

det blev en lyckad helg som varit i sköve, kul med nytt ställe och nytt folk:)
idag har ja stått i receptionen med lovisa från 9-18.00 och en halvtimmes rast på det. hej migrän! men jag klagar inte för det är faktiskt riktigt kul. speciellt när lovisa svarar i telefonen: "Välkomna till LOVISAskolan det är Lovisa". När hon ska säga; Välkommen till ELISABETHskolan det är Lovisa!:)  Är inte första gången hon gjorde det och antagligen inte den sista!
Onsdag idag och det betydet att det snart är helg, igen! Vet inte rittigt vad ja ska göra i helgen. På måndag har vi mega stort svårt prov på Kosmetisk Kemi... Sådär en 250 sidor.. mjaa.. Hoppas på att det händer nått kul iaf...
Söndag är det ju alla hjärtans dag.. 

Bjuder på ett litet citat från alldeles nyss på msn:)

Paulina säger:

det e en jäkla skräp dag, överskattar och fan vet allt och nej det säger jag inte bara för jag e singel

- Sanna säger:

haha:) men visst hade de varit mysigt att gå på bio eller ngt me nån...haha:P

Paulina säger:

tycker likadant om mors/fars dag, bara trams för att affärer ska tjäna på detJag hade hellre gått på bio på fredag eller lördag bara för att

Sanna säger:

haha instämmer!



Bild från i lördes, på mina söta hudterapeuft kompisar:)

Party Lördag


Ska bara bränna en skiva och packa så ska jag snart bege mig till Erica som bor i Skövde! Emma, Charlotte, Linnea ska också med. Kommer bli en toppen kväll:)

Har varit ute i stallet hela förmiddagen. Classica fäller som tusan just nu. Hår överallt! Red ut en ganska lång tur i det fina vädret. Pigg som attans var hon, hormonerna börjar väl spöka nu:)

Nä men nu får ha en toppen lördag!


Älskar denna låt! Bruce Springsten - Im in fire

wiho!

Om mindre än en timma så är det fredag!!!!
Ikväll har vi varit på Blomstermåla och ätit 3 rätters, satt som en smäck efter en lång skoldag! Tur att rätterna är små där annars hade man rullat fram, fast det gör jag nästan ändå:P.
Idag i skolan har vi haft salong. Övat på lite apperatur igår och idag. Facial Faradic  "ansiktslyft utan kniv", är väldigt skoj att göra, och få! Man använder ström som gör att musklerna pumpas upp! Som små rykningar, Elvis minen bland annat! Man skrattat så man gråter! Måste ha med kamera någon dag!
Imorgon står det grupp psykologi på schemat, intressant:) Sedan håller vi helg! Och på lördag bär det av till Skövde:D


Nu sängen så det fortare blir fredag Natti


Blomstermåla en sen sommar!

1a februari :)

Det där jag skrev om vårkänslor för någon dag sen kan jag lika gärna ta tillbaka! Kallare och mer snö än nånsin.. Blev försenat 1 timme till skolan idag för att tågen var försenade. Stor störning i västtrafik.. Bara för att det blir lite minus så klarar inte tågen av att gå! Posetiva med dagen är att att vi slutade redan kl 12! Blev lite shopping på stan. Camofalge puder från Isadora som är en riktig budget favorit! Dessutom på REA:) En skjorta från HMs herravdelning med!

Hem la mig i soffan i 5 min fick skuldkänslor att ja inte gjort något vettigt. Iväg till stallet och red ut en runda istället. Super mysigt:)

Nyduschad, inbäddad i soffan och har inga skuldkänslor längre! eller... Bara plugget kvar!!!


skjorta HM herr

RSS 2.0