I keep dancing on my own

I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own


yes!

Nu är äntligen alla ansiktsapperatuter avklarade!
Med de, firar vi kvällen med att gå gå Sex and the city premiären:)


måndag

Yes! Klarade ansiktsapperatur examen i Jont och Dess. Är bara tre kvar och de gör vi på torsdag. Imorgon har vi Diatermi. Onsdag, anatomi prov, och på fredag ska vi ha lite picknick och spa-dag med klassen, så mysigt! Veckan är tuff men ändå relativa roliga ämnen.

Tänkte fira dagen med lite beställningar från Nelly. Men blir nog ändringar på det. Fick en fin parkeringsböter istället. Typ




Fiffi glad för att hon hittat sin sten!


Sköna lördag

Då är det lördag igen!
Den här helgen blir iaf lugn. Har mycket plugg att ta hand om och en häst som ska föla närsom! Så spännande, kan knappt sova om nätterna:) Igår kväll var jag och tittade förbi och det såg väldigt nära ut. Så förhoppningsvis blir det en liten bäbis ikväll:D
I torsdes hade vi examen i helkroppsmassage och det klarade man galant! Nu har vi gjort mer än hälften av alla examen, fast de svåra har inte kommit än, de börjar på måndag. puuhh...
Nu ska ja plugga lite och sedan en sväng om Hästshoppen, och ett fästingshalsband till Fiffi måste inskaffas, har redan plockat en hel bunte på henne.

Ha en bra lördag!


höj


asså

Allt annan än en lugn helg..
Jag som skulle vila hela helgen och bara sitta hemma och plugga. Istället blir de 3 dagars... Torsdes och igår var vi hemma hos Marc på förfest innan vi gick vidare till Blomstermåla då vi precis hade missat kvällens band, Black Ingvars! Så efter lite mingel så fortsatte kvällen hemma hos Marc.. Igår var man lagom sliten men det blev en repris ändå. Och idag är det fest inne i Göteborg.. Är inte helt hundra! Så ja ska prata med Linnea om den saken:)

Idag har jag inte gjort ngt mer än sovit, sovit, sovit och duschat. Gjorde en liten mini ansiktsbehandling som min hy tyckte om:) Hudterapeuften ska ju inte dricka en massa skräp och va uppe till morgonkvisten, mår den inte bra av. Så nu är de utjämnat lite det hela!

Bjuder på lite bilder






lördag

Morning!
Annika håller på med att göra värsta frukosten till oss nu! Ägg, mackor, oboy, armerican pancakes. Mmm!!
Idag får vi se vad vi hittar på med. Inte det bästa vädret ute. Kanske tar en sväng på Kungsmässan eller Freeport.. Stallet en snabbis.. Men ikväll ska vi iaf till Charlotte och grilla:)

Nu frukost!
Tja

tuff vecka

Den tuffaste veckan hitintills är snart över! Tre examen avklarade, ansiktsbehandling, färgning av frans o bryn + plock och vaxnig har vi haft i veckan. PLUS anatomiprov... Snacka om man är helt slut nu. Men det kommer däremot inte bli ngn vila i helgen! Annika kommer upp imorn, hennes bror ska titta på lägenhet här i götet, därefter ska vi ut och käka. Får se om de blir i stan eller här ute på Särö, kanske fina Blomstermåla!? På lördag blir det antagligen grillning hos Charlotte om vädret tillåter.. Och på söndag ska vi förhoppningsvis hämta upp min Danza!

Idag kom förresten en utav alla 5 fölen till livet!! SÅÅ söt. En frieser bäbis... Mindre än 20 dagar tills Nasse passe ska ha:)




Liten Candanza!


Natti natti

kan inte veckorna alltid bestå av fredagar..

  MGMT - Kids
åhh ja bara älskar lund o älskar valborg! längtar redan tills nästa år....
valborg blev väldigt lyckat, dock svårt att toppa från förra året! fast förra året var det grymt fint väder.. i år hade vi lite otur... ja erica och emma åkte ner efter skolan i torsdes.. kom fram vid 11 tiden och drog direkt till Myntha. vi bestämde oss att ta det lugnt för att kunna hålla oss i topp hela fredan så kvällen blev lugn, men Myntha är ett grymt ställe!
kl halv 9 på freda morgon ringde klockan. dags för champange frukost med american pancakes och fruktsallad! vid 11 tiden gick vi till parken där festen fortsatte... därefter blev det ff/efterfest vid mårtenssonstorget på ngn innegård med grymt trevligt folk och grym musik som calle p stod för! sjuukt trevligt.. idag mår man dock som man förtjänar, hemma på Särö och borde plugga.. sådär taggad till de..

bjuder på lite bilder från ifjol..



"kommer alltid minnas den här dagen som jag inte minns"


RSS 2.0