17 februari

Ska snart iväg till gymmet med Oscar. Har varit rätt flitig den senaste tiden. Så jäkla skönt att komma igång på riktigt. Igår tränade jag inte och då hade jag nästan lite ångest...
Redan fredag hörrni! Det blir några timmars jobb i eftermiddag sen ska vi ut och käka några tjejer :)


ge mig sommar snart! iaf vår...

Nu håller jag helg :)

Nu har jag bokat biljett till Linköping, tidigt imorgon bitti :) Ska bli så skönt att komma iväg lite.
Ihelgen som var var jag i och för sig i Skåne. Hälsade på mina saknade hästar, Classica är högdräktig och har mindre än 4a veckor kvar tills fölning :) Alltid så spännande. Så om ni har namn förslag på C, så tackar jag för förslag :) Var även i Malmö och träffade min fina Jennie, blev lite förfest med en massa Thai mai, senare blev det Etage som var helt ok :)
Ihelgen ska vi bara mysa, äta go mat, shoppa, o kanske blir de några glas ute på lörda!

Äntligen fick jag tag på halsbandet som jag suktat länge för. 99kr & de blev mitt :)

samt lite coola usa strumpor :)

Ihelgen ska jag på jakt efter en Tangle Teezer. Den är en borste utformad för att reda ut tover och trassel superlätt, inte skada eller slita på håret och passar alla hårtyper.


8 januari

Äntligen är min bror hemma! Efter fyra år i Gävle är han nu klar med sin utbildning :)
Igår kväll körde vi ett rejält gym pass, värmde upp med 2 km på rodden på tid, PUUH, därefter blev det bla bänkpress, bröst, mage..... Idag gick vi en lång runda med Fiffi, därefter blev det gymmet igen! Triceps, axlar samt mage stod på dagens schema :) Skönt att ha ngn att träna med som kan tagga igång en! NU jävlar :D

Skulle egentligen upp till Sälen med Linnea ihelgen men hon fick förhinder. Jäkligt tråkigt då jag har sätt mycket fram emot en Sälen tripp.. Får hoppas att det blir en tripp om några veckor :)
Eftersom jag nu har tagit ledigt hela helgen så får det bli en tripp till Linköping istället, till min fina mamma!













1 februari

Skulle egentligen ha tränat ikväll, men var sä jäkla slö i huvudet efter jobb, så åkte hem direkt. Har nu tagit en lång dusch med hårinpackning och kroppspeeling. Nästa vecka har jag bokat mig en ansiktsbehandling, ska bli lyxigt att bara ligga o slappna av i 90 min :)
Ihelgen ska jag ner till Skåne, hälsa på mina hästar och mina saknade vänner! De ser jag fram emot :)


RSS 2.0