Passar på..

Är skrivsugen, men har inte direkt ngt att skriva om:P Är skapligt rastlös. Har packat allt som jag ska ha med mig när jag åker upp till Linköping imorogn. Oscar eller pappa skulle igentligen köra upp mig dit så jag fick med mig alla mina saker, men icke! Fick beställa sista minuten, och jag får släpa med min sadel på tåget! Hur ska de gå.. Får stoppa in den i en stor säck så jag ser ut som en luffare eller ngt ! Har laddat ner massa låtar idag som jag nu ska lägga in på min mp3.. Men hittar jag min mp3? NÄ! Men den kommer nog fram.. Hittade Anni på pixbox oxh hon hade väldigt många roliga bilder där från studenten! Haha, en bild på Jennie som väcker minnen ex. När vi var på förfest innan Öja hemma hos Lina. Jennie var sjuuuuuukt "laddad" den kvällen, hon gick in i glassdörrar, prata som aldrig förr osv.. Men helt plötsligt slog hon av! Satt helt tyst och tittade rakt ner i marken. Tillsut började hon tjata om att vi mååååste gå till Öja nu.. haha lite så irriterad ;) söt ♥
Igår var det fest hos Annika. mkt gos mat och bra stämning. Tog två glas vin bara, för att jag kom på att jag tvungen att köra hem sen, om ja inte då ville gå upp väldigt tidigt dagen efter då.. Så det bev en nykter kväll:) Lite Malmö folk blandat med Blentarpare :) Emilie blev rääättså på de:P Hon tvingade mig att dansa, Bara jag och hon. Emilie var skit full och jag nykter! haha.. "Asså Sanna, du bara måååste lära mig dansa, för kolla här, jag kan bara fjortisdansa, och du dansar såå bra, sluuuta" hahaha.. Vi har bestämmt att vi ska åka upp ett gäng till Liseberg ngn gång efter midsommar! Jag är som en litet barn när det gäller karuseller! Måtre åka allt 20 ggr om!!!! Älsar de! haha.. På midsommar ska jag antagligen jobba.. Fast jag slutar tätt tidigt. Runt 1 tiden så nått hinner man kanske med. Men tidiga mornar blir det iaf. Halv 5... Puuh ! Vad ska ni göra på midsommar?
Nä en dusch kanske. Nu blir det inte dator på ett tag.. Fast jag kom på att Danne har dator som jag säkert kan få låna:) Nästa gång jag är i Skåne blir runt den 6 Juli, för då är det utsällning på Blommeröd! Sommarns höjdpunkt. SJUKT KUL:D

ops, blev en del iaf!

Här kommer en bild på Jennsa då hon är väldigt otålig, en på mig, och en på dima o mig:) Studenten, vilken dag :)
  

Nu vet ja,



Såg den här filmen innan idag, rätt bra:) Och håller med dig Pauline att den låten är suverän! Har alltid älskad den:)

Ja,

Heeej :)

Nu är man hemma igen. Har varit i Skara i stort sätt hela tiden och jobbat lite med hästar.. Drygt säger jag! För det första tog det 25 min att gå till stallet. Sen ska man fixa o hålla på där. Sen GÅ tillbaka. Sen gå till stallet igeeen och tillbaks... Så har det varit nu i några dagar..

Igårkväll packade vi och lastade in hästarna i transporten. Framme i Skåne runt 12 tiden på natten. Vi åkte vilse! Idag var det tävling på Bollerupp. I ÖSREGN! Uärk :/ Jag var lika blöt som en trasa. Bara en tunn skjorta på och stå mitt ute i ösregnet och visa häst. Kallt som attan! Men det gick iaf helt ok. Jag vann ena klassen och den andra. MJA! Men jag fick iaf va med i championatet :) Nu när ja väl kom hem tog jag den längsta duschen i mitt liv ! Nu sitter jag här i mjukisar och har huvudvärk :/ Annika ska ha grillpartaj ikväll. Hoppas vädret blir bättre.. Jag är så sjuk trött.. hade varit så skönt att ligga i sin säng hela dan och se på några halvkassa filmer som man kan slummra lite till:P Imorogn, DÅÅ blir de mysis kan ja lova:)

Dags att göra sig fin :)

För jag har tagit studenten :)

Fy fan vad vi är bra :D
image44

(Får passa på att skriva lite nu, kommer inte kunna skriva på ett bra tag framöver, så därför kan inlägget bli lite drygt ;)

Nu har man äntligen tagit studenten, och en så länge känns de jätte bra :D Igår var de en utav mina bästa dagar i mitt liv! Dagen började med chapangefrukost hos Elin. Efter de var det fotogrrafering, kl 11 var det matdags sen var det fritt fram tills 15.55. Vilken livad dag säger ja bara:D SKIT KUL! Den känslan man hade när man stog inanför porten och väntade på tills de skulle öppna porten är helt obeskrivlig, eller mja, de kändes lite som när jag skulle åka Hang Over för första gången:P Sjukt nervös men sjukt laddad! Och en grymt kul känsla:D haha, Nått i den stilen. Efter de blev det att åka lastbil, Sjukt kul! Vi åkte lastbil innan vi gick ut med:) hehe, Sen blev det att ta sig hemåt. Fick massa fina presenter. Åkte till Lina vid halv 11 tiden där massa annat kul folk var. Rint 12 gick vi till Öja där det var fullt ös :) Har lagt upp lite bilder på pixbox nu. Men jag glömde min kamera på scorett, så de bilder som är uppe är tagna med min mobil, och mammsens kamera. Hinner inte hämta den innan jag åker.. Så de bilderna kommer upp någon vacker dag :)
Lite seg idag. Kom hem 5 imorse! Jag & Annika hittade ingen skjuts från Öja, men tillslut kom det en taxi och vi betalade inte en enda krona:D Idag har jag packat massa hästsaker, sätt på fotboll och ja sen inte mkt mer. Imorgon åker (flyttar) jag till Linköping. Är lite sorglikt.. Kommer sakna allt här. Speciellt Jennie, min bästa vän. Vi har för det mesta alltid roligt tillsammans och kan prata om precis allt. Fast vi kan störa oss på varandra som in i, rätt ofta till och med, så har de alltid löst sig. Jennie, ja tycker om dig <3 Kommer sakna Emmi och Annika mycket med. Annika flyttar till Australien sen. Så dig kommer man inte få se mkt sen.. Men vi får passa på att träffas mkt i sommar:) Kommer sakna min papps jäääätte mkt med. Och Gulle såklart!!!!!! Jag vet att hon älskar mig, jag tar alltid med henne till stallet, och det tycker hon om :) Hon sover alltid i min säng, så sängen känns aldrig riktigt ensam ! just nu ligger hon i min säng me.. aaw. När ja tittar på henne får ja lite tårar i ögonen. Gulle är nog ev av dem jag kommer sakna mest. På mornarna när man smyger upp runt halv 7, så hänger hon efter en som en svans! Min lulle :) Såklart kommer jag sakna min bror med. När han brottar ner mig och tvingar mig att äta gräs. och ex när vi kastar frisbee och tycker jag är jättekass, fast i själva verket är jag riktigt grym:D haha.. och alla andra vardagliga bråk.. Kommer sakna mkt mer med.. Skånska kanske :) Och jag kommer sakna Tim med :) han var här precis, o pratade lite samt sa hejdå..

Nää nog med de! Sommarn kommer bli kanon :) Linköping imorogn, Skara på Tisdag, Skåne på fredag. Sen upp till Linköing igen. Puuh. Sommarn börjar jäktigt :P


image45

 



SP-MEDIA VI ÄR REDIGA!

Lärarmiddag igår. Fy fan vilket drag det var. Riktigt roligt! Massa cider bjöds de på, o några snappsisar slank ner :) Och Åsa, vår svenslärare blev bjuden på måånga snapsar, haha.. "Kan Åsa kan Åsa kan Åsa dricka snapps" :) mm.. Kvällen var i topp redan från start!
Kvällen började med att klassen samlades hemma hos födelsedagsgrisen, Karin som bjöd på mumsig tårta :) 40% sprit va populärt och Sofies citron snaps! mm god var den :) Sen bar det av till Surbrunn där det var fullt ös! Den här veckan kommer jag aldrig att glömma. Som sagt, Den här veckan ÄR en fest ;D Det blev mycket dans, fick allt ta och visa mina salsa moves för min spansklärare, haha lite imponerad hon blev! Elisabeth, du är grym du med:) Och du... Du är ju bara fööör söt! 
Min halvbror, Viktor ringde precis!! Så glaad jag blev, höra hans härliga göteborskdialekt :D Saknar han jätte mkt. Synd att han inte kan komma imorgon..

I onsdes var det sommarfest hos Desiree, hade verkligen jätte trevligt. Sommarklänningen var på och alla var glada! De bjöds på cider och vin till maten! Lotta var i toastmaster och såg till att festen var på topp :)

Imorogn är det den stora dagen:D

"För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenteeeen... FY FAN VA VI ÄR BRA :D"

image42

Tisdag

God Morgon  :)

Igår var det ölbrändboll. Jennsa & jag ställde kl på 7 för att börja fixa iordning oss! Fy fan va vi såg ut! När vi väl kom fram skämdes jag som tusan! haha, dräcken åkte av efter ett tag, skönt! Men det var inte lika skönt när Emmi kom och hällde öl i ens hår! uäck.. men hon fick allt igen;) Hemma vid 1, la mig i soffan och sov i någon timme. Sedan blev de stallet där jag red & fixa lite.. Hade bestämt mig på morgonen att jag inte skulle till starshine sen. Men vad blev de. Jo starshine! Oh tackar gud för de, ja hade skit kul:D  haha.. Fick många skratt med dig igår. Helt sjukt. Massa minnen kom upp :) Väl hemma vid halv 3, & bums i säng!
Nu är det tisdag och masa ska fixas. Väntar på bilen, då ja ska åka upp & bada min havremoped & säga adjö :( Classica ska åka till örebro idag. Måste ta hem alla mina stallgrejer, och det är inte lite iheller! Sen ikväll är det sommarfest hos Desirée :) Den här veckan är en fest!!  Levern kommer inte vara god efter den här veckan :P
På söndag flyttar jag upp till mamma som bor i Linköping, kommer sakna allt här jätte mkt... ska iaf bo där över sommarn, sen får ja se. & mamma har inget internett, eller Nä ens ingen dator!! Nä nu måste jag fixa sängar och så till dem där östgötarna som kommer imorgon :)



haha

Haha, imorgon är det ölbrändboll kl 9, på morgonen! Och det blir favorit i repris :) Jennsa kommer snart, vi ska fixa våra fina dräckter tills imorgon, sopsäckar :)

Igår var det sommarnatta, för mycket folk! Men en lyckad kväll måste ja få säga :)

image39

SP3G Shalalalala

Sista skoldagen idag.. Känns både bra och dåligt.. Att säga hejdå till alla lärarna, och när Ann skulle hålla sitt lilla tal, och började gråta själv. Hela klassen fick tårar i ögonen :) Kommer sakna SP3G <3


Nästa vecka blir det full rulle.
Måndag: "Öl" brändboll
Tisdag: Sommar fest hos Desirée
Onsdag: Classica åker, Mamma kommer, Lärarmiddag
Torsdag: Förbereda! Slappa!!
Fredag: STUDENTEN! Öja


Kom nydligen hem från stallet, var där flera timmar. Trodde nästa Oscar hade glömmt bort mig! Men han kom tillslut. Ikväll är det klassfest hos Angelica, men hoppar de. Är grymt trött och så måste jag vila ut mig tills imorogn då det är Sommarnatta som vi självklart ska gå på :D
Hade spanskuppsatsen idag, trodde man skulle skriva om sig själv och vad man gör på sin fritid. men ICKE! Om någon jävla kamping. SHITSHIT, ännu svårare!



"Yes you can hold my hand if you want to
'Cause I want to hold yours too"

RSS 2.0