lördag!

Skönt med helg kan jag säga! Börjar bli mycket prov som smyger sig fram i skolan nu. Men det är verkligen super kul! Trivs verkligen. Jättehärliga tjejer i klassen. Man får massor av behandlingar som t.x igår bestod hela dagen av ansiktsmassage. Kan det bli bättre? Det är inte många skolor som låter en att somna på lektionerna:P

Nä nu måste jag börja göra iordning mig. Ikväll ska ja och några från klassen ut och härja! Lite middag och förfest hemma hos Linnea och Therese sen ut i underbara Götet!

Ha en bra kväll Tjipp tjipp


Gammal bild på mig och Emelie <3


24 aug - min dag:)

Ja då är man ett år närmre pensionen! Har fått lite fina presenter idag. Bland annat en resa till Aachen där det hålls stor arabshow med hästar från hela världen som kommer:) Ett guldarmband och lite kläder. Annika har skickat present, ända från Australien. SÅÅ GULLIGT! En jättefin schal och tshirt. TACK! Efter skolan kom mammsen och pappsen in till stan. Åt middag på Avenyn på ngt amerikanskt/italienskt ställe. När vi kom hem åkte vi ut en sväng med båten. Allstå min dag har varit jättemysig:)
Nu har jag precis sorterat alla foton som jag har tagit från helgen. Fredes var vi på Lisseberg. Lördes åkte vi ner till Skåne på kräfskiva som var helt galet men skoj:) Kom i säng halv 6 på morgonen. Bilder är på väg på facebook! Söndagen åkte vi till Emma som bor i Ljungby för att kolla på mina fina hästar. Blev så himla glad när jag fick se Charlie. Så kul när man märker att de känner igen en och kommer springandes imot en :)
Ja det var i stort sätt min helg. Nu måste ja i sängen. Imorgon ska vi ha ansiktsbehandling hela dagen i skolan
- skönt.

Godnatt PUSS


lördag

Heej:)

Precis mumsat i mig frukost och hjälper mamma med melodikrysset haha! Igår var vi inne på Lisseberg, åt god tapas och tittade på NRJ in the park som uppträdde. Det var publikrekord så det var sjukt mycket folk!  Tåget hem ska vi inte ens tala om:P.  Men hade riktigt mysigt den kvällen:)
Ska in i duschen nu och göra mig iordning. Ska ner till Falsterbo på kräftskiva:) Kameran måste med, länge sen  nu jag la upp nya foton!


Ha en bra lördag Puss

tisdag

Va dagarna går fort! Vet knappt vilken dag det är. Men det är iaf tisdag idag:) haha. Igår kändes det som fredag och idag som måndag!
Skolan har satt igång. Igår hade vi praktik hela dagen och fick lära oss att rengöra ansiktet. Man somnade nästan när man låg som kund:P Mysigt! Idag hade vi dock teori hela dagen lång. Imorgon är det praktik och det står ansiktsmassage på schemat:) Idag kom mammsen och Oscar in till stan, åt dagens lunch och kikade lite i affärer. Så mycket folk det är!! Är van med lilla Ystad där gågatan nästan är helt öde.

Helgen var ganska lugn. Oscar fyllde år i fredes. Åt god mat hemma sedan gick vi till Blom

10 augusti

Om två dagar börjar jag plugga! Börjar allt bli lite nervös. Skolan ligger mitt i Göteborg. Mitt emot varuhuset NK. Idag har jag fixat med tågkort. Köpt skolväska som inte var det lättaste.. Jättemånga snygga fanns det. Men det måste vara en väska som man kan få plats med arbetskläder  i(när man jobbar i salong) dator mm.. Det blev iaf en axelbands väska från Björn Borg. Får se om jag behåller den eller om jag hittar någon annan som passar min smak bättre i stan! Köpt vita byxor som man är tvungen att ha när man har praktik, kalender, block mm.. Nu är det bara skor kvar...puh!!!!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se Baksmällan. Så himla bra är den. Kan se den om och om igen:)

Fredag

Nyss hemkommen från stan. Göteborg är bara så himla härligt! Samuel visade oss runt lite i stan och visade lite utav Göteborgs "pärlor". Åt en jättegod lunch och kikade lite i affärer. Ett par skor från Zara fick följa med hem. Ikväll ska vi ut. Victoria Secret kommer till ett ställe som heter Park Lane. Kan nog bli hur kul som helst..

Idag har vi varit ute på havs igen. Har inte riktigt vant mig vid all tång och alla maneter och krabbor som gömmer sig längs klipporna.. Eller så är de bara jag som är fjantig. Sandstrand ska det va:P Fast det finns lite små stränder här på Särö också:)

Nej nu nap så man orkar festa hela natten!!!

sol

Vilken härlig dag!
Har varit ute med båten med Oscars kompisar. Badat och solat så nu är man helt bränd:P.
Varit en sväng på Kungsmässan, köpte en tröja och lite annat smått & gått. Igår kväll grillade vi och stod på drivingrangen och slog lite. Länge sen sist!
Madonna ska spela på Ullevi imorgon. Och det ryktas om att hon ska bo på Säröhus!
Nu är det brått. Ska ner till Tolvan. En restaurang som ligger tvärs över gatan och käka!




Bloggen lever

Tänkte dra igång den igen.. Vet inte om det är bra eller dåligt med tanke på att jag ska börja plugga om några dagar.

Har jobbat nere i Skåne hela sommarn fram tills i måndes. Har jobbat på en gård med arabhästar och i stort sätt varje helg har det varit stora shower runt om Sverige. Nu är jag äntligen hemma och det har aldrig uppskattats så mycket som det gör nu:) Så nu är det ett par dagars vila då det ska bestå med massor utav sol, bad, åka båt, lära känna Göteborg! Fixa buss/tågkort mm..

Idag är det iaf fint väder! När resterande av familjen har gått upp ska vi iväg med båten för att sola och bada:)


RSS 2.0