ett försök

Då så är man hemkommen till Särö igen efter en tripp till Skåne. Har bott hos Jennie i Malmö under fesivalveckan och har gått på en nybörjarkurs för hudvårdsmärket Exuviance. Mycket lärorikt och bra att få höra lite repetion då man tappar allt snabbt. Vi fick bra erbjudanden och en härlig goodiebag med oss hem:)
I Lördes var vi på kräftskiva i Sövde hos Desi, därefter blev det Öja som var toppen! Dock hade det blivit lite för många snappsar så minnet sviker lite;) Men det var superkul att träffa alla igen som man inte sätt på år till och med!

Nä det blir inte roligare än så här!



sjukstuga

Jaha då har man fått bihåleinflammation. Avskyr att ha de då jag redan har problem med mina käkar och får ännu mer värk när ja har bihåleinfmmalaltion... Så har legat soffliggandes nu i ett par dagar och hoppas det går över snart!

Annars, i torsdes åkte jag upp till Sköve för att festa med Erica och Lotta! Superkul att träffa dem igen. Och det får inte dröja förlänge tills nästa gång:)
Lördes var det fest hos Charlotte. Var riktigt roligt, en massa tyskar som bodde där över helgen var med och festade natten lång. Hel galna är dem! Drog sedan vidare till Hamngatan som var ett riktigt trevligt ställe. Dit måste vi gå fler gånger:)


Gåshud


sådetså

Dags att skriva lite igen. Händer mer på min häst-sida, www.papasarabians.se
Ihelgen har Paulina varit här på besök. Inte gjort värst mkt. Var på fest hos min efterlängtade Charlotte som äntligen har flyttat upp:) En fika i gbg, o en sväng på Kungsmässan och en god middag på Blomstermåla här på Särö. Kanske blir en sväng till Skövde på torsdag till Brinkan och Lotta för fest:)
Nu ska ja göra kyckling gryta a la susanna!

tjipp



fin sol nedgång hade vi när vi åt god räksallad på blomstermåla!


vill...

Idag har jag bokat en nybörjarkurs i Malmö för märket excuvience, förhoppningsvis kan de hjälpa en med jobb senare. För jag vill inget hellre än att tjäna pengar o flytta till något eget!!!
Annars har jag tillbringat dagen med Charlotte, fast de va ett bra tag sen vi såg sist så kändes det som igår. Saknat henne mycket=) Så i helgen blir de partaj!

Ihelgen som var var vi i Halmstad. Gick ut på Mårtenssons hotell på fredagen som verkligen var kanon kul! Älskar Halmstad. Dock var inte resturangen som vi var på dagen efter lika älskvärd.. Tog över en timme för att få maten serverad och när den väl kom så smaka den piss, barnmat och var sådär lagom ljummen.. Blä! Annars var helgen kanon. Utställningen var bra engagerad om man bortser från en dommare som var helt bakom flötet.. Nåja!


Den här låten fick hästarna dansa fram till i helgen! ÅÅhh längtar tills nästa år..


RSS 2.0