Magen kurrar.....

Sitter och väntar tills klockan ska bli kvart i åtta då jag ska hämta Paulina på stationen för sedan dra vidare till Tio Pepe och äta en god middag. De har såå god mat där:)
Imorgon ska vi se va stan har att erbjuda. Blir fönstershopping fin min del då det svider lite i plånboken.
Tonade håret igår. Valde ljusbrun toning från H&M då jag vet att det alltid blir mycket mörkare. Trivs i mörkare hår då det känns mer som jag. De där utväxta slingorna har fått följa med bra för länge nu... Köpte även ett par skor på Belle Shoes i Nordstan. Oooh, and I love them:) Om jag hade varit lite rikare så hade två par till fått följa med hem. Men man måste prioitera saker här i livet, tyvärr!


5 min sen..

härlig höstdag

Klarblå himmel ute, men jäkligt kallt! Ska snart bege mig ut en runda med hunden i det fina höstvädret.
Helgen bestod av en lugn fredag. I lördes kom Kim hit och vi åt en god middag ochvi var på en helt galen fest i Malevik som ligger 10 min här från Särö. När vi kom dit vid 10 tiden var alla redan as-kalas! Roligt var det iaf:)
I söndes mådde man som man förtjänade helt enkelt..



tusen gånger om.

Åhh, Sälen börjar närma sig. Med stormsteg! Känner på mig att det kommer bli världens bästa vinter. Ska bli så skönt att komma iväg några månader.

Ska nog in till Kungsmässan senare och kolla på lite grejer som jag behöver till Sälen. Skidjacka, undetställ mm..
Men först ska jag till stallet och gosa med min kille och rida Altje. Skönt att åka dit och rensa tankarna lite. Igår var det nästan storm så det blev en riktig inne dag, så jag passade på att läsa lite om produkterna vi ska jobba med i vinter.


Skön låt!

ajaj

Har så sjuuukt ont i revbenen, fick "stickningar" första gången i förrgår och nu känns det nästan som nån sticker till med en kniv i mellanåt:S sjukt konstig känsla och jag börjar fundera över om jag kanske har brutit ett revben? Men det borde väl dock göra ännu ondare?! Googlade lite på det och det kan kännas så om man har tränat konstigt, ätit konstigt eller lungorna som har pressats ut. Hmm, hoppas det är bättre tills imorgon iaf! Apropå förra inlägget så skrev jag tisdag, lite förvirrad! Onsdag skulle de stå, alldeles för mkt att tänka på;)
Imorgon blir det antagligen bio, och på lördag fest. Låt helgen och nästa vecka gå fooort!!!!!


tisdag

Har precis klippt färdigt gräsmattan. Inte det roligaste som finns inte, speciellt när gräsmattan är lika stor som en hel fotbollsplan... (känns de som). Frasse, vår självgående gräsklippare har gått isönder och jag hade inte så mkt bättre för mig ändå! Imorse var jag uppe me tuppen och gick ut en runda på två timmar med Fiffi. Riktigt härligt var det, helt vindstilla var vattnet!
Nu sitter jag och väntar på att Annika ska komma hem så vi kan åka till stallet. Annars ser min vecka lugn ut. Ska till sjukgymnasten imorgon och få lite massage och de ska kolla närmre på min käke..



underbara höst!

älskar verkligen hösten (om man bortser regn, kylan, blåsten..)
har varit i stallet i flera timmar idag. tre hästar fick motioneras och de är verkligen extra kul att vara där uppe när allt går så bra! men efter sol kommer regn;)

i lördes var vi på fest inne i stan, sjuukt trevligt. var länge sen jag hade så kul ute! men man fick som sagt sota för det igår...



ett litet urval från alla tusen bilder från i lördes!

härliga helg!

Helgen är efterlängtad! Har precis tryckt i mig två grova mackor, och har bestämt mig för ännu en gång att äta lite nyttigare;) Får se hur det går denna gången! Har inte råd med träningskort, så vi bestämde oss (ja & Annika) att ta tag i det hemma istället.. Kan säga att ja har en massa träningsverk i rygg, mage och biceps. Hemma fungerar lika bra som gym! Igår var ja i stallet och red ut på Charlie för första gången, och friesern Altje, så två ridpass är inte dåligt de iheller. MATIS kursen är klar nu också, och det bästa av allt är så klart goodie bagen då man fick en stor fuktmask JUENESSE precis vad jag behövde!
Nu ska jag ta en powerwalk runt ön och bara njuta av det härliga höstvädret med musik i öronen! Senare blir de en sväng om Kungsbacka och stallet. Ikväll blir det lugnt då vi tar igen det dubbelt upp imorn!


matis

Precis hem kommen från MATIS kursen. Underbart skön dag, och inte alls lika lång som jag trodde! Gick igenom lite produkter på förmiddagen, och på eftermiddagen fick vi göra ansiktsbehandling på varandra med en special mask! Kursen fortstätter till torsdag så Charlotte och jag kommer få våra hudar att känna sig riktigt bortskämda. Kul att träffa Jenny igen som höll kurs om Decléor!




Ja då längtar man tills näst nästa helg;)

fredag är ändå den dag som känns bäst!

Idag vaknade jag tidigt! Hann tvätta, vika tvätt, laga ett hästtäcke innan kl 10 då jag körde Annika till tåget i Kungsbacka. Åkte direkt till stallet och red Charlie. En härlig syn fick jag när jag kom till stallet. De hade släppt ihop Charlie med Valle och de har verkligen blivit bästisar:)
Nu har jag ätit en sen frukost och tänkte ta en powernap.. Eftermiddag åker ja till Skåne, tänkte stanna till i Lund en sväng sen blir det middag på Byakrogen och myskväll hos Paulina! Toppen fredag:) Och imorgon blir det party lördag!

Ha en super helg!


var inne på pixbox och tittade igenom alla gamla bilder! haha hittade bland annat den här!!


RSS 2.0