live your life

jag är kass på att uppdatera! men de är så att vi har inget internett hemma. så ja får passa på när jag är hos paulina, man kan nästan säga att ja bor där nu. man får god mat där:P haha. ikväll blir de fest hos christoffer, inflyttningsfest, de kommer nog bli skoj=)

bjuder på en skön låt som oscar tipsa om! oscar har förövrigt börjat blogga tror de eller ej.. ja minns när han sa " ja ska aldrig skaffa lunarstorm, och det gjorde han, ja ska aldrig skaffa msn, det gjorde han" och nu har han blogg och han är bättre än mig på att uppdatera!!!



skål på er

Black & Gold


nöjd

Sitter hemma hos mamma i Linköping nybadad efter en lång dag på stan! Fick med mig hem rätt vettiga grejer.. Schampo/balsam tony&guy, silkesdroppar. Och ni kan tro att hela jag luktar gott:) Fick med mig en kort svart kavaj också som ja har letet efter, en bh, svart topp.. Efter allt gående tog mammsen och jag en fika på Espresso ute i solskenet. Minst 3 duvor kom rakt emot oss och ville äta upp vår fika! Jag fick knappt luft så mkt som jag skrattade för alla tittade och pekade på vårt bord! haha :)
Tittade lite på Top Modell som de hade i stan idag. Frivilliga fick pröva på. Helt plötsligt kände jag igen en. Mikaela - och hon kom vidare, kul för henne!!!!!

Har tittat igenom mammas dator och hittade massor av gamla bilder:) Minnen väcks upp..

Nu är de idol!

Just de. När ja åkte upp hit fick jag och Fiffi, hunden, vänta på stationen i Lund i hela tre timmar!!!!!! De var riktigt segt kan jag säga.. Var ngt fel me ledningarna..

Pussen


saknad

♥ Jag lever i ungefär 15 år.

♥ Varje gång du lämnar mig, betyder sorg för mig.

♥ Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.

♥ Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.

♥ Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig.

♥ Tala med mig fastän jag inte förstår orden; jag blir glad bara över att höra din röst.

♥ Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.

♥ Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka mot dig.

♥ När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra, så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig.

♥ Ta hand om mig när jag blir gammal; kom ihåg, du blir också gammal.

♥ Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.

Jag älskar dig. 
Din hund.

Bara om Gulle kunde vara här nu....


RSS 2.0