Då var det snart slut..

..på Juli månad.. Härregud vad sommarn har gått fort.  Augusti imorgon och 25 dagar kvar till min födelsedag!
Öja i lördes var riktigt lyckad. Förfest hos Sebbe där några sp3gare höll hus! Mkt roligt att få träffa er igen:)
Ikväll ska jag, Jennie, Emilie åka in till ystad och träffa Madde och äta=)
För övrigt finns det inte så mycket att skriva om, för det går ju inte göra så mkt i det här PISS vädret... Bara att den här låten, Timbaland - Apologize är riktigt bra:) oh Jo, så har jag lagt upp lite nya bilder på pixbox.



Skåne

Blev ingen grillfest för mig idag. De tågen som gick vid två tiden kostade närmare 1000 kr, och det priset tänker jag aldrig betala! Så det blev ett sege tåg som var framme halv 10 i lund för 200 kr. Sådär lagom.
Har jobbat idag, fick sovmorgon till kl 6 :) Men dagen började inte så bra, kedjan på cykeln hoppade av hela fyra gånger. Läskigt var de när den hoppade av i en backe (finns ej frambroms) då det är dåligt sikt , fick jag möte med en som var ute och joggade, snacka om det var nära krock! När jag väl kom fram med skitiga fingrar åt jag gröt med sylt! Mums, som jag har gjort nu i en vecka :) (med nytvättade händer då) När jag hade ätit up min gröt så gick jag ut i matsalen.. och där ar en stooor gröt kan man säga.. sådär 100 japaner kom in på en och samma gång. Och idag hade de inte hallonyoghurten på salladen utan de doppade prinskorvar i yoghurten, haha!!
Just de, när jag satt på internetcafet sist så kom de en läskig sak som satte sig brevid mig och började prata. Hörde knappt var han sa, men han frågade massa frågor, vad jag heter, var jag bor, om jag är svensk, hur gammal, singel.. och började ge mig massa komplimanger! haha härregud, han satt och läste på min msn vad ja skrev.. Nyfiken i en strut! Jag blev nervös när han satt där så jag stängde ner, fast jag hade tio minuter kvar:P jag gav han min godispåse för jag skulle slänga den annars, kändes nästan som han skulle pussa mig på fötterna så glad han blev :) han ville först inte ta imot den.. men jag bara gick så sa han högt "alla människor borde vara som dig ". aw, lite gulligt faktiskt! hehe.

Imorogn bler det öja. Då blir de reunion, forna sp3gare :) Först hem till Geli och fixa oss lite sen vidare till Sebbe där festen håller hus! Kommer bli grymt kul att träffa alla igen:)

Upptäckte precis att Oscar har tagit mina högtalare, inte konstigt att låten "inte gick".. Nu ska jag gå och lägga mig, länge sen jag var uppe så här sent:P

Godnatt


Tja

Sitter just nu på ett internetcafe vid stationen! Vilken tråkig kväll ensam hemma och inget bra på tv, så då bestämmde jag mif för att cykla ner hit och sitta lite vid datorn :)

Vad har ja då gjort under min tid här uppe,.
Mjo jag har varit på Per Gessles konsert, sommarkänsla de:)
Badat lite, varit mycket i stallet, jobbat, haha kom och tänkte på en sak.. det har varit mycket japaner på hotellet. Det är så himla kul att se dem äta. För det första skitar de ner så extremt mycket. lägger eggskal på hela bordet, och det som fick mig att skratta mest var när de tog massa sallad på tallriken sedan dränkte de salladen med hallonyoghurt! haha. så skulle jag visa dem att man tar fil/yoghurt sen flingor på! och som vi börja skratta! haha, de är roliga dem :) Idag har vi haft över 400 gäster.. uusch, springa fram och tillbaka.. på torsda ska vi ha 400.. puh.. men nog om de!
I helgen har det varit RIKS utställning och vi campade i vår transport.. gud vad kallt det var på natten! men på dagarna var det 30 grader minst, jätte varmt!!!!! :) visade min häst på söndagen och det har aldrig gått bättre -  super nöjd. kom tvåa:)
Ska hem till skåne på freda antagligen. Marcus ska ha grillfest - mys. På lördag lutar det mot Öja. Sen den 3 augusti åker vi upp till Göteborg för att se rolling stones:)

Nu har jag inte så mycket tid kvar, dags att sluta skriva!

Ha de bra alla. Puss

puhh

Regnet de bara öser ner....                                               & jag avskyr de..


image62 
En bild på mig & Daniel från Desis sommarfest!

Hemma igen!

Nu har man kommit ner till skåneland igen. Känns lugnt o skönt, men nästan alldeles för lugnt.. I Linköping har jag jobbat, jobbat och jobbat! Jag som bara är vikarie har fått jobba nästan varje dag, brist på personal japp. Har lärt känna några nya på jobbet men inte någon sån där höjdare kompis! Har saknat mina vänner här nere, men vad händer! Joo när man väl är hemma och hälsar på så är alla upptagna! Jag var jätte sugen på att gå ut ikväll men icke så. Jennie är med Frans, Annika ska jobba, Emmi är i Italien, Desi är i Sthlm, Emilie me Calle och Johan ska ha körlektion. KUL! Får se om någon vill gå ut med mig imorgon :) På fredag ska vi åka till Blommeröd! Hoppas på bra väder, annars kan de bli riktigt trist faktiskt:/ Ska visa en häst :D wii.. och förresten så har min havremoped kommit upp till Lnkp så nu har jag ngt att göra på min fritid med:) Idag har jag jobbat, sluta vid 12 tiden som jag har gjort de flesta dagarna. Cyklade snabbt hem, packa sen körde vi ner till Skåne. Mamma körde halva vägen och då passade jag på att fortsätta läsa boken "Gömda" Riktigt bra bok. Man kan knappt slita sig ifrån den. När ja kom hem gick jag en promenad med söte Gulle :) Sedan åkte ja o hämta kinamat som satt fint i magen! Nu sitter jag här och har låångtråkigt.. Brukar vara dödstrött vid 10 tiden men nu är kl 11 och jag är pigg.

  Så här mkt regnade de när vi var på Sverigebokalen (Bollerupp), Här är på prisutdelningen då vi självklart kom etta:) Plaskblöt & svinkallt!

Nu kallar boken :)

Tjipp




RSS 2.0