1a advent..

..och inte en endaste advent ljusstake är uppe! Funderar på att åka och köpa en för att få lite julstämning här inne.
Men först "ska jag bara" göra ordning mig lite, städa, fixa tvätten mm.. Är ledig idag så vi tänkte snart åka iväg och gymma, bada & basta lite. Är förresten ledig ett par dagar. Imorgon ska vi ta ett premiär åk i backen. Sen på kvällen är de Experium intro då alla säsongare ska ha kommit upp. Ja de var en liten uppdatering så ni vet va ja sysslar med om dagarna:)

Kram på er


glad!

Mår sååå bra! Trivs som fisken i vattnet här uppe. Alla mina kollegor är riktiga toppen människor! Idag har det börjat lite nytt folk på spat. Och lite nytt folk har flyttat in i stugan. Så nu börjar det röra sig lite mer:)
Susanna har varit duktig idag också, gymmat en timme innan jobb & fixat skipass. Så nu är det bara att ge sig ut i backarna.Funderar på att gå på AquaBike passet imorgon bitti, men blir nog lite stressigt då jag ska öppna shoppen helt själv. Får se hur de går!

En glad Sanna idag:)


hungrig!

Är så grymt sugen på Cesarsallad! Har googlat runt på olika salladsrecept. Jäkligt dyrt med sallad bara. Ska snart göra korvstroganoff och frysa in. Så man slipper att ställa sig vid spisen när man kommer hem sent om kvällarna. Jobbigt att all god mat är så dyr, speciellt nu när man har en liten summa att leva på innan lön...
Imorse var jag duktig och gick till gymmet. Har redan en hel del träningsverk i kroppen sen igår. Sprang på löpbandet i 15 min sen fick magen och låren sig ett rejält pass. Härligt!

Jäkligt sugen på att baka med. Men då måste man ju köpa hur mycket som helst.. Mjöl, socker mm... Sånt som alltid annars brukar finnas hemma! I-landsproblem..


söndag tror ja..

Trött! Idag har jag varit ledig. På tre dagar har jag redan jobbat ihop 30 timmar, känns super bra! Är verkligen hur mycket som helst att lära men känns skönt att ha tjuvbörjat lite innan säsongen drar igång för fullt.
Idag blev det en lång sovmorgon. Dagen började med en god frukost, en långpromenix runt "byn", skulle försöka hitta genvägen alla pratar om.. Men den hittade jag inte! Mötte massa skidåkare istället. Helt knäpptyst är det ute. Inte en enda bil hörs, rätt mysigt med total tystad! Senare på eftermiddagen åkte ja ner till Experium för att uppleva Experium som kund lite;), simmade, badade, bubblade, gick in i sauna världen och bastade och drack fruktsmoothies! Underbart:)

Nu får jag gå och lägga mig. Ska hänga med Linnéa till gymmet tidigt imorgonbitti. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


Lindvallen

Är i mitt ny hem, stuga, i Lindvallen! Kom upp vid 12 tiden idag och tog en snabb titt inne på mitt nya jobb - Experium! Jisses va stort, och då tog vi ändå bara en snabb titt.. Kommer nog ta ett litet tag innan man känner sig bekväm i allt. Är väldigt tumt här nu då säsongarna kommer i slutet av månaden. När jag skulle handla på ICA var det helt nersläkt.. Tänkte shit, har de glömt att låsa?! Ingen personal syntes och helt mörkt i affären.. Gick in. Poff! Alla lampor tändes och musik sattes på, haha. Så jag var helt ensam på stora ICA... Åkte ut till stugan som inte var sådär jättelätt att hitta. Bor på 12 D. Och hittade bara 12 A, B... Det visade sig att det låg på baksidan! Nu har vi fått det lite mysigt här inne iaf.. Jag och min "sambo" Linnéa som ska bo här ett litet tag tills min rumskamrat kommer när säsongen drar igång. Sköönt, hade inte vågat bo här själv ute i mörkret... Vi har tagit en liten roadtrip in till Sälen byn, och runt Lindvallen. Ser supermysigt ut och är såå sugen att åka skidor!
Imorgon är dett jobb som står på schemat!


Loca

Detta är så mycket jag!


firework

Nya favoritlåten! Blir så glad av den, vill bara upp och dansa. Party prinsessa som jag är längtar jag till helgen!
Om exakt en vecka kör jag upp till Sälen, Lindvallen. Ska bli så kul:)




sköna tjejer i Gävleee

Hemma i Linköping

Haha kan inte låta bli att spana in den här killen.. Han spelades ganska flitigt på förfesten i fredes och när låten spelades ute kunde man inte låta bli att köra hans moves;)

Igår var vi ute och käkade igen på Brända Bocken, fräckt ställe! Blev några glas vin till maten och vi blev sugna på utgång igen. Träffade en riktigt skön tjej, Sofie, och vi klaffade direkt! Vi gick till sportbaren Oh Lareys o tog några cider, efter de gick vi tillbaka till Brända Bocken och det var så sjukt mycket folk och grymt bra musik! När vi kände oss redo gick vi till Heartbreak igen. Dock var det en kö på säkert 70 meter.. Kändes sådär men vi lyckades tränga oss förbi;) Underbar kväll med mycket dans! Så som det ska va;) Idag ringde klockan ännu tidigare för vi skulle promenixa till hotellet och äta frukost. Åkte därefter vidare till Flen för att kolla på ett jobb som jag ska till efter Sälen!
Är supertrött men inte redo för att lägga mig än. Bäddat ner mig i soffan och ser just nu på Europe Music Awards!

typ norrland..

Ligger i soffan hemma hos Oscar i Gävle. Är helt slut efter en utekväll igår. Vi kom upp vid sex tiden igårkväll. Gick ut och åt på resturangen Helt Enkelt. Super gott, fetaost fylld kyckling! Var på förfest med en massa trevligt folk, därefter gick vi ut till Heartbreak. Vilken kväll! Och idag får man sota för de.. Klockan ringde halv 9 imorse, vi gick iväg till hotellet där mammsen bor och åt en stor hotellfrukost därefter blev det en liten sväng på stan.. Nyduschat och ska nu ta en powernap. Tror de blir repris ikväll!

1a november alla redan!

Cirka 4 veckor kvar till Sälen drar igång!

Idag har jag varit hos specialisttandläkaren i Varberg. Fick reda på att jag måste skaffa mig en bettskena som kostar skjortan! Sådär lagom kul...
Kikade runt lite i ur-mysiga Varberg, hittade en massa fint bara för att jag inte skulle ha nått. Men ett litet plagg fick allt följa med hem:) Så då få man åka till Varberg nästa gång man är shoppingsugen och dumpa Göteborg!
Sitter just nu och har lite ångest över hur jag ska hinna allt innan Sälen.. Ett besök till Flen, Gävle, Linköping och Skåne ska hinnas med....


RSS 2.0