trötter

Har haft världens bästa helg i Aachen, Tyskland! (om man bortser från 9 timmars försenat plan, gps som inte fungerade, alla mackor, chaffis hotellet...) Mkt tidiga mornar och mkt sena kvällar har det blivit, men lätt värt de med grymt sällskap och världens vackratse hästar att titta på!
Annars har det bara varit jobb för min del i veckan. På lördag är det lite folk som ska titta på Nanna så då blir det en sväng till Ljungby för att senare åka vidare till Ystad. På söndag är det lite folk som kommer och tittar på Charlie. Så ytterligare en hästhelg blandat med perfekta tjejer :)

Har jobbat ute i Frölunda Torg nu ett par dagar och idag på lunchen kikade jag lite på palladium skor, har nästan bestämt mig att inverstera i ett par nu när mina converse börjar gå mot sitt slut, fråga är bara vita eller beiga?



bildbomb

Ohjaa! Ledig imorgon och då ska jag sova kan jag lova :) Har inte blivit många timmars sömn denna helg. I fredes var vi på talangjakt på Clarions Hotel Post, som man kan jämnföra med en Idol audition, man hade ca fem minuter på sig bland alla 1300 som sökt att berätta varför just jag ska få jobbet! Puuuuh, skönt när de väl var över! Nu hoppas man bara på det bästa! Linnea, Paulina och Annika har bott här hela helgen, i fredes var vi ute i Gbg, Lounge & Push därefter en sen efterfest hos Zetterberg.. Kom hem halv 11 på lördag, var bara att ladda om för kvällen då Marc och Camilla hade sin kräftskiva som var galet skoj! Hoppas på en årlig tradition!


Jag och Lotta innan vår audition!

eviga väntan, dock grymt väder!





söndag

Den där Andreas är ju grym!



Är ledig imorgon med, ska till banken och fixa lite papper, annars ska jag bara ta de lugnt och vila upp inför veckan som kommer bestå av jobb och audition på fredag. Om jag känner mig själv kommer jag va dö nervös! Meeen kvittar hur de går för de bästa kommer hit och jag vet att helgen kommer bli bäst!

Nu ska ja se på Guess ho. Godnatt på er!

godnatt

Supertrött men kan ändå inte sova! Ligger och lyssnar på en massa musik och rensar datorn på lite bilder.
Det har varit en lång jobb dag idag med mycket att göra. Har varit allt från frans förlängning, fransk manikyr på en brud, ansiktsbehandling mm... Kom hem alldeles för sent med då jag först missade tåget, sedan väl inne i Kungsbacka hade bussen till Särö precis gått så det blev att vänta inne på Pressbyrån en timma. En trevlig alkis, uteliggare!? kom fram och pratade en massa, han verkade rätt vettig och har säkert varit en bra man innan. Hemskt när de hamnar så fel i livet. Tänkte först undvika att prata med honom, men han gjorde så att den timman gick ganska fort ändå :) Annars har jag inte gjort mycket ikväll.. Blir en lång jobb dag imorgon med, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Tror dock den inte har ngt större att bjuda på.

Skön låt!
Oh, sometimes I gotta get a good feeling, yeah




Sov gott med er!

mys torsda

Håller på att laga mat för fullt. De blir taccosoppa a la Jenny Hansson! Får se om den blir lika go som hennes :)
Annars har jag bara jobbat hela dagen, har varit väldigt lugnt så dagarna blir rätt långa. När maten är klar ska ja mysa ner i soffan och bara slappa och se på tv. Nej nu kokar det över här!

Go kväll på er!


tisdag kväll

Precis beställt hårprodukter för 500 kr! produkter från Redken, som enligt mig är lätt de bästa hårprodukterna, schampo, balsam samt silkesdroppar. Fick även veta på jobb att första måndagen varje ny månad får man gratis hårvård dvs klippning, färgning, toning, mm.. Så det blir att tänka ut nått :) Tror det blir slingor igen i lite olika nyanser, eller färga håret helt mörkt.
Är även ute efter någon bra foundation, har använt Id bareMinerals nu sen Elisabethskolan så nu är jag sugen på att testa något nytt då det bara är några få puderkorn kvar i burken.. Tips, Linnéa, Erica?? :)
Börjar inte förens kl 12 imorgon så tänkte åka in lite tidigare för att ta en titt på stan, höll ju nästan på att glömma mitt presentkort på Zara som jag fick när jag fyllde år.

Enda nackdelen med att vara hudterapeut är att man måste ha samma tråkiga vita kläder vaar dag, samt håret stramt uppsatt i en balettknut. Hundra kilo spray dagligen, sliter som attans på håret!!!

Aja, nu ska jag snart krypa ner till sängs. Skulle behöva lite boktips med ? :)



Redken, all soft. Beautyplanet.se har special pris på Redken schampo just nu!

mys sönda!

Det blev en riktig trevlig lördagskväll i Borås med Emma och hennes gäng :) Kvällen slutade på Grand där Smash uppträdde.
Idag mår man lite som man förtjänar.. Har ingen rutin på festandet längre som man hade i vintras.
Fortfarande stor beslutsångest hur jag ska göra i vinter. Sälen eller inte. Hade varit grymt kul att bo en hel vinter med bästa Maria och jobbet är helt underbart!
Näst nästa helg kommer fina Linnéa & Emma hit, det blir bland annat auditon på Clarions och kräftskiva på Särö, som jag vet redan nu kommer bli galet bra :)
 
Snygga Emma & Linnéa!                 -                     Världens bästa Maria!
 

Nu ska jag göra ordning mig, vi ska ut och äta på goa Blomstermåla ikväll!

RSS 2.0