sliten tjej, hej!

Ingen semester direkt att ha hästar kan jag lova. Min dag har i stort sätt sätt ut så här, gick upp vid halv 8 (knappt sovit något inatt, då ja bott med en massa spindlar, har spindelfobi, och en jädrans huvudvärk) Började med att fodra hästarna, ta ut/in hästarna, mockade ut 6 boxar varav vissa var bäddar... Fyllt på vatten, bytat vatten, kört och hämtat höensilage hos en bonde mitt på vischan, hämtat 36 balar spån, lastat ut 36 balar spån, fyllt på alla boxar med nytt fräscht spån, ridit en snabbis, handlat mat till mig själv mm mm.. Och runt två tiden inatt kommer det ett lass på 6 hästar. GÄÄÄÄSP!!!
Det posetiva just nu är att väl att Sälen-kiolna rasar iväg. För bort ska de:)

Spännande o se hur denna sommarn blir!


ullared + ikea

Har tillbringat hela dagen med bästa Charlotte! Dagen började kanon och den kunde inte slutat bättre. Körde och hämtade Charlotte i Mölndal och frivilligt som vanligt ville hon köra till Ullared, inte mig något då jag var skapligt trött! Väl framme, ingen kö in och ingen trängsel:) perfekt för en hel dag på Ullared! Började nere på hästavdelningen, blir som ett litet barn som går in i en leksaksaffär! Helt galen:) Där tillbringade vi säkert en timme... Och flera timmar där inne blev det då vi ska klämma, känna och lukta på allt. Efter de blev de varsin korv ute i vårsolen för att sedan bromma vidare till GBG där det blev en sväng på IKEA.
Nu ska jag vara lite social med de andra som tittar på Robert Gustavsson, verkar kul då de skrattar så tårarna rinner där inne:)


Gårdagens lunch som bestod av goda räkor ute på terassen!



16 april

Hej underbara dag nr2!
Gårdagen slutade perfekt med god mat som bestod av grillat entrecote och lök med god klyftpotatis! Mm våren är på g! Nu har jag snart packat färdigt allt som jag ska ha med mig till Flen. Om jag hade mycket med mig till Sälen så är denna packningen knappt jämnförbar... Puuh! På vintern vet man att de är kallt, en sak som är säker! Men sommarn har ju alla väder, varmt, kallt, blött, torrt...... + megalass med packning till alla hästar! Men oooj va kul det ska bli:)
Har även hunnit med att städa bilen, inte lite skitig den var!
Denna lördagkväll kommer förhoppningsvis avslutas på ett mycket mysigt vis:)

Puss på er


15 april

Good morning sunshines!

Igår hade jag en helmysig eftermiddag/kväll med Charlotte. Super mysigt att få träffa henne igen:) Vi gick runt och strosade lite på stan sen gick vi upp till Avenyn i det fina vädret. Satte oss på La Gondola för att avsluta kvällen med en god måltid! Mycket prat och skratt blev det. Får se vad som händer ikväll om det blir utgång eller inte. Ganska skönt med en nykter helg då jag har väldigt mycket kvar att fixa.
Idag ska det bytas däck på både bil och transport. Även storstädning av bilen!

Trevlig helg på er









torsdag

Ååh vilket underbart väder att vakna till! Strålande solsken, himlen är helt blå, vindstilla och 13 grader i skuggan! Ska snart ut och gå en lång runda med vovven. Därefter  blir det stallet igen :)
Senare i eftermiddag ska jag in till GBG och träffa Charlotte, blir en snabbis på stan sen sätta oss någonstans och äta. Känner på mig att det kommer bli en perfekt dag!

PUSS på er



Hemma!

Så underbart skönt att vakna upp i sin egna säng hemma på Särö! Fiffi, har sovit hos mig hela natten, saknat henne jättemycket! Blandade känslor var det när man lämnade Sälen. Har haft den bästa vintern i mitt liv. Är dock ingen vintermänniska men är rättså säker på att komma upp nästa vinter igen om inget annat kanonjobb kommer ivägen:)
Kommer sakna alla där uppe såå mycket. Speciellt Maria, super fin människa som alltid har ett leende på läpparna! & min sambo Jenny, fast dig vet jag att jag kommer träffa i sommar, & Sara med!

Hann iaf packa upp allt igårkväll när jag kom hem. När jag hade lämnat Jenny på centralen i GBG hamna jag i värsta rusningstrafiken (varför heter de rusningstrafik när den står still?!) Kul att komma från Sälen där det ens inte finns stoppljus, knappt nån trafik till GBG som är raka motsatsen:)

Nää, har så mycket att göra så jag vet inte vad ja ska börja nånstans! Ska iaf börja med att åka in till Kungsbacka och fixa lite. Sen stallet och mysa med Charlie! Om jag har längtat!!!


städ..

håller på att storstäda lägenheten, alla skåp, luckor, tavlor. ja allt! jobbar hela vecka så då kommer det inte hinnas med. och de sista dagarna vill man bara njuta och ta vara på. om 8 dagar är man hemma!

det blir lite roligare att städa till bra musik!

nu ska ja ta en paus och gå ut och slänga soporna i det fina vädret, dock blåser det massor..

mys söndag!

Började dagen med en tidig frukost med sambo, åkte iväg till Experium för att gymma 1.5 timme, gick bra och hade mkt spring i benen! Efter gymmet blev det bastuvärden och ett åk i rutchibanan :) Sedan gjorde jag en ansiktsbehandling på Jenny och jag fick en rejäl ryggmassage, och det behövdes kan jag säga! Nu är vi helt möra, slänkt i oss mat och jag tänkte ta en liten powenap inför kvällens bravader! Näst sista söndagen!!!
Veckan har annars varit lugn. Igår och förrgår var Carolina Gynning och hennes jäkligt snygga pojkvän Alexander här på Norrsken spa på behandling, kära sambo fick massara Gynning om Emma Alexander. Själv fick man ta emot dem i shoppen:) Trevliga!
Annars tinnar Sälen bort ganska fort.. Dock inte av solen, utan av regnet! Kul, nej.. Men skönt med plusgrader och höst vår känsla.


en gynning utanför skilodge

RSS 2.0