hem om en sväng

Hemmafrun är i farten.
Har märkt när jag blir rastlös så antligen bakar jag, eller städar bilen eller stryker kläder! Nu är kakan i ugnen, strykgärnet på, och ja bilen damnsög jag igår. Håller även på att förbereda maten för ikväll.

Går ganska långa mellanrum mellan inläggen, kan dra lite snabbt vad som hänt, förutom alla hästshower så, Falsterbo, Halmstad, ljungby.. Imorgon kommer P hit och stannar över helgen. Ska bosätta oss i Elisabethslägenhet i Örgryte då det inte blir så långt för oss att ta oss hem mitt i nassen:)
Så en hel del festande lär de bli i helgen! Det tackar man sällan nej till!

Ha de bra alla i solskenet!

efterlängtade skåne!

Blommeröd är nu över för iår, och vi redan längtar tills nästa Blommeröd!
Vi och våra kunder är nöjda och det är väl det som räknas, ännu inga champion titlar, men vänta ni bara;)
Imorgon är det torsdag, ännu en dag som jag längat länge till! För då ska jag åka hem hem till Blentarp, zigenar Sanna som Ola kallar mig, så måste jag nog erkänna att, Skåne - Blentarp är mitt hem! Usch ja, i den lilla mini hålan har jag haft mycket skoj i mina dar... Lär bli Lund imorgon då Paulina har tjajat ihjäl sig då vi måste gå på stan! Därefter har jag tjajat till mig middag på världens bästa Byakrog! Mmmm:)) (Dock var hon inte svårövertalad..)
Tillsist ett kvällsdopp i kära saknade Sövdesjön! Fredag är även den en fullsmeckad dag. Tävling på Kärråsen, dock som åskådare, tänkte ta med Charlie-Boy men han får vänta.. Sedan blir de att hämta Malin för att gasa iväg till Falsterbo där vi ska tillbringa helgen! Ooooohja, om helgen bara är en minstadelssekund lika kul som förra årets Falsterbo så är jag nöjd!

RSS 2.0