Juldagen

Sitter i min nya bardrock som är super mysig och väntar på att badkaret ska fyllas! Skulle egentligen följt me Oscar till Norrköping för fest men hade inte alls någon lust. Vet inte om de är julmaten som satte sina spår... Men det får bli en till mysdag helt enkelt me mormor och mamma! Det är ju sista avsnittet av bonde också;)
Är helnöjd med julafton igår. Fick massa av fina presenter som tex, chaps, ridskor, lite saker från thailand av mormor bland annat fina shalar, tunnikor väska osv.. Fick även julklapp av Annika som hon skickat från Australien också :)
Imorogn blir det lite mellandagsrea sen ska vi köra hem till skåneland!

Nu blir de ett varmt bad!


saknar lullul


Vadå söt!!
Nästan lika söt som Gulle var, nästan samma täckning också. <3


Ska kila iväg till stallet nu. Ska bara hitta orken att byta om. Inget härligt stallväder idag. Regn o kallt.
Ikväll ska vi på julbord me Snoge i Malmö ikväll kommer nog bli skoj.


Puss på er!

träning

smått träningsvärk från igår då jag tränade två pass på raken. först ett magpass då man använde mycket pilatesboll och övade mycket balans! efter det blev de ett afroaeorobic pass. sjukt kul, massor av susanna feeling! skaka rumpa osv :)
idag blir det boxercise på schemat. de är också sjuktkul! haha. man känner verkligen att de tar, + att de är bra me konditionsträning också.
idag har det varit en riktig stalldag. red ut en barbacka tur som vanligt me classica och vicky följde med på alizza som sällskap! efter de var det nannas tur som skulle få kämpa lite på banan. men de var nog jag som fick kämpa som en dåre för att hon skulle bjuda lite på sig själv.. som en stor shettlandsponny;)

nej nu ska jag ta och bre några skorpor innan träningen:)

tja!

helt perfekt!

Ja svävade på moln hela kvällen igår.. och natten.. och imorse:P ooch lite fortfarande kanske!! haha. att vissa saker och ting kan göra en så lycklig! medans andra saker och ting kan göra en så nere. ibland förstår jag mig inte på vissa.. men du får det vara nock (lättare sagt än gjort)!!!!
tänkt att ja ska följa me på "glögg hoppning" ikväll. men kom hem senare än va de va tänkt.. så de hade blivit stressigt så de får bli träning ikväll för min del:) blir nog core, (mage/rygg). fast paulina vill att jag ska spinna med henne! men ja känner för lite styrka!


Nickelback - far away, Bäst just nu!


Nobelmiddagen

Ser på nobelmiddagen just nu. Fick faktiskt lite rysningar!! När jag var liten så älskade jag allt som hade med kungen/middagar osv att göra.. Minns när vi var små så var det alltid så viktigt att sitta "perfekt" vid middagsbordet annars fick vi inte bli bjudna på nobelmiddagen, haha det lurade iaf pappa och mamma i oss! Men inte har man blivit bjuden på en nobelmiddag inte...

Idag har jag jobbat, kört Paulina till Ystad, passade på att ta en sväng inom Willys för att köpa lite julpynt till stallet. Så hela eftermiddagen har jag ägnat åt att pynta i stallet. Och Charlie passade såklart på att rymma den busen!


andra advent

och det är söndag.. har nog frågat vilken dag det är idag flera gånger! kan bero på att jag inte gjorde ngt igårkväll mer än att jag sov:P och att ja har jobbat idag..
istället blev de lite fest i fredes me tim i sjöbo. kände inte en jäkel! men hade rätt kul ändån:)

idag har jag och paulina varit duktiga och julbakat. de blev, hemma gjorda pepparkakor, knäck, fudgechoklad och mozartkulor! visst har vi varit duktiga? :)

har även varit i stallet idag som vanligt=) nu har charlie äntligen fått sin egna box. classica måste tycka det är jätteskönt att få all mat för sig själv. mer om hästar på www.123minsidanse/PapasArabians.se .

köpte faktiskt en julklapp åt  mig själv igår! televinken. haha nu lovar ja att mammsen skrattar! äntligen hittade jag skivor på de!

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

-Kate Perry - Hot N Cold


Mozartkulor. Paulina våra blev riktigt bra!

1 December

Nyss proppat i mig två lussebullar och ett glas julmust! De satt fint efter en jobb och stalldag.
Snart kommer pappa hem från Götebord där han bland annat har tittat på lite lägenheter på fina Särö. Kanske blir en flytt dit? Man har iiiingen aning. Har fått hem ansökningsbrev från en hudterapeuft utbildning som ja ska söka till våren. Skolan finns i Malmö, Gbg och Sthlm.. Göteborg lockar mest! Men det är nog grymt svårt att komma in då de bara tar in 36 elever per skola.. Skadar inte och testa iaf=)
Mamsen har varit nere i veckan och det är alltid lika mysigt!

Nu är Jennie äntligen hemma från Thailand! Ska iväg och hjälpa henne imorgon me sin Wilja.


Man blir liiite party sugen av den här låten!

RSS 2.0