Inte kontsigt..

image89

Inte konstigt att det "blevliteförmycket" i lördes när Jonte SMYGSPETSADE min drink... BILDBEVIS har vi nu ju :P

:)

Åh vilket mysigt väder ute! Solen skiner och allt - perefkt rid väder:).. Ska snart till stallet, göra de gamla vanliga och rida Fedra, verkligen kul att variera häst lite. Min Classica är tyvärr rättså halt igen:/ Men tur då att ja har Fedra:) Fast hon är väldigt busig. Men sånt gillar jag. Red ut på henne för första gången häromdan när Anabel var här. Bellan på Classica:) Fedra ställde sig på bakbenen varenda gång det kom en bil. Men hon är ju inte ens 4 så..

Sen i eftermiddag tänkte jag simma lite. Sedan ska jag börja packa mitt rum. Sortera och slänga massa grejer. Åker till mamma på torsda kväll eller fredag morgon med Madde o Mli. Ska bli kul, de stannar där över helgen. Sedan ska vi hälsa på Love på lördagen! Kul kul:) Själv stannar man kvar i linköping ett tag medans de andra åker hem på söndagen!

Igår var jag Madde och Emilie och bowlade.  - Skit kul & jag vann såklart:) Vi var och käkade på regementet först. Pasa med räkor, ritkigt gott:)

Nu ska ja kila!

Ta-taaa


Grym!


Helgen

har varit helt underbar:)
Fredes-mys. Lördes var det utgång på chemat. Åsa var här och hälsade på. God mat med massa vin och lite annat;) Sedan kom Emilie hit. Åsa fixade mitt håt-blev riktigt fint. Annat än vanligt plattat som de brukar bli. Sedan kom Kim med sin raggarbil! Vi körde och hämtade Louise som var askalas:) Sedan väg till Tom i Ystad där det blev lite shottar ! Hade verkligen jättetrevligt! Söndag kom Anabel hit:) Verkligen skit kul att hon kom.. Fast vi inte har träffat varandra på länge länge så finner man varandra så snabbt igen! - riktig vänskap de :)...  Vi körde pappa till golfbanan vid 12 tiden. Sedan passade vi på att spela lite, eller heter det att slå? haha iaf, det var väldigt länge sen sist och anabel har typ aldrig hållt i en golfklubba! Mycket gott skratt blev de:) Sedan har vi varit i stallet och ridit, lyssnat på massa gamla låtar där det kom upp väldigt många minnen! Sedan hyrde vi film. jag somna! hehe.. Ätit god mat och chokladkaka! mums..

<3

image87

Australien..

Är så grymt sugen på att hälsa på Annika i Australien!!! Men det är ju inte bara att åka ner. Kostar en helkosing.. Men ska titta lite runder hur priserna ligger.. När ja väl kommer ner så bor jag ju helt gratis & så! Jag vill ja vill;D
Fick sms av Jörgen, min blivande chef innan idag. Han skrev att jobbet blir inte förens närmare  vårkanten. Och så skrev han att jag är efterlängtad av dem alla och att jag gjorde ett mycket gått intryck i Landskrona:) Kul att höra!
Men då har jag ju tid att åka till Australien iaf:D haha. Det är bara att spara... ppuuh.

Idag är det en lugn fredag. Jobbat idag. Löning:) Sedan hem äta resterna sen igår. God hemmagjord pizza, sedan cyklade jag en sväng till marknaden och Gulle fick följa med. Köpte lite hundgodis till henne:) På vägen hem orkade hon knappt gå så jag satte henne i cykelkorgen! haha hon satt där så fint och tvekade inte en sekund att hoppa av! Söt! Skrattade hela vägen hem :) Ikväll har jag, oscar och pappa myst framför tvn. God mat och lite tv tittande.

Imorgon blir de stallet när jag har vaknat. Sedan vill jag strosa lite i Lund tänkte jag. Men ajaj, då slösar jag antagligen cash, & det går ju inte om ja vill till Australien.. :/

OCCH förresten så ska jag till Paris i december:D VM, de ni.


oohjust de. en sak till. du är för söt för henne.


Love me Love me, Say that you....

Varför är det alltid lugna låtar när man kör bil? Mixmegapol, I'll Never Break Your Heart , bytar till NRJ, I Love You, And I Need You,  bytar vidare & det är bara en massa kärlekslåtar.
Vad är detta??! Jag vill inte höra en massa snyftiga kärleksballader!!!!! aahh..

Stänger av!


Igår var jag, Jennie & Emmi på bio i Lund, vi såg "Råttatojj", hade värsta förväntningar om att den skulle vara skit rolig och så. Men den var inte så extremt rolig. Bra och mysig, thats it =)

Har precis beställt en skit fin Marilyn Monroe tavla. En stor svart vit och med röda läppar, som ska passa perfa till mitt nya rum! Ska ha en störresäng bara och en "sideboard", sen är det finito! Jag beställde en skinnjacka igår också från Haléns!! Jättefin och lagom billig! hihi.. Får lön på fredag så det passar bra.

Jobb & heesten idag, bara mys!

Ska skala potatis nu, de är nog de tråkigaste som finns...


Björn Gustavsson

 Han är GRYM & riktigt söt dessutom ;)


Ny vecka

image84

image85

Sköna söndag!

Överlag så är söndagar sköna dagar. Man är sådär mysigt trött och går i sina  mysigaste mys kläder  - mysigt!
Var ute igår, ingen större hit. Förfest hos Benny här i sjöbo, sedan vidare till Don i Ystad där det inte var ngt större drag. Vidare till Barabar där det var sjukt lång kö och vi funderade på att skita i de, väl inne så ångrade jag mig att jag gick in. :/ Träffade Johan utanför - läääängesen man träffade han! my love, haha!!

Idag, Söndag - vilodag! kan man verkligen säga. Rekord sovmoron blev det för mig. Vaknade en snabbis vid 9 tiden men gick upp kl 12.30! de va skönt  måste jag medge!  Åt frukost sedan blev det att se på tv lite, efter de tog jag och gulle en lång myspromenad och nu väntar maten :)

image83

Lördakväll..

Och det blir fest:D eftersom vi aldrig kom iväg till malmö igår så tar vi igen deet idag, fast i ystad :/ får gå det  med!
Åsa var här igår, vi åkte och kollade på ett stall som jag kanske ska hyra! ett riktigt supermysigt stall, och det tyckte åsa med:) sedan käkade vi massa räkor och bakpotatis me hemma gjorda vitlöksbröd:) mums..
Idag har jag  varit i stallet, red Fedra gick rättså bra, blev helt slut i benen fick kämpa för att hålla mig kvar! efter det red jag ut en mysig runda på min classica och med gulle i koppel! Nu när ja kom hem så är ja dödstrött och super seg... Kan bero på att ja inte har ätit ngt idag, men SNART:) kycklingen är i ugnen!! Lyssnar på lite partylåtar så nu är ja på party-humör! wii :)

Ses vi ikväll ;)?

hahaha


Attanns!

Skev ett jättelångt  inlägg men så försvann allt...:( Så nu tänker ja inte skriva nått! haha... Bara lägger upp lite bilder från dagens stallvistelse & den sköna ridturen!
  

,

Do you know what you've started?
I just came here to party
But now we're rocking on the dancefloor, acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest and now we're face to face


(:

Heej=)
Nyss ätit en smaskig cesarsallad med kyckling och gott bröd, de satt fint i magen! Den här dagen har jag tillbringat i soffan, ooom ja har sovit!
Igår hade Linn förfest  i sin nya fina lya, ritkigt mysig lägenhet. Nu bara länktar ja tills ja får mitt eget. Men först är det en flytt till Blentarp. Men ska ju börja jobba i ystad sen efter jul och då blir det att leta lägenhet där! Ska bli så himla skönt! Men iaf, sedan åkte vi iväg till öja som var sådär lagom kul!
Imorgon är jag ledig så tänkte åka in till Lund eller Malmö. Måste ha ett par nya jeans. Mina favis jeans gick sönder igår.. Två feta hål! Men får skylla mig själv eftersom jag red i dem! Har  hittat ett par snygga diesel jeans, sen tänkte ja köpa ett par stövlar med. Seedan är ja grymt sugen på en mörkbrun eller svart jeansjacka.. Men de får nog vänta! 

kanske?!
 image71image70

YES :D

Jörgen ringde precis och berättade att jag fått jobbet på mäklarfirman:D Så efter jul ska jag börja jobba på kontoret i Ystad som assistent/kundservice/alltiallo!!! Så just nu befinner jag mig i ett lyckorus!

Va med mäklarfirman i Landskrona, inte Kristianstad.. På konferans, gud va dem prata, förstod knappt nått. Sedan skulle de testa hur man agerar när någon kund ringer/kommer in på kontoret osv.. Man skulle sätta sig längtfram inför alla andra framför en kamera.. Jag satt och tittade på de andra hur de gjorde o allt verkade sjukt svårt! Tänkte tuuuur att ja slipper de här.. men ack nej. Efter fikan var det min tur.. O ja kan säga att jag har aldrig varit så nervös i HELA mitt liv. Och då tar jag inte i!!!!! Hela jag kallsvettades och satt o skaka i en timme innan de va min tur.. Hade ingen aning om vad jag skulle säga.. När kameran var på och alla kunde se mig i en tvskärm var ja så nervös så ja knappt fick fram ett ord. Men tillslut gick de väl hyfsat bra endå.. (Han vill ju trots alla ha mig:D)
På onsdagen var det dags för paintball, var lite nervös inför de med. Men shit vad kul det var! Försa banan va öätt roligast när man låg där i skogen och spana.. Tjejer mot killarna, tro det eller ej så blev ja sist kvar, vilken känsla när de är helt knäppt tust sen bara pang pang! hahaha.. De andra banorna va sjukt svåra.. och mina skott tog slut o alla bara passade på! AJJ.. Har ett saftigt märke på skinkan och några mindre på ryggen och låren! Det här måste göras om=)

Nu ska ja in i duschen.. Ska till Lina sen, hon ska slinga mitt hår sedan ska vi äta gott och se på Idol.. Imorogn ska jag jobba på snogeholmslott sedan blir de kanske öja, får se..

ha de bra alla, för de ska jag ha=)

Måndag !

Ny vecka. Och de började med jobb på Snogeholmslott. Efter jobbet var jag på möte med Jörgen Göransson ( som själv har kontaktat mig och frågat om jag är intreserad:D). Han frågade mig om jag ville följa med till Kristianstad imorgon på konferans, därefter ska vi spela paintball! (gör inte de skiiit ont :P) sedan gör vi iordning oss inför kvällen då det blir middag och vin! haha.. På ett öresundshotell. Ska bli nice:) Vem vet, mitt framtida jobb, Mäklar-Sanna! Haa de låter bra ni ;)


God förmiddag:)

Nyss hemkommern från Blentarp. Emilie & jag sov hos Jennie inatt.. Vaknade skapligt tidigt och gick på en promenad. Sedan körde vi till Boden för att handla ostpopcorn. Skiit gptt. har bara sätt ostpopcorn där! hehe. Sedan körde vi hem till Annika, för Mli skulle ha sin jacka.. Kändes konstigt att va hemma hos Annika utan ngn Annika.. Saknar henne, men hon kommer hem om så där 10 veckor, så de är luugnt:P
Ska till stallet nu snart och rida lite och göra ordning sadelkammaren. Sedan ska jag och Emilie simma och basta:) Mys.. Sedan nalkas de fest:D


No one..

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Åkte till stallet för att göra rent till min häst och borsta lite.. Men när jag kom dit så hade Eva redan fixat allt till mig:) Snääll.. Så då hade jag massor av tid över. Red en häst som Eva har där på tillridning. Har inte ridit ordentligt på några veckor så det var grymt kul! En riktig häst som redan är samlad och inte rusar fram, och som man får använda mycket ben på - härligt! Bara länktar efter att rida henne igen! haha låter desperat, Men det är bara så gryyymt kul med hästar;D

Är ensam hemma tills på tisdag, skönt:) Imorogn är det lite fest i Blentarp. Lördag tänkte ja ha lite förfest sen drar vi till Ystad. Har inte festat på evigheter, senast va på min födelsedag.

Emmi, Jennie och jag var på bio häromdan, alltid lika mys. Vi kunde knappt bestämma oss vad vi skulle se, men de blev supersugen! haha. Finns bättre filmer kan jag säga:)

Nu blir de sängen. För ja ska upp och jobba imorgon, sedan stallet<3 sedan feeeeest:D
Men först måste ja bara lyssna på den här låten eeen gång till bara!



Natti natti ♥

:)

Aachen, All nations cup

Vilken underbar helg jag har haft!!! Sätt massor av fina hästar.. Seg bussresa bara, känns liite i gumpen att sitta i 13? timmar.. Men det får man ta:) Kom hem halv 7 imorse och jag har tillbringat hela min dag i soffan med duntäcket tills kl blev 7 då jag åkte till min Classica<3 Är fortfarande helt sjukt trött.. Ska lägga mig nu. Upp och jobba imorgon. Segt

Hoppas bara att jag får åka till VM i Paris i december med :)


RSS 2.0