En dag kvar..

Nu sitter jag här framför datorn igen efter en tur i sjöbo med min nya cykel! haha. Har handlat allt inför morgondagen. Det är bara spriten som är kvar, och det får papps stå för.

Har en stor hemlis att berätta. Vi ska flytta. IGEN. Den 1 december ska vi ut ur detta hus. Men vi vet inte vart än!

- och nu är det bara en dag kvar till min dag! Grattis till Tim förresten som fyller år idag :)

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Är lite osäker på kvällens lediga stunder.. Bara att vi ska kolla på ett hus kl 7.


Pusshej

2 dagar kvar..

Nu är jag tillbaka i Skåne igen, iaf tills söndag.
Har hänt en hel del i sommar om man tänker efter..
Har varit i Västervik, alltid lika mysigt där. Men ett måste är att det måste vara fint väder där.. och det var de med=)
Sen har vi varit i Särö och i Göteborg och sett Rolling Stones, får gåshud hud när jag tänker på de.. 60 000 pers står och sjunger samtidigt! Fräckt!
Har jobbat sådär lagom  mycket i sommar, men nu när jag åker upp igen blir det mer=)
Jennie kom upp och hälsade på några dagar förra veckan. Vi hade rikrigt kul=) Vi gick ut onsda och torsdag. Åt världens största o smaskigaste glass:) shoppade lite och hyrde "Linas kvällsbok". Man bara skrattar igenom hela filmen.. Sådär lite lagom pinsamt när mamma också tittar!
På fredag då fyller jag år! Tänkte ha lite fest här hemma.. Lördag blir de kräftskiva hemma hos Desiree.. Söndag upp igen och personalfest på kvällen! Tänkte igentligen hoppa de. Men alla tjajar om att jag bara Måååste komma :)
Har köpt nya högtalare till datorn idag med baslåda! haha. mkt bättre än de förra:)
Just de.. Åkte med när pappa skulle lämna Oscar i Gävle.. Jäävlar var de ligget långt upp:P fick lite tårar när vi skulle lämna honom där. Helt ensam.. Han bara "Sanna, kan du följa med mig till tvättstugan för jag vet ju inte hur man tvättar" haha sen kan han inte laga mat för den delen iheller! På tiden då att han lär sig:)

Ne nu ska ja ringa Jennie, se vad vi ska hitta på ikväll!

Puss

:)

Har varit riktigt hndig idag med. Damnsugat den andra bilen, tvättat, hängt upp tvätt,  rensat rabatterna o städast huset! Nu ska jag bara städa mig själv med..
Igår var jag och jennie inne i ystad och käkade på thai, jag tog 3 smårätter o blev proppmätt! men gott var de:) Efter de åkte vi ut till öved och hälsade på calle och erik och tittade lite på tv och snakade skit:P trevligt.. Jennie kör som en riktig dåre när de är mörkt ute haha. diket hit o diket dit! livsfarlig:P hellogoodbye spelades på högstavolym utan bas i deras fräsifa jeta!? Idag blir det partaj. Imorgon åker vi till Göteborg för att  Rolling Stones, på lördas är det "Uhléns cup"  SM i crocket. Och jag ska vara med hahaha!! Varför det heter just Uhlens cup har jag ingen aning om men jag kan tänka mig att vi har sponsrat de en gång i tiden eller nått, Men lite fränt är det iaf:)


Nu kallar duschen, sen ska jag laga lite wook :) mums..

Haj

Godeftermiddag :)

Emmi och deras familj har köpt bamse-afrikanska-sniglar! De kan bli hela 30 cm stora, tyckte ja va lite kul haha..
Jag har just bränt mig en cdskiva, jag som trodde att vår brännare inte fungerade ! Igår var jag Jennie Emilie och Madde och åt på Max. Det var min debut. Men måste säga att lillamenyn på McDonalds är inget som slår :) Satt ute och solade en liten stund innan, direkt när molnen kommer blir det iskallt! burr.. Jag har också hjälpt pappa med att stryka hans skjortor, & så har ja damnsugat bilen! Aah vad jag är händig:D Ikväll ska ja &Jennsa ut och äta igen, på Thairestaurang. Ska bli smaskens:)

image63

RSS 2.0