Fredag

En flitig Sanna sag är det allt idag:)
Vakna tidigt av mig själv. Stack till stallet för att ta ut hästarna. Nanna var hur busig som helst, vet inte vad som har tagit åt henne, men direkt när man öppnar boxdörren så slår hon ut som en kanon och dansar till hagen! haha hon är rätt rolig hon. Classica springer som en symaskin till hagen! Har varit på gymmet idag också, alltid lika skönt efteråt. Köpte en proteindrink efter och har aldrig druckigt ngt godare!!!!!! Damsugat bilen har jag gjort också. eattas bara wn wonderbaum så de luktar gott! Jag tänkte baka bullar också. Men nopp. Ingen mjölk hemma så det får bli när pappa har handlat. Ikväll blir det bio och käk med Jennie i Lund. :)
Igår var vi på Svedala outlet. Haha Jennie prövade nästan allt i affären. Iaf alla tshirtar.. Själv fick jag med mig en röd tröja och en söt tubtopp med mig hem! Måste inskaffa mig ett par nya skor. Tygskor.. Lutar nästan mot ett par vita converse..eller ett par lacoste..  ohh just de. Nu har jag äntligen skickat in min F skattsedel. För Sanna hon ska bli egen företagare:)

image139                image140

Blondi, kan man nästan säga!

image136 image137 image138

Kameran gör det inte rättvist. Men färgen blev snarlik Mary-Kates! Färgen är skit snygg. Det är bara de att man ska vänja sig med det också :)

Natti


She was the greatest

Såg  den verklighetsbaserande filmen RUFFIAN imorse. Den handlar om ett galopp sto, Ruffian som vann alla sina starter. Hon hade en jättestark vinnarinstinkt och var känd för sin vackra kropp. Hon var överlägsen. Första starten som två åring vann hon med 15 längder över tvåan och därmed tog banrekord, och längderna bara ökade. Vid sitt första riktigt stora lopp trodde de att de skulle bli tufft. De låg sida vid sida och det blev en vansinning kamp. Ruffian drog på, och vann! Hon var överlögsen över alla ston. När hon gick sitt sisla lopp mot hingsten Foolish Pleasure, så bröd hon benet. Men hon fortsatte att springa med sitt brutna ben. De fick stopp på henne tillslut. De gipsade benet på henne. När hon började vakna från uppvakningen trodde hon att hon fortfarande sprang så hon bröd sitt andra ben med.. De var tvugna att ta bort henne tillslut.. USCH va hemskt. Ruffian är den ända hästen som ligger begravd på galoppbanan Belmont Park i USA, och var den första hästen som hedrats med den äran. varje år löps ett stort lopp för att hedra till hennes minne - Ruffian Handicap. Champions never die...


Godkväll

Nyss kommit hem från Lina. Hon har precis flyttat in i egen lägenhet med sin Krille. Riktigt mysig=) De bjöd på god mat och marängsvips som Lina säger:P haha.. Jocke var också där. Längesen man såg honom! Fia och Chrrista kom också på besök!:)

Funderar starkt på att börja spela fotboll i Veberöd.. De har träning imorgon och Lina vill att ja ska testa iaf.. Har varit riktigt sugen på det länge.. Men jag kommer va en riktig sopa om man gemnför med de andra! Men spelade faktiskt när ja va yngre... Hmhm..

Ska iaf klippa och slinga håret imorgon..

 

Den färgen Mary-Kate har på den bilden borde väl inte va så svår att få nu när ja har rätt så ljust!! tycker den är grymt fräch:)

Ingen rubrik

Haha Emilie skickar massa bilder på när hon var "fjortis" till mig.. Måste säga att hon var en rätt snygg fjortis.. Själv har man aldrig varit i den fasen.. (Finns ju VISSA som är det fortf...)

Imorogn kommer Viktor, min halvbror och hans halvbror Johan hit och hälsar på! Viktor har jag inte sätt sens Oscars student.. Och Johan sen ja var jätteliten. Då när Bert, Bert är en ängel. filmerna va poppis! Haha. Ska bli riktigt kul att fp träffa Viktor igen=)

Fick sms av chefen Jörgen idag.. Han är rolig han=) Får besked inom 5 veckor när jobbet blir av! Och så får jag antagligen hyra in mig hos "Susanna´s cosmetic" i veberöd 2 ggr i veckan och sätta fransar! Nu sätter de fart!

image131

HAHA, ja får ont i magen när jag ser den här bilden!

Emty

Förfesten igår var faktiskt grymt ball..

Men tingvalla. ALDRIG mer säger ja.. De var den tråkigaste kvällen i mitt liv.. Inte nog med att den var tråkig.. Men att få reda på att sitt ex tycker fortf om en mycket av alla hans kompisar.. Och 10 minuter senare sen man han grovhångla med världens äckel som ska provicera. MITT framför mina ögon. FY FAN! Trodde inte han kunde sjunka så lågt. Trodde han var annorlunda. Och HON.. Räcker inte med att hon hånglar upp x.. Utan hon berättar högt och tydligt för alla att hon har pussat på T.. OCKSÅ! Va fan vill hon egentligen? Och lite äckligt full var hon med... Inte för att vi inte är tillsammans längre.. Men känslor försvinner inte bara sådär.

Va bara tvungen att skriva av mig.. Är så jävla arg/ledsen... Om han då vill ha tillbaka mig så är det där det sämsta sättet att få tillbaka en på... Och säkert.. Han minns ingetting...............

För ikväll ska ja ha kul!

Heej:)

Är helt överspidad:P Vet inte riktigt varför, men de kan nog va påskgodiset!
Jag bara måste in i duschen för att hinna.. Men ändå går jag och duschar:S Duma burk!
Får en kund snart om mindre än 20 min. (kund haha de lät seriöst) Men de är ju så;).
De här med fransarna går riktigt bra!!!

Idag gick jag upp tidigt. Fodrade hästarna, släppte ut, mocka osv.. Snön hade blåst in i hela stallet! haha.. Kaos.. Sedan åkte ja hem och gjorde en bamsebrukost med ägg och allt:) Sedan bar de väg till gymmet för att träna bort godiset.. En sväng till Bengts foder för att hälsa på Madde. Och nu sitter jag här.. OCH äter godis:P haha..

Neeeej Susanna in i duschen nu för fasen!!

HEEJDÅÅÅ

love it



Jag bara älskar att dansa:D Spc till Beyonces musik.. Bootylicious!

Oscar kom hem idag:) Har faktiskt saknat honom lite. Ätit lite påskmat, lamm och potatisgratäng! + en massa godis.. Usch:P Julia är också här. Oscar är som jag. Älskar också att dansa. Han skulle visa sina nya moves i bugg och foxtrott och jag fick sjävklart ställa upp som partner:P hehe..

Suveränt!

Helt fantastiskt!!! Magora (ett svenskt uppföttsto) fick dagens högsta poäng (93p) på utställningen nere i Dubai! Första dagen staratade ju iaf bra.. Hoppas de går lika bra För Rohara Baccara nu då;) Classicas och Nannas nya man;)  haha!:D

image130
En bild på ECHAO.. Sjukt fräck:D







PASSA PÅ!

Tänkte ha en tjejkväll hemma imorogn. För er som är sugna på lösögonfransar! Passa på nu i början. BARA 250 kr!! (För de 10 första) Håller ca i 2 månader och man slipper mascaran!
Snyggt nu sådär inför helgen :)


Har beställt klipptid och slingtid idag. När jag slingade mig sist blev det jättedåligt! Oranget.. Vill ha mer naturligt solblekt!.. MEN så vill ja också ha tillbaka min normala hårfärg :/ humhum:)

God morgon=)

Vaknade av att det var helt ljust ute. En massa snö! (Annika det är exakt såhär du beskrev de i telefon som du ville ha).. Har precis ätit frukorst, fin & flingor. Så nu ska ja ta bilen till stallet för att släppa ut krakarna!

Igår spenderades eftermiddagen i Malmö. Fika, slottsparken - lyckat!

Tänkte ringa Jennie sen när hon har slutat. Sugen på att hitta på ngt kul UTE;) Vem vet, pulka kanske! haha..

Nu gnäggar hästarna efter mig.

Tja!

MAN BLI KÄR!!

När man hör den här låten, i alla fall så pirrar det till ordentligt i magen, Your body is a wonderland!  =)


Hejsan


Skumt, en kille har addat mig på msn. Han hade upptäckt mig på facebook och han gillade mitt ansikte. Han vill att jag ska komma till Malmö och va med i hans film. Han är nämnligen en indisk film makare. Och filmen är en indisk love story! haha.. Väldigt skumt. Men han har kontaktat en annan tjej som jag känner lite. Och hon är på! Väldans kul om det hela är sant.. Kan vara en stor bluff med..

Anyway..
Idag har jag och pappa varit i stallet. Slängt en massa saker och flyttat bort saker så nu är mysrummet tomt. Kommer en ny häst till stallet den 1 April, en fjording.. Har varit och kollat lite på Marias hästar också.. kallt som attans ute!

Nu ska ja byta om till träningskläder.  Tja!

Fransar

Nu har jag gått lösögonfrans utbildningen hos Kathleen i Uddevalla. Gick igenom teori och fick göra det praktiskt. Satt lösögonfransar på 3 stycken och resultatet blev godkänt=).. Har ringt och beställt startkittet idag och om det går som de ska så har jag allt imorogn redan. Så nu är det bara att höra av er om ni vill ha. Passa på nu i början när det är ett billigare pris för de 10 första :) Om ni vill ha en ögonfrans eftermiddag/kväll hemma kan jag komma hem till er. Som ett litet "sexparty / ljusparty"... Minst fem personer anmälda och Du får det gratis!

Kathleen är en av dem bästa i världen med det här. Hon är utbildad ögonfrans-hårförlängningsstylist. Utbildar även branschfolk utomlands och i Sverige. Hon kom precis hem från Milano där hon har haft utbildningar. Så jag har iaf fått en bra utbildning:)


För mer information om fransar gå in på länken nedan,
http://www.magiceyes.se/

image129


jag tror att vi sulle passa bra ihop..

Nyss hemkommen från gymmet! Så sjukt härligt att få springa av sig lite:) Proppen gick så vi fick träna i mörker. Musiken fungerade iaf.. Rätt mysigt! Annars har ja inte gjort så mkt idag.. Stallet, & så har jag och pappa tittat på en ny bil. En Peugeot 307 cc - röd! Skit fin:D hehe.. Måste leta reda efter en resväska. Oscar har ju tagit alla!!!! Ska upp till Göteborg imorgon. Mamma och jag ska hålla i en clinic för arabhäst människor & så ska jag ta en kurs i lösögonfransar!! Så efter helgen, ni som är sugna så säg till:D

www.fakermaker.se

Nu kallar duschen..

"Sodastrimmadóboy"

haha så himla skön :D

Måndag eller tisdag?!

Dagen började ju helt perfekt.. Eller inte:P Gick upp åt god frukost. Ringde till Snoge för att berätta att jag inte kan jobba på fredag.. Peter svarade och sa okej. Men du ska vara här för en timme sedan och jobba! SHIT. Ja trodde bombis att det var måndag idag. Men så fel man kan ha.. Blev att köra i 190 till stallet för att släppa ut hästarna och i 290 vidare till jobb.. Haha.. Men de bara skratta, spc Helen: "Du måste ju vara riktigt avkopplad av dig eftersom du glömmer bort vilka dagar de är"! haha.. Men det var inte så mkt att göra.. Kom precis hem och såg att jag har fått ett brev. Antagligen är det mobilen som har kommit:D Ska snart åka ner och hämta den. Sen blir det att åka till stallet.. Jag som tänkte gymma imorse.. Haha får göra de ikväll om jag orkar.. Annars blir det en springtur. Lutar mot de!

Topmodelz - your love




"I don´t wanna lose your love tonight"

En grymt härlig dag!

Vilken härlid dag! Solen skiner och riktigt mycket vårkänsla i kroppen:) Gillas!
Emilie och Madde kom hit på besök igår.. Blev lite tjejmys som fixa franskmanikyr, ansiktsmask, smoothie, och rottatouil. Som vi alla somna till!

Vaknade tidigt idag, åkte till stallet för att släppa ut krakarna. Måste säga att det är riktigt skönt med utestall för det blir varmt och skönt när solen ligger på! Innestall blir så skuggigt.. burr! Iaf, tog ut dem, mocka och fixade. Direkt till gymmet för att springa en halvtimme på bandet! Utan ett enda stopp. Ja e grym! haha.. Hem byta om och iväg till golfbanan med fader. Slog några bollar och puttade lite.. Nu har ja precis kommit hem. Ska baka bullar:) Medans bullarna jäser ska jag jäsa i badkaret:D mys..
Blir middag och lite fest hos Desi ikväll kommer bli perfekt!

Just de, ringde 3 igår.. Och berättade om att ja skulle betala 2200 kr för att laga mobilen! Han tyckte de lät helknäppt och erbjöd mig en helt ny telefon! Fick välja helt själv vilken jag ville ha. Jag är sämst på sånt fast ja tror de blir bra! Den är fin iaf:D Blev den här i röd!!!!

image118

Yes

Äntilgen hittade jag min skjorta i den rätta storleken! wohoow im happy:D

En heldag i Malmö igår med Emilie, mkt trevligt. Fika, tittade runt i de flesta affärterna och hittade i stort sätt inte ett skit. Och de man ville ha fanns såklart inte i den rätta storleken.. Köpte en klocka på guldfynd. Riktigt snygg :) Viola kom in lite senare och vi gick och köpte godis.. Eller rätta sagt DE köpte godis. För j har ju godisförbud. Så det blev vindruvor för mig! Jag borde få ett diplom efter de här veckora! För ojoj vad ja har varit duktig!!! Men på söndag så är vadet slut. Och jag kan garentera att ja har vunnit! Iaf.. vi såg PS. I love you. Ritkigt berörande söt film.. Tårar kom flera ggr och mkt skratt blev de. Bästa film på länge!!

Idag tog jag ett försök igen. Åkte in till Nova och hittade min skjorta direkt. Jippi!! Köpte en annan fin skjorta på vila och en kofta till.. Jättesött!:D

Just de. Min mobil är helt kapisch.. Tappade den i lördes och skärmen gick sönder. Men ni kan ringa till mig. & jag trodde jag kunde ringa er! Skulle ringa pappa idag men jag kom fram till 112.. TVÅ ggr.. De måste tyckt att ja va jobbig.. haha pinsamt! Jag hör när jag får sms men kan inte läsa dem. Väldigt frustrerande.. Igår va ja inne i en 3butik med den och frågade hur mkt det skulle kosta att laga den. 2200 KRONOR! Glöm de. Den är ens inte värd så mkt.. Jag vill ha en telefon NU!

En riktig fitnessdag!

Vilken härlig dag det har vart idag, igår med!! Dagen började med att åka till mina pållar för att ge dem frulle. Gick bra den här gången när jag tog ut dem. Fick ta båda två samtigt. Så inte den ena blir ensam och ledsen kvar i boxen.. De beter sig som småbarn båda två! Mockade och fixade.. När allt var klart tog jag allt som behövde smörjas och satte mig på en filt vid stallet med varmchoklad och panflöjtmusik på maxvolym & solen bara stekte!! Hem åt frukost bytte om till träningkläderna. Riktigt skönt att träna idag. Hade riktigt bra med spring i benen idag:) Hem tog en hallon/blåbär smoothie och somnade i soffan!! Sedan blev de iväg till stallet igen för att ta in krakarna och borsta.. Hem gick ut på en promenad med Gulle sendan blev de käk, fisk! haha vilken fitness dag ja har haft idag!!
Imorgon blir de Malmö med Emilie.. har spanat in en skjort/klänning på gina som ja vill ha. Viola frågade om ja hade lust med bio på kvällen så de blir väl de! Hon får ta sig in till Malmö så möts vi alla upp.. Nu är ja sjukt trött. Känns som kl är 11 nått. Fast den är ens inte 9.. Fast det skadar väl inte att lägga sig tidigt. Ska ändå uppt idigt imorgon och möte upp lite nytt folk i stallet som är intresserade av en stallplats!

Nya Annika Sörenstam!

Jag ska börja golfa!! Fick jag veta, pappa har beställt nybörjarkurs den 29 mars. Så här kommer hon, den nya Annika Sörenstam. wehoo:)

Jobbat idag. Världens onödigaste kortaste jobbdag! Men de är pengar det med. Efter jobb åkte ja till de gamla stallet för att hämta de sista grejerna. Därefter till mitt stall för att ta ut hästarna. Jisses va Nanna va pigg, gick och taktade & flåsa. Släppte ut dem tillsammans och de brydde sig ens inte om varandra. Dök direkt ner i gräset. Pysslade lite i "mys rummet" och det blir riktigt bra. När vi rog in hästarna sen skulle jag lägga ett täcke på Nanna men icke. De fick jag inte. Hon började hoppa och kickade rakt ut. Därefter blev hon riktigt stressad.. Inte bra de. Så det dröjer nog ett tag innan jag kan börja rida och så.. Hon behöver mkt kel ock kärlek till att börja med.

Såg Andra Avenyn idag. Så spännande. Började nästan gråta när hon berättade att hon var ortogen. Stackars han!!
Har också anmält mig till franskurs hos Kathleen i Uddevalla den 15 mars. Så om ni vil ha lösögonfransar sen så är det bara att höra av sig!

image117

Nu sängen Nattinatt


:)

Hej på er!
Har precis ätit två rostade mackor med mjukost på - himelskt!

Har hästarna i det nya stallet nu! Gud så skönt bara att åka ner & pussa på dem hur mkt och när jag vill=) Classica var däremot nära på att bli skickad till slakt idag när vi skulle lasta. Hon ville absolut INTE in.. Vi hade brottom och hon kände väl av sig det och blev stressad. Men väl inne i transporten rörde hon inte en fena. Mötte upp Gabi som kom med Nanna.. Min andra häst=) Hon ska nog också få de bra här med mig! Nanna är så grymt fräck. Stor som ett hus (om man jämför med Classica då) Går som ett halvblod. Riktigt kliver fram! Annars såg hon förjävlig ut. Bukfet, smal över korset och väldigt långhårig. Men de ska ändras=) Ska ta och vila lite nu sen åka ner och fodra innan maten!

Puss

hmm

Fan! Trodde inte det skulle vara så jobbigt att se honom igen. Helt konstig kväll blev de. Massor känslor kom upp igen.. Tycker fortf om han... Mer än vad ja trodde.... Annars var kvällen helt okej. Men kunde inte låta bli att tänka på de... och dessutom så tappade jag min mobil så displaynen är helt förstörd. Jäkla skit..... fan fan fan. säger de igen. Man vet inte vad man har för ens man har förlorat de.. och den här gången var det mitt fel,

RSS 2.0