Party party !

Pappa väckte mig tidigt idag. vi skulle iväg och måla grunden på faster ingelas hus. o hennes hus är inte spc litet ;) lite smått ont i knäna nu! ska måla imorgon också,  om ja orkar vill säga! Har också sätt på fotboll idag i det kalla vädret. Skulle göra en analys på en fotbollsmatch, så nu är det finito!
Har ätit jätte god mat idag. Samtidigt som vi gjorde maten lyssnade vi på absolut love classics på högsta volym:P Det blev iaf färsk potatis, fläskfilé med jätte god sallad med advokado i, mums:)
Nu sitter jag här, redo för att snart gå till jonte. helt själv!!!!! emmi jobbar och hon kommer så fort hon kan runt halv 11 tiden. Tycker det är rätt läskigt att gå dit helt själv!..haha sitter här och drygar ut tiden, har precis blandat mig en god San Fransico! Förresten har jag kläd torka, fast jag har enormt mkt kläder:S Tycker jag alltid har samma på mig. Men har inte råd med att läga ut pengar på kläder.. och inte iheller på att festa! Meen wtf. har inte varit ute på ett tag, så jag förtjänar de ;) Riktigt skönt med lång helg, enda fram tills onsda. Har kollat på Shan Atci nu på youtube en stund nu, han är så jävla skön!

Nä om man ska börja ge sig av..

Adios

image21

:)

Härlig dag:) Känner mig mindre stressad nu, har gjort klart några skolarbeten, o fixat lite grejer. Härligt! Men finns dock massa saker kvar som ska fixas.
Igår var vi inne i lund. Dirket när vi kom dit så gick vi till en restaurang för att bli mätta. o ja de blev vi! massa kina mat! kempe o tim beställde öl till allihop. men emmi o ja dricker inte öl så de fick tre var;) haha! de kunde ju ha frågat först:P vi fick lämna dem vid bordet då vi skulle gå o kolla skor. Hittade inte ett par skor än så länge. Kom tillbaka o de va lulliga ja., haha på en onsda!! fick lite panik när ja inte hittade några skor.. sko affär ut sko affär in, men tillslut hittade jag ett par som kan passa. o nä de va inte dem perfekta som ja vill ha, men de perfekta finns nog inte! men ja jag blev nöjd ändå. köpte lite andra små grejer också. bl.a en pincet, pappa hade ju tappat våran i avloppet ! När kl blev runt 5 satte vi oss på espresso house och jag och emmi tog varsin freezer o mös i varsin filt! efter de kom filip o vi gick hem till han för att kolla på film. Music and lyrics.. Hängde inte med så bra i filmen. filip är världsbäst på att prata den jäveln!

Jag bara älskar torsdagar! har bara en lektion som börjar kvart i två. dock en lång sådan, men gör inte så mkt eftersom de e rörlig bild som ja tycker om:) Men kom till skolan lite tidigare eftersom emilie ville att jag skulle följa med henne på ngn föreläsning om utlandsresor. SHIT va ja blev sugen på att åka till Bali i 14 veckor bo på 4 stjärnit hotell all mat ingår o alla aktiviter, går i skolan 3 timmar per dag /5 ggr i veckan o alla kurser är på svenska;) haha hade passat helt perfekt för mig! men kostar dock 42.000 kr. får börja spela bingolotto på söndagarna då ja kanske kan vinna en kosing:D

Snart helg och det gillas :) ska bli en lugn helg har ja bestämmt. Måste spara pengar. Och på måndag blir det FEST!

PUSS!


Stress...

Igår var inte den bästa dagen precis... Hatar när de blir så. Skönt det hade varit att bara få komma bort. Skönt det hade varit att inte behöva tänka på något.. Skönt att bara få vara...hos någon. och få en kram ..

Denna dagen har iaf varit lite bättre. men vaknade morgonen med feber:/ stänge av klockan och tog sovmorgon istället. Bra de faktiskt. När ja kom till skolan vid halv 12 visade sig att både median och idrotten var inställt, så slipper man få frånvaro för de:)
Hade möte med våran projektledare, om vi har mkt kvar att göra, shit! jag är inte redo för de här.. det jag har att göra är: två svenskarbeten, medieprov, religionsarbete(STORT sådant) projektarbere, nationella i spanska, + att fixa skor, smycken till balen och då beställa tid till frisören. OCH beställa tåg biljett till uddevalla, Och prata med Francis när ja ska skicka upp Classica på betäckning. Shit. det är så mycket att göra så jag skjuter allt åt sidan:S

Men imorgon är det iaf tänkt att jag, emil och emmi ska åka in o köpa de som fattas till balen. o så Ska ja beställa tid hos frissan. o göra klart iaf ett sv arbete. e ju som sakt ledig imorgon..

Redan söndag!!!

Sitter här nu vid datorn och tänkte börja på ett av mina svensk arbeten, men NÄ! motivatioen är inte så bra just nu...

Helgen har varit lugn. skönt! I fredes var jag hemma och hjorde absolut ingetting. såg på talangjakt mkt kul:) i lördes var det grillfest hos desi. men jag drack inte en droppe. känns bra! åt en himla massa god mat och glass, jag stod för chokladsåsen:P haha hem vid halv 1? o direkt i säng. sönda (idag) vakna jag tidigt och kunde inte somna om bestämde mig för att åka till stallet direkt, red uffe för första gången. eller iaf helt själv¨, första gången fick ja va försökskanin! men allt gick bra! sedan red jag ut på min classica! perfekt rid väder. hem in i duschen sen i väg till brantevik för att se när brodern spela match,. pappa och jag åkte o käka. riktig trevlig var han som serverade oss. litet charmtroll allt:P

- Kommer ni från simrishamn?
Nej, sjöbo!
-Ahaa. ok!

Efter ett tag kom han fram igen..
- Vf ja fråga var du kom igrån helt ärligt, var för att det finns inte såna söta tjejer här som du i simrishamn!

haha aaaw! sneell. sen  bjöd han på cafe o kaka, ja som inte gillar cafe. han bara wops ja skulle ha frågat först! men kakan var iaf go! sen fortsatte de...

Iaf. Bw90 vann med 3-2 och jag va nära på att vinna 1000 kr! men ack nä.

Nu har pappa kallat på mig ca 8 ggr under den här lilla stunden, han vill att jag ska gå o laga mat nu. Det blir "mammas tonfisk gratäng". Så nu lär det inte bli ngt pluggande på ett tag....

Den där blicken!

Tja!


Life goes on

Fick höra en sak igår som ja inte blev särskilt glad över. men de e inte säkert de e sant. hon viste inte riktigt men hon skulle fråga igen. men vill man verkligen veta? jävligt SCYSST om det nu skulle vara så. pfft..

Men ikväll, då ska vi ha kul. det är nämligen 50 dagars idag! e rättså sugen. iaf sugen på att ha kul :P Emmi kommer snart hit, sen ska vi ta bussen till ystad o då blir det förfest hos max:D det gillas!


Tupac  - life goes on, skön låt :)

"Bara vi har roligt"

Ännu en ledig måndag :)

En härlig dag efter en mindre härlig helg! Jag, Jennie och Karin har varit funktionärer hela helgen på ystad ridklubb där det har pågått dressyrtävlingar som samt är vårant projektarbete, från kl 8 på morgonen till 8 på kvällen. BLÄ säger ja bara. har varit inne i ett ridhus hela helgen o suttit på en stol och kollat på oändligt många hästar.. Men nu är iaf de klart så nu är det bara till att skriva loggbok och slutraportt sen är det hela äntligen över!
I Fredeskväll hade Emilie grillkväll och det var mysigt. Flintastek med kroketter:) Jennie och jag åkte hem vid halv 12 tiden för att hoppa i säng. En tidig morgon vänta. halv 7 fick vi gå upp, och dagen börja... Väl hemma på lördagkvällen blev det själv att be sig av till sina havremopeder för att fodra. Snabbt hem in i duschen och göra sig iordning inför Öja! Förfest i Fredriks lägenhet med det räsigaste vinet jag någonsin har druckit.  Äckligt starkt torrt rödvin... Hade sådär kul på Öja faktiskt. Var ruskigt trött och en huvudvärk som heter duga.. Upp tidigt söndagmorgon då Jennie var ruskigt bakis, Madde med förrästen:P men hon kunde ju ligga kvar och gosa i sin säng:) Väl framme på ystadridklubb var det min tur att skriva protokoll med dommaren i tre timmar, svårt att hålla ögonen öppna kan man säga! Hemma halv 9 söndaglväll då kl kändes mer som att vara halv 3 på natten.. Då blev det god mat och lite tv tittande sen min härliga säng! Oh just de. När jag kom hem hängde min kusins balklänning i mitt rum. Såg inte sådär jätte fin ut på galjan, men väl på.. GUUUUUUD SÅ FIN! Måste säga att jag blev riktigt snygg i den, och ja tuttarna fick plats:)

Har legat ute i solen och lyssnat på massa skön musik nu i två timmar. och jag e fortf jäkligt trött. Massa läxor har jag också som jag inte orkar ta itu med nu. Stallet lockar mkt mer :)

Tja!


Helt slut!

Nu har skolan börjat igen. Dena dagen va hård. Satt o halvsov första lektionen, lite sliten om man får säga..
Lovet har jag tillbringat med Emilie uppe hos mamma. Har aldrig åkt så mkt bil på en sån kort stund. hit o dit. tittade på en himla massa hästar bla cassiusz :)
Har varit grymt trött hela lovet. så det blev bara utgång en kväll! Sen till helgen åkte vi till västervik för att fira påsk me släkten. massa hod mat o godis, o jordgubbar :) seg hemresa. hela fem och en halv timme tog de för att köra hem, blä! När vi kom hem på söndagkvällen bestämde vi oss för att gå på starshine. hade en jäkla huvudvärk o var igentligen inte på humör. men liten ff här hemma me emmi o annika med massa vin och jordgubbssnapps gjorde genast kvällen mkt bättre! tog en massa foton och emmi skulle lära mig hur man posar. gick inget vidare! Lagom lulliga bar vi oss av till ystad, satt på dona gina ett tag och det var inte så mkt folk där så vi trådde inte att det skulle vara en kotte på ss. men väl på ss var det fullsatt. tur att vi hade stämplat in oss tidigt. riktigt mycket folk och lätt de roligaste starshine på åratal :D grymt kul hade vi. blev bjuden på massa snapps av maria och hennes kompisar + att jag fick halva priset på drinkar! haha. himla massa dans blev det o det tycker vi om!
Sov i ystad. 3 st i en soffa. uuuuf! fick ta en tidig buss hem dagen efter för vi skulle va kl 11 i kristianstad. direkt när ja kom hem så ringde eva: jag står utanför ditt hus nu så du kan komma ut! shiiit av med kläderna slängde på sig ett par jeans o en myströja. håret stod åt alla håll o sminket var överallt. snyyygge! ingen frukost han jag med o ens inget toalettbesök! efter vi hade varit på öppethus åkte vi på dressyrtävling. inte frusit så mkt  på länge. hem sent på eftermiddagen helt död var jag ändå tvungen att åka till stallet och hälsa på min havremoped som ja har saknat :) sen blev de duschen o mat, och film hos tim, blev kanske inte så mkt film för mig eftersom jag somnade varannan sekund i en sekund haha! Upp tiidigt idag. jag som skulle lägga min tidigt igår.

Skulle behövt plugga idag, men nää nu orkar ja inte för sängen kallar. och jag ska svara den snart !
Tur att inte onsdagar är så jobbiga iaf.

förrästen har ja fått låna en balklänning, passade heelt perfekt men när jag väl skulle dra upp dragkedjan visade sig att tuttarna inte fick plats!!!!!! 3-4 cm fattades.. MOORR. men fick låna en av min kusin också men har inte sätt den än. hoppas den passar bättre!

har nog bestämt mig vad ja ska ha för studentklänning och det blir nog den här,
http://www.nellyochnoel.com/shop/?Section=nytt&BrandID=&ColorID=&StyleID=&SizeID=&Order=7&SpecCat=&ID=758602200

man kan ha den på fyra olika sätt och det tyckte jag var lite tjäckt :P

image20


RSS 2.0