om du önskar att dina drömmar skall gå i upplevelse, får du inte sova för länge

Äntligen lördag och är som vanligt ledig två dagar.
Idag har jag haft morgon passet i shoppen, tvättat, handlat och gjort hemmagjord pizza med mozzarella & ruccola på! Funderar på om man ska hänga med Linneá ut ikväll eller om det blir hemma mys framför tvn. Min kropp behöver vila några dagar från fest!!!

Vi har kampanjepris på Id mascarorna denna månad. ord pris 365 och nu 199 kr, personalrabatt på 30% och en volumizing är nu min. Världens bästa mascara!






Nu är min pärla på väg till Flen för att få making baby! Saknar mina hästar rättstå rejält..

torsdag

En trött Susanna skriver!
Precis fått i mig frulle och ska snart skotta ur bilen ur snödrivorna. Det bara snöar och snöar. Tittar ut genom fönstret och snön är över fönsterkanten.. Nu börjar ja bli lite trött på snön och kylan.
Men älskar dock de när de är strålande sol och bara nån minus ute. Debuterade på längdskidor häromdagen och det var verkligen härligt! Vi på experium hade personalfest häromdagen, vi gjorde skulpturer av is och åt sedan super god buffé inne i kåtan. Mysigt:) Ikväll blir det taccos uppe hos grannarna som får killbesök från Borås. Sedan blir de nog utgång då Jay Smith kommer. Annars rullar allt på som vanligt:)

Inget speciellt

Precis bänkat mig i soffan, ligger och tittar på Go Kväll med Ebba von Sydow, som även är min pysling! Ser ut som hon ska föda närsom helst! Vilken mage:) Undra när man själv kommer i det stadiet... Haha!
Har gjort mat till sambon, debut på hemmagjord lasange och den blev riktigt god! Har även gjort fryst cheececake som vi ska äta på månda kväll:) Ikväll blir de som vanligt lördagsmys hos grannen. Tur att det dinns gym annars hade man rullat fram när säsongen hade varit över. Imorgon är det personaldag, och allt är hemligt!
Annars går tiden alldeles för fort och det är snart MARS, galet. Kommer sakna allt här uppe. Men framförallt alla underbara människor! Fina allihop! Finns även en annan som har gjort spår i mig som jag inte kommer glömma i första taget.. Supersöt!


Söta tjejer!

Middag och dans på Råbar på jobb

Firade Sara! Världens godaste bullar, recept tack Hanna;)


.

Det var allt en trevlig helg! Nu är det tisdag och en ny vecka väntar. Göteborgarna har sportlov så hoppas det kommer upp lite kul folk:)
Nu ska ja packa väskan och dra till sats innan jobb börjar.

PUSS

mauuud

Här lagas de mat för fullt! Frysen har stått tum på mat så nu storkokas det! Eller ja storkok... Korvstroganoff och hemma gjorda köttbullar iaf, så nu har jag ett par matlådor:)
Är ensam hemma och har musiken på i bakgrunden på högsta volym. Ikväll ska vi till Mary och Maria, deras tur att ha melodifestivalsmys:)



fredag

Om en vecka så har jag varit här uppe i tre månader! Galet va tiden går fort. De betyder att jag har varit här mer är halva tiden. Alltså inte så långt kvar:(
I söndes var vi och firade Hanna och Sara på Lammet och Grisen, köttbuffe med en massa goa tillbehör. 600 kr fattigare och dubbelt så stor mage. Nästan värt de för det var de godaste jag har ätit på länge:) Efter de blev det såklart Harrys/Ice, lagom tungt att dansa med full mage.
Nu ska jga göra iordning lite här hemma, ska hinna tvätta innan min klipptid, sen blir de jobb till 21 ikväll.


Hej jag heter Ångest.

Karatefylla är bara förnamnet!

Igår var en helt underbar dag. Maria, Jenny och jag var ute tidigt i backen. Perfekt väder, strålande solsken och några minus. Backen var helt perfekt, inte mycket folk och jag börjar allt få in lite skills ;).. Satt ute och fikade på Wåffelstugan, helt underbart:) Därefter blev det som vanligt bad och bastu på Experium. Hem för käk och förfest. Har inte mycket att säga om gårdagen då jag rättaresagt inte kommer ihåg ett smack! Idag är mitt namn ångest! Har gått och skrattat hela dagen men har ingen aning om va jag skrattat åt. Men en bra magkänsla så var kvällen magisk igår! När Maria hämta upp mig idag var jag mer död än levande. Maria och jag tittade på varandra och började skratta. Hon hade exakt samma fylla som jag. Kanon kul, men kommer inte ihåg nått. Att vi ens kom in på Harrys! Hahahaha:) Herregud!
Imorgon kommer också bli en kanon dag. Först jobb, sen ska spagänget ut och äta på omtalande Lammet&Grisen för att fira Hanna och Sara sen ska alla ut! Ja livet är en fest! Älskar livet:)
Är sååå glad att jag har fått så fina nya vänner!


Livet på en pinne:)







jag skulle ge dig allt du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så

Mys lörsdag! Uppe med tuppen och har gjort en misslyckad kladdkaka till ikväll. Råkade glömma bort den en stund, så särskilt kladdig blir den nog inte. Får väl se hur de smakar ikväll då vi ska ha melodifestivalmys här hemma med spa tjejerna. Igår hade jag kvällspasset i shoppen. Riktigt roligt faktiskt, annars brukar kvällspasset kännas väldigt långt. Trevliga kunder som kom, och fick mycket sålt! Härligt att höra från kunder att man är gullig, trevlig och profissionell :) Idag börjar jag kl 12 och slutar 8. Har många behandlingar idag så dagen kommer nog gå fort. Sen håller jag helg. Om det är fint väder imorgon ska vi till Tandådalen för lite skidåkning & afterski!

Känt mig lite nere faktiskt de sista dagarna. Ont i huvudet och trött.. Skönt iaf att man har den närmsta framtiden planerad! Efter säsongen här så blir de en sommar säsong med hästarna, därefter ska vi it och resa i ca en månad, lagom dags till att komma tillbaka  hit igen. För det vill jag! Iaf så som det känns just nu. Jag och Hanna har redan planerat vilket boende vi ska ha :) Hoppas man får med sig Annika och kanske Emma upp med! Ååh älskar verkligen detta livet, passar mig perfekt! fast jag inte gillar snö eller kyla. Fast tror knappt ni har det mycket värmare i söder.

Världens sötaste låt ska jag bjuda på - Utan dina andetag. Den ska jag bannemig ha på mitt framtida bröllop!
Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag
jag kan ens inte gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på o genomskinlig grå blir jag utan dina andetag...


RSS 2.0