´,

Borta bra men hemma bäst!
Har knappt varit hemma i de nya huset på Särö. Förra helgen var jag i Frankfurt på utställning och den här helgen uppe i Kumla. Det gick ritkigt bra för vårt team med många championat.. Har hunnit vara uppe i Linköping en sväng också. Idag har jag varit inne i Göteborg och strosat runder..
Nu ska jag spela det gamla nintendo spelet, hittade det i en flyttkartong :P massor med gamla super mario spel! Bra nu när vi inte har kopplat in vår tv än!
Tack Annika som frivilligt har varit uppe hos mina hästar. Super gulligt:)

=)

Nu är vi på plats på underbara Särö, Drottingvägen 4 :) Mamma har kommit ner för att hjälpa oss att få allt på plats. Tidigt imorgon bitti kommer flyttlastbilarna med alla möbler osv.. Ikväll har vi ätit underbar middag på Blomstermåla som ligger previs vid havet. Jättevackert! Måste ta massa bilder och lägga upp.

I helgen har jag varit i Frankfurt på hästutställning. Vi hade tre hästar med oss och alla tre gick vidare till championaten. Lite seg bilresa ner, tog 18 timmar, puuh. På lördag är det tävlingar igen uppe i Kumla. Ska antagligen visa några hästar och det ska bli hur kul som helst!

RSS 2.0