fredagsmys

Fredagen blev helt plötsligt långtråkig!
I skolan hade vi turen att sluta redan vid halv 1 idag:) Kom ett gäng poliser som vi skulle massera på!!! Första "riktiga" massagen vi utförde.. Ena polisen var över 2 meter lång, tur som de var så slapp jaf iaf massara på honom.. Kort som jag är! Fick iaf lite beröm efteråt så ja jag är nöjd!
Efter skolan mötte jag upp Oscar som är här och hälsar på. Gick en stund på stan och åt en god buffé som bestod av tapas!
Hem, bytte om till ridkläder för att åka till stallet för att ut och rida en sväng. Kvällen har bestått av lite ostkrokar och Idol tittande. Låångtråkigt.. Men imorgon ska det däremot inte bli långtråkigt! En sväng om Kungsmässan, stallet, göra ordning sig och åka till Emma i Svenljunga där vi ska ut på Hotellet i Kinna! haha :)

Nu säger jag Godnatt!


snart helg:)

Haft tre underbara Decléor dagar! Emelie som undervisade var grym:) Vi har fått lyx ansiktabehandlingar, peeling, gelémask och en massa med bra information mm..! Nyvaxade ben har man så nu är man fin inför helgen!
Imorgon kväll ser det ut som de blir myskväll med några klasskompisar. Om ja inte åker ner till skåne efter skolan. Men tror ja åker ner på lördagen istället så ja har lite tid för min baby med:)
Idag har jag ridit lite dressyr på min kära moped! O guud va hon är duktig. Om hon inte skulle väntat föl så hade ja anmält henne till en dressyrklass.

Fick hem ansiktsrengöring och natt/dag kräm från MD formulations förra veckan och måste verkligen tipsa om deras rengöring! Toppen:) Len som en barmrumpa blir man efteråt. Innehåller glykolsyra som peelar bort alla döda hudceller och lockar fram en friskare, lenare, mjukare hud efteråt. Torkar absolut inte ut huden! MD är en hudvårdserie som gränsar till läkemedel.






underhållande klipp!

haha http://svtplay.se/v/1725740/robins/_anna_anka__i_robins?sb,k102964,2,f,-1

:)

Hot stone massagen var guld idag! Kvällen som tillbringades med fina klassen på vasastan var inte helt fel den iheller:) Några glas vin och lite cider så var denna tisdag avklarad.


idol tove


Har haft den här låten på hjärnan hela dagen! Grym låt och Tove gjorde den grymt bra!


lyckad helg

Redan söndag...

Paulina kom upp i fredes och stannde över helgen:) I fredes var vi och såg på Flickan som lekte med elden på bio med Emma och Charlotte i klassen. Tänkte att vi skulle käka på någon mysig resturang men det tog sin lilla tid att få tag på en parkeringsplats så det slutade på Mc Donalds. Bion var iaf bra men man fick gömma sig ett par gånger under halsduken:P
Lördes tillbringade vi dagen inne i Göteborg för lite shopping. Väl hemma hade mammsen dukat fram god kycklinggryta, snacks. Tänt massa ljus, mys:) Efter maten fick Paulina lite pefikyr och ansiksmassage:)
Alexander kom  senare och hämtade oss med sin fina bil och körde oss till förfesten hemma hos Marc! Bara en massa killar så jag & Paulina trivdes som fisken i vattnet! haha;)Därefter blev det utgång, Lounge därefter Push!

Denna söndagskväll ska spenderas i soffan och en massa plugg att ta igen efter helgen!



RSS 2.0