22 mars

Helt underbart fint väder ute idag. Ska det visst bli hela helgen. OCH jag ska jobba.. Ledig söndag iaf så på lördag hoppas jag på lite galej :)
Nu ska ja ta bilen och bromma iväg till Frölunda torg. Ska hjälpa till på Panache idag då de hade kris.

Ha en fin dag alla :)




Den som väntar på något gott...

Nu har Classica gått över 12 dagar. En evighet! Inga större tecken på fölning iheller, men det brukar gå fort när de väl fått vaxproppar...
Har varit ledig i veckan så har haft ork att träna en del. Idag var jag rätt tidigt på gymmet för ja tänkte att det är skönt att träna när det är lite folk. Men det verkade vara ett fotbolls lag där eller något som tränade. Ögongodis hade jag iaf ;)..
Blev 25 min kondition, mage, rumpa & lår. Jag är verkligen en periodare. Måste sätta upp mål med min träning.. "Beachen 2012" funkar inte.

Bjuder på lite bilder från förr förra helgen när Emma & jag var och hälsade på fina Nanni.





Sveriges bästa spa!

Helt stlut efter en fullspäckad helg med bara jobb! Igår hade vi 80 behandlingar på spat, och 10 terapeuter! Vi hade att göra med andra ord... Idag var det 50 behanlingar men desto färre med terapeuter.
Detta var min första riktiga jobb helg på Sankt Jörgen Spa. Varit smått nervös, nytt ställe, nya behandlingar.. Men det har gått bra! Sålde bäst både igår och idag :)


dreaming










Vackra Särö

Precis kommit in från en härlig morgon promenad!
Bjuder på lite bilder som jag tagit med mobilen. Funderar faktiskt på att skaffa mig en Iphone snart...






12 mars

Helgen slut och det är jag med! Det tar på krafterna när en helg är full av hästar, spänning, förväntan och nervositet!
Hingstvisningen i Vetlanda blev mycket lyckad. Visade tre hingstar och alla skötte sig jättebra. Hälsade även på Nanna på fredagen i Växjö. Drottningen och den mest bortskämda hästen i stallet -skönt att se att hon har det bra :)
Classica hon kniper fortfarande, gått över fyra dagar nu.. Så nu kan det verkligen komma närsom! Spännande :)


Internationella Kvinnodagen

Idag är det det dagen D, dagen då Classica egentligen ska föla. Det hade ju varit coolt om hon fölade på kvinnodagen, och ett stoföl på de. Samt på Sivs namnsdag där hon står uppstallad.. Men, just nu ser det ut som hon ska föla om en vecka... Denna eviga väntan! 11 månader... + övertid...

Happ, då vaknade man fortfarande med halsont och en MASSA SNÖ! Solen skiner svagt och idag ska jag försöka komma ut. Har legat sängliggandes hela veckan.

Igår kväll gjorde jag hemmagjord pizza med tomatpure, mozzarella, chevré, honung och ruculla sallad!




Classica för nån månad sen, och en nyfiken Candanza!

PUSS på mina tjejor <3

sjukstuga

Nu är vi alla sjuka här hemma. Jag börjar dock bli lite piggare, men har fortf rethosta, snörvlig och är trött. Vädret gör det dock inte bättre, stormar ute och jag har hört att det eventuellt ska snöa inatt! DET får det inte. Måste vara fint väder i helgen...
Igår gjorde jag broschyrer som jag ska ha med mig till hingsvisningen på lördag, bakade kanelbullar som också ska med (om de inte blir uppätna innan) och dessutom lagade jag panerad fisk i ugnen och till det blev de pressad potatis och chili/lime sås till, blev ritkigt lyckat :)



Är lite smått på shoppinghumör med. Kikat runt lite på färgade linsor, hade varit väldigt kul att testa hur man hade sätt ut med blåa ögon! Och mörk mörk bruna.. :)

Dessa skor är inte helt fel iheller från Style By Tyra...

Snygga pupms från nelly, snyggt till stuprör jeans & klänning!


letar även efter ett par snygga jeansshorts


6 mars

Denna vecka blir ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. I lördes när det var dags att gå upp för att hinna jobba några timmar innan tjejerna skulle komma kände jag mig lite krasslig, på kvällen försvann min röst. Och sen dess har feber och halsont suttit i. Jag som skulle ta tag i gymmet denna veckan. Hoppas man frisknar till tills fredag iaf, då ska ja åka ner till Emma som jag har saknat så mkt! Vi bodde ju ihop nästan hela våren och sommaren.

Bilder från lördagskvällen, förfest med go middag, kortspel & lite mello!
Kvällen avslutades sen på PUSH!


Jag & Charlotte

Malin, Charlotte, Linnea, Emma & Erica!

God morgon sunshines!

Vilket strålande väder att vakna till! Dessutom är det fredag och denna veckan som alla andra har bara rusit förbi.
Denna helgen står det reunion på schemat med klasskompisarna från Elisabethskolan. Ska bli underbart att träffa tjejerna igen :)

Börjar få lite fjärilar i magen, idag är det exakt sex dagar kvar till beräknad fölning! Och åtta dagar till hingsvisningen i Vetlanda, hilma kul att säsongen startar igång lite tidigare iår :)

Börjar inte förens kl 13 så ska ta mig dit till att gå ut en promenad och ta en lång frukost!

Ha en fin helg alla Puss!


RSS 2.0