Tryck på play och du sätter på o dansar som på technodråger!

JA ÄR PÅ PARTYHUMÖR!

Ja ikväll blir det fest! Jennie ska ha sin 20 års fest och det kommer nog bli kul:) Närmre 60 pers kommer och ja ska inte ha mindre än Roland till bordet HAHA!
Sitter just nu me färg i håret, toning, vågar inte färga de:P.. Tänkte att rött skulle bli fint.. NEJ såklart mörkbrunt:)

Idag har jag varit inne i Lund me pappa. Han köpte en present till mig och jag vet va de blir:) JIPPI säger ja! Har önskat mig en sådan länge. Och imorgon blir den min :) Imorgon blir man ju inget mindre än 20!!!!

Nej om man skulle fila naglarna!?

Puuss


Maskinen - segertåget

..

Är på skapligt humör idag.. Känns bättre när man har saker att göra hela tiden.. Igår kväll åkte jag och Pauline in till Malmö.. Vi gick runder lite i affärer och insåg att det var väldigt mkt vi ville ha! Han inte titta så mkt för vi kom in rätt sent. Gick och tittade på NRJ in the park.. Rätt bra. Lazee uppträdde bland annat.Blev på riktigt party humör.. Stog o spana in killar. Och plötsligt skriker Paulina DÄÄR! Han me keps, SER DU?? Haha det visade sig vara Guldstrand! Oj va söt han var! haha rätt kul :).. Vi bestämde oss föra att åka in idag för att shoppa lite.. Köpte mig ett par G Star 96 jeans. Måste vara de snyggaste jeansen på dena planet just nu! Två tshirtar på Zara, och 12 par strumpor för 100 kr så nu har ja strumpor för år framöver:) Gott har vi ätit också.. Bland anant thai mat, grillspett mm..

Imorgon blir de jobb på Bellinga slott.. Efter de så kommer veterinären ut och ska chippmärka Charlie. Så är de gjort! En sten mindre att bära....


Suck...

Vila i fred Gulle

Kan inte tro att de är sant....









Igår var vi tvugna att ta bort våran älskade Gulle. Hon skulle fylla 16 år nu i vinter..Känns helt fel att hon inte finns här längre.... Att ja aldrig kommer få se henne igen. Min bästa kompis som har varit med mig hela livet.. Hon följde med mig överallt, vi sov tillsammans, åt frukost tillsammans, åkte till stallet tillsammans mm.. En sak som är säker att hon kunde inte ha levt ett bättre liv.. Älskar dig Gulle<3

:)

Sitter och tittar på en skitäcklig film me ocsar, therese och johan, untraceble.. riktigt äcklig! såg den me robin för ett tag sen så ja vet ju va den handlar om så då passade ja på att snoka lite runder på nätet=)
Oscar fyller år idag, grattis till honom:) har tittat på fotboll idag blentarp mötte brantevik och såklart förlorade blentarp!oscar fick en barbie film idag av johan haha ska titta på den sen:P

var på bio igår i lund, såg mama mia filmen. riktigt härlig film.. gillar inte abba värst mycket men filmen rekomonderar jag varmt:) man blev på så bra humör!



imorgon bär det av till halmstad. hoppas nu allt går bra:D


God förmiddag!

God förmiddag!

Idag är jag ledig från jobb. Sov riktigt länge idag, och de behövdes kan jag säga. Vi gick inte o la oss förens två inatt så!
Idag ska jag och mamma åka in till Malmö en sväng. Lite grejer måste inhandlas inför helgen. Måste köpa en present till Oscar som snart fyller år.. En till Jennie som ska ha sin fest snart. Och så tänkte ja köpa en kortkavaj till mig själv i present haha! Blir ju 20 om hela 12 dagar:)
Nu ska ja sätta på mig kläder, o för en gångs skull inte hästkläder:P

Ha en bra dag Puss


Guru Josh Project - Infinity 2008


söndag

Heej!
Är på sjukt bra humör just nu.. Kan inte låta bli, skrattar åt allt!

den här veckkan kommer bli så sjukt stressig... Kan bero på att ja redan börjar bli nervös inför helgens tävlingar i Halmstad! Plus att ja har så mycket som måste fixas nu innan fredag..
Nanna börjar bli riktigt fin nu:) Igår red vi alla ut i stallet på 4 hästar. Tog en lång tur i skogen men mkt galopp, så härligt=) Etolog börjar ta sig.. Men så mer tränad han blir så starkare blir han desto jobbigare blir han! Fick mig värsta fläskläppen igår..
Ikväll kommer mamma ner, har saknat henne:) Då ska vi börja fixa lite inför helgen!

Neej nu blir de en film, typ alvin och gänget:)


Godkväll

Igår var jag och Jennie och såg på bio i Lund. Riktigt bio väder va de, lite kyligt, regningt och blåsigt - perfekt:) Vi såg Sex in the city och den va riktigt bra! Mkt gott skratt fick man :)
Innan bion käkade vi på mc donkan, lilla menyn som vanligt! knappt att den går i haha.. ja måste ha jätteliten magsäck:P. efter de var vi tvugna att handla lite godis. och popcorn såklart. största menyn för att den blev billigast! haha.. åt knappt ngt.. mätt som man var!

har ridigt nu flera dagar, förutom igår! har varit riktigt mysigt faktiskt=) idag när ja red ut själv på nanna så kom de en vit hjort? o shit va hon blev rädd, så mkt fart har hon aldrig haft i benen! så släppte ja henne upp för bakarna, så jäkla härlig känsla, tårarna bara rinner ner och magen bara fylls av fjärilar:) lyckorus!

har jobbat rätt mkt nu. på en gård mellan ystad - tomelilla. slavarbete och jag gillar de!!  ca 20-30 hästar att sköta om. de ska mockas, tränas, badas, mm! riktigt skönt att få använda kroppen... när man slutar vid 4 så har man sina tre hästar hemma att ta hand om plus lilla charlie! så härligt! dagarna är som ett rent styrkepass:)
de enda negativa är att min ljumske aldrig får tid att läka... hur får man en ljumske att läka snabbare, är de bara vila? tävling om två veckor och då måste den vara läkt...

en hel timme tills satc börjar... får väl använda min stora porslinboll då ett tag haha! (pilatesoll som faktiskt används flitigt!!)



RSS 2.0