yes!

Idag har varit en bra dag :) Annika kom hit och hälsade på ett par timmar, blev en runda på Kungsmässan, och idag har jag blivit ett med folket och skaffat mig en iPhone! De ni ;)
Fanns massor med fint ute!!! Har dock köpförbud... MEN blev kär i ett par färgglada skor från Dinsko som jag nog ska köpa. Zara hade massor med fina kläder också. Typiskt.

Classica med bebis åkte till Bollerup idag för att insemineras med World Reserv Champion, Shanghai EA! Äntligen :) Hoppas nu hon tar sig bara. Den här historian har inte varit billig, så nu önskar jag mig ett kanon föl 2013 :)

Den här låten tycker jag ska vinna Euruvision. Kommer bli sommarens hit!


24 april

Äntligen börjar lite vår värme komma! Hoppas det blir fint till Valborg med, som självklart ska firas rejält i Lund :)
Ska snart bege mig till gymmet, var ett tag sen sist. Måste ta tag i det igen!
Annars är det lite jobb och mycket häst nu för tiden.
Måste tipsa om en rätt jag gjorde igår. "Smördegs inlindad kycklingfilé". Blev supergott. Stekte kyckligfileérna så de fick en fin yta, salta, peppra och lite buljong. Gjorde ett litet snitt i varje filé och fyllde med en röra som jag hade gjort på Philadelphia ost, hackad basilika & pressad vitlök. Sedan var det bara att svepa om med smördegen. In i ugnen i ca 20 min. Lätt och supergott :)

idag... mår man... som man.. förtjänar!

Hemma på Särö igen efter en riktigt rolig helg i Skåne!
Åkte ner till Siv i fredes, pussade på min lille prins. Lördes kom Paulina dit. Blev lite påsk lunch, och pyssel med hästara. På kvällen var det återförening med gamla tjej gänget i Ystad. Vad man har saknat dem..
Emelie, Kim, Madeleine, Amanda, Lina, Malin & Paulina såklart :) Det bjöds på taccopaj och god sallad. Därefter blev det galej, mkt dansande och shottande blev det innan det bar av till Soft och sedan avslutades kvällen på Barabar! Hade riktigt riktigt roligt :) Dansade så mkt så jag fick gå barfota hem.. Efterfest blev det och tror kl var sex när det var läggdags. Upp vid 9 för att åka iväg till Oppreva som hade sin årliga öppetstall. Fina hästar och trevliga människor :)
Sedan var det bara att köra hem till Gbg.. Det var den värsta bilfärden i mitt liv. Dö trött & bakis + migrän = ingen bra kombo..

Vill iaf bara tacka mina tjejer för en toppen kväll i lördes och detta måste vi snart göra om <3








härliga onsdag!

Dagen började med go frukost! Därefter lite städning och tvätt. Nu sitter jag och väntar på en träningshäst som ska komma upp från Skåne. Jättefint väder ute, funderar på att gå ut och tvätta bilen så länge. Igår fick den en rejäl vårstädning :)

Hej så länge!


Nu är han här!

1a april kom han till världen! Det blev en liten hingst, brun eller skimmel vet vi inte riktigt än, i helgen ska jag ta massor med foton då jag ska ner till Skåne, igen!
Fölvakade hela förra veckan med Paulina, men ingen bebis ville titta ut. Blev långa nätter och tidiga mornar. Kom hem tidigt fredag morgon, och har jobbar hela dagarna på St Jörgen, 9.30 - ca 19.00. Är ledig i veckan så ska bara ta det lugnt. (fram tills fredag då det blir tripp neråt igen).
Annars hann vi med en liten tripp till Malmö föte lite shopping o god lunch. Fika i Ystad. Grilldebut i Blentarp :)
Snart sätter utställningssäsongen igång och redan på onsdag kommer första träningshästen som är kanon!

Classica och hennes lille prins. Några minuter gammal!



RSS 2.0