,

ja då så blev man sjuk! jag som sa att jag skulle vara "sjuk" för att vi hade prov.. 39 graderns feber och säng liggnades fick jag som straff istället.. idag mår jag lite bättre iaf.. jag som var redo för salongen idag! hoppas man blir frisk till helgen bara!


gammal bild på min och Chock <3


suck

Helgen som var var vi nere i Falsterbo på 50 års fest med temat Night Club. Det bjöds på goda snittar och baren var gratis! På söndagen åkte jag och hälsade på Charlie, Nanna o fölen. Charlie har blivit så himla fin och stoor!
Nu har vi varit i salongen på skolan två dagar i rad. Låånga dagar ända tills klockan 6.. och är inte hemma förens 7. Imorgon slutar vi "redan" kl 4.. Men får se om jag stannar hemma imorn. Känner mig inte alls kry. Feber och jädrans huvudvärk. Dessutom har vi prov på alla muskler imorgon som inte är de lättaste att lära sig...Jaja, veckorna går som tur är väldigt fort. I helgen kommer förhoppningsvis Paulina på besök! Bio och party är inplanerat.. Och plugg för min del som har prov på måndag Igen.



Suddig bild på söta Danza


skrattretande

Typiskt! Idag skulle en lärare sälja ut 7 vaxvärmare för en billig peng. Först till kvarn stod de på lappen. Jag, Emma och Charlotte var längst fram i kön - vi trodde helt säkert att vi skulle få varsin.. Vi var elva i kön. MEN då ändrade läraren sig och lottade ut vaxvärmarna istället.. Så 3 stycken skulle få nitlott. Vad hände? Jo Emma Charlotte och jag som stod längst fram fick varsin nitlott! HAHA så skrattretande men så typiskt..

Idag har vi gjort kroppsbehandlingar på varandra. Cellulit inpackning och chokladinpackning! Smackade dock inte lika bra som det lukta:)
Imorgon har vi prov i vaxning. Därefter ska vi vaxas!

Nu true blood

party lördag!

Dagarna är helt för korta!

Denna lördag har jag varit en sväng på Kungsmässan. Gick runt där i flera timmar kändes det som för att desperat hitta något fint till att ha på sig ikväll. Men hittade inte ett dugg mer är ett par svarta jeansleggins och lite annat smått kraffs..
Var i stallet ett bra tag också! Red ut en lång runda med de andra små tjejerna i stallet:) Nu är jag nyduschad och ligger i sängen och funderar på om jag ska ta en powernap eller om ja ska laga lite mat..



helgen var för kort..

Åhh! Ny favorit parfym hittad! Eller ja, vår makeup lärare hade den parfymen och jag föll direkt för den, Stella McCartney - Stella In two Poeny. Önskas i julklapp;)

I lördes var vi hemma hos Emma i Svenljunga. En bra bit härifrån. Vi åt taccos och drack en himla massa cider.. Kommer inte kunna dricka cider på ett bra tag usch! Var ute på Hotellet i Kinna som påminde mycket om Starshine i Ystad! Riktigt roligt iaf:)

Idag är det redan måndag och det är snart dags för praktik.. Puuuh! Måste stanna kvar hela veckan i skolan och öva öva öva..


RSS 2.0