Äntligen helg

Var man inte inne redan då..

Vita spetstights redan då! ;) haha..

Skönt med helg! Uppe med tuppen. Nästan iaf.. Gick och köpte nybakat bröd och oboy. Perfekt start på dagen!
Ikväll blir det bio. Premiären på den nya filmen med Tom Cruise. Imorgon ska jag och Madde följa me Eva på tävling i Flyinge. Det blir Girlands första dressyr tävling så de ska bli kul. På kvällen blir det förhoppningsvis Malmö.

Ska snart iväg och hämta en lånetelefon utav Emil så jag blir nårbar igen:) Ska bara byta om till ridkläder först.

Tjatja

woow


New moon har premiär 20/11 2009!
(Iaf i USA, och Nordisk film försöker se till så att det blir samma datum i Sverige :D)
Källa: twilightsweden.se


Jag är nog besatt! Nu ska jag fortsätta läsa, är inne på trejde boken nu :) Börjar inte jobba förens 17.00. Ska servera på Snoge. Men de får itne bli försent bara. Ska ha frukosten där imorgon också. Ingen träning idag då.. Buhu.. Men ska till stallet och rida både Classica och Nanna hade jag tänkt, var ett tag sedan sist och de är bra träning det med!

Ciao



seabiscuit

Sitter i soffan med min pyjamas på som jag fick av mammsen i julklapp och tittar på Seabiscuit. En hästfilm såklart. Om galopphästar då de kom på att man kan tjäna pengar inom sporten. Riktigt bra film, fast Ruffian är bättre! Min dröm var att bli professionell jockey. Den känslan när man sitter på hästen som bara svävar fram.. Inte så kul när man kommer till första kurvan och känner att mjölksyran redan börjar komma.... Men vilken känsla!

Har tränat två pass idag. Ett riktigt härligt aerobic pass me sjukt bra musik! Efter de blev det ett styrkepass. Nu hoppas jag på rejält med träningsvärk imorgon :)


träning

Då är det fredag idag, underbart! Ikväll kommer Paulina och Madde hit. Blir nog lite taccos och vin framför tvn. Ska bli skönt med helg också, ingetting planerat. Nu ska jag snart byta om till träningskläderna igen. Blir ett aerobicpass.. Igår var det en sjuk box träning. Ny manlig tränare. När han kom in i rummet var min reaktion. OJ, det här kommer bli ett tufft pass, och det blev det!! Vi fick inte dricka vatten när vi ville, inte prata. Bara lyda:) härligt efteråt iaf! Ha en bra helg Kram:)

Bakdags

Nu är ja på gång och bakar igen!
Igår bakade jag supergoda bullar med blåbär och vanilj fyllning i. Nu står chokladkakan i ugnen. Funderar på att ta med den imorgon till stallet och bjuda på fika.
Annars har jag jobbat på snoge idag. Hade frukosten så det blev att gå upp tidigt. Efter det blev de stallet som vanligt. Hjälpte Eva med att mocka massor av boxar. Och nu sitter jag här och väntar på kakan. Hela 15 min kvar...
Ikväll blir det box på schemat. Igår var förrästen jag och Madde på buggkurs. Vi hade förväntat oss gamla gubbar och lite folk. Men icke sa nicke. Var riktigt kul. Men om jag får säga det själv så var nybörjarkurs helt för lätt..

Bullar me vaniljfyllningen i


och blåbär..


och nu in i ugnen!


Färdiga att äta

söndag..

Sliten! Det är bara för namnet..
Firade Sara igår som fyllde 20. Det bjöds på taccos, bål, snapps, tårta mm... Efter de drog vi ut i Malmö på slagt. En riktigt lyckad kväll=)
Om man bortser från utskällningen på bussen haha!!!
Ingen aning när vi kom hem inatt. Men det måste ha varit rätt sent för så här länge har jag inte sovit på länge..

Nu måste jag hitta orken att palla mig iväg till stallet. Har inte någon lust för fem öre. Tänkte faktiskt skritta ut en sväng på Classica som börjar
bli riktigt fin nu :)

Ikväll blir det middag på Byakrogen. mums!

Börjar sakna min mobil lite.. För er som inte vet så har jag tvättat min mobil i tvättmaskinen. Måste in till Malmö imorgon igen och fixa detta..


CV

Håller på att skriva mitt CV nu. Inte det lättaste att få ihop allt. Sist man skrev CV var i gymnasiet men då såg det helt annorlunda ut. Knappt några erfarenheter mm.. Till den skolan, skolorna jag ska söka in på behöver man CV, arbetsintyg, betyg, samt foto på sig själv. Sedan blir man tillkallad på intervju. Skolan ligger i Göteborg, Gilda och Elisabethskolan som både är hudterapeuft utbildningar. Hoppas man nu kommer in! Hade verkligen varit superkul. Och Göteborg är en hel mysig stad och jag tror jag hade kunnat trivas där uppe :)

Idag följde jag med Paulina till nova för att leta present till Sara som ska ha sin 20 års fest på lördag. Hittade rätt mycket fint. Men inget som stämde ihop med min ekonomi. Men en svartväst fick följa med hem iaf:)
Vi stack och tränade ett core pass efteråt. Jag tycker om känslan när det gör ont/bränner när man tränar då vet man verkligen att de tar ;)

Nej sängen kallar och boken "När jag hör din röst" (andra twilight boken). SUPERBRA LÄS LÄS!!!

Godnatt Puss


dans dans!

Jag har precis anmält mig till två danskurser, en bugg kurs och en salsa kurs! jag bara älskar att dansa.. men får se om tiden finns också. har ju nästan precis köpt halvårskort på sjöbo fitness center.. 3 hästar som behöver motion osv.. men att börja dansa har jag tjatat på mig själv i heela mitt liv stortsätt.. både morfar, mormor och mamma tjatar hela tiden att ja ska börja :) så nu har jag iaf anmält mig! (synd att inte ja är en kändis så jag också kunde få dansa i lets dance)....

idag blev de en lugn fredag, har varit sjuk ett tag och idag är första dagen på länge som jag känner mig mycket bättre. hade frukosten på snoge idag. hjälpte helen med sina hästar, åkte till stallet efteråt och nanna stog i ett hörn och var livrädd.. hennes vattenkopp hade gått sönder och det sprutade ut vatten från alla håll och kanter + en sjö me vatten i hennes box stackarn.

har försökt att få tag på veterinärer hela dan och de är inte de lättaste.. har varit en liten deppdag, inget har flytit på.. men nu ikväll mår jag mkt bättre!

tidigt imorgon ska vi åka upp till särö och titta på ett hus som är till salu. vi ska flytta, igen.  tror vi har till mars på oss att hitta hus så det är ingen brådska än så länge. vet inte riktigt vart vi flyttar men tror de lutar åt göteborg hållet.. men skulle inte förvåna mig om de blir ett annat hus i blentarp/sjöbo. fast de hade verkligen varit skönt att flytta härifrån faktiskt. fast de allra skönaste hade ju såklart varit att få sitt lilla eget.

nu blir de sängen och "om jag kunde drömma", snart slutläst. har ju en bilfärd på några timmar imorgon också=)
men vill inte att boken ska ta slut. så himla fin!!!

nattinatti

bambi på hal is!

långt uppegåll igen!

kan börja me vad vad som hände i helgen.. fredes var vi i lund och åt got kinamat och såg australia på bio. satt ner i tre timmar. lite värk i ryggen bara. annars kunde man inte klaga för jag tyckte filmen inte alls kände som 2.45 min och att den var helmysig!
madde sov över hos mig. vaknade rätt för att åka in till sjöbo. paulina följde me då vi skulle köpa mat till kvällen och för att få våra luggar klippta! åkte till stallet och fixade. sedan hem för att hämta kläder osv.. in till ystad och jag stod för maten och det blev kycklinggryta och ris. efter det blev det lite fest som var mindre lyckat. när folket kom gick iaf madde o jag hem för att sova:P

Idag, måndag gick ja upp tidigt för att träna ett afroaerobic pass trodde jag. men emelie var sjuk så det blev ett core pass.. stallet efter, passade på att fota lite då de har varit kanon väder idag! hem, tvingade med paulina till sövdesjön för att åka lite skridskor. snaka om bambi på hal is! det var inte så lätt som ja trodde haha!


 

RSS 2.0