Big girls dont cry


Är det någon mer än jag som älskar den här låten? :)
http://www.youtube.com/watch?v=pZnWxzFMCHg




Har varit i Lund idag med Annika. Köpte en jätte fin klänning/linne som jag kan ha på lärarmiddagen bland annat, och ett par vita capribyxor :)

Har också ätit den äckligaste kebabtalriken i mitt liv! UEEE säger jag bara:P Aldrig mer Kebabb!!!!! Ueääck.

När vi kom hem så bytte vi om till ridkläder, och åkte till stallet. Annika skulle rida Classica, det går bättre o bättre men långt ifrån bra ;) Jag fick ta över tillslut :) Sen kom Eva med Rubina, ett jätte fint halvblod! Guud vilken gång hon har, bara svävar fram! mkt härlig känsla. Sedan kom Therese med sin travare, gick mindre bra de, tänk att den alltid har gått på banan, huvudet i vädret, passgång och aldrig tagit ett galoppsteg innan och så vänder den som om den hade en vagn bakom sig...:/ men ja, de går iaf åt rätt hål! Såå. Jag har ridit tre hästar idag och jag känner redan träningsvärken i låren!!
Igår tränade jag och Annika ett styrkepass med. Så nu är man igång igen. Härligt:)

Nu kallar duschen! & låten Fergie - big girls dont cry spelas på max   :D




YES

YES! Spanskan blev inställd :D Så nu väntar jag på Madde, så ska vi köra till stallet!

image38













buhu för spanska

Nu har de flesta gjort sitt i skolan, och betygen ska vara satta.. Men NÄÄ inte för oss som läser spanska, för idag har vi en fet uppsats som väntar.. Hur ska de gå!? Jag prövade att skriva lite me de enda jag kan är, Hola me llamo susanna y vivo en sjöbo! Grym, icke! Sen är bara de muntliga kvar. För förra veckan "råkade" man ju försova sig! Men men. Det går som det går. Fast de känns ändå skit. Innan var jag grym på spanska. Kanske för att jag & jennsan har jobbat i spanien i två sommrar, men man glömmer så fort!.... De åt sido.

Igårkväll kom Annika och Emmi hit, vi lagade tacos och hyrde film. Pratade om vad som kommer att hända efter skolan. Annika ska flytta till Australien i ett år. MINST. Kan blir de tre år med.. Emmi är Blentarp trogen iaf i ett år. Men sen ska hon kanske till Båstad.. Jag lämnar Sjöbo och ska flytta upp till mamma, iaf under sommaren. Har fått jobb där på hotell ekoxen. Och om jag trivs så kanske det blir Linköping för gått! AHH..


OOh! Förresten så har jag klippt mig kort, MOT min vilja!!!!!!!!!! Då när jag var hos frissan, så skulle hon ta det som var slitet, men när jag kom hem så visade sig att hon minst har tagit 15 cm av mitt älskade långa hår!!! Usch vad jag är arg.

Vilken helg!

Började redan kl 12 i fredes, åkte till frisören för att fixa håret till balen. det blev verkligen skit snyggt och jag fick många fina kommentarer, bland annat att ja hade den finaste frisyren på balen :) roligt! Vid halv 4 tiden åkte ja till hem till Jennie där vi skulle samlas o ta foton och några glas vin! Sedan åkte vi iväg till Svaneholmsslott i en guldig Jaguar. Extremt mycket folk var där och alla hade kameror, man kände sig som en filmstjärna när man klev ur bilen! härlig känsla :) sen kom regnet! urk, alla stod där med sina fina klänningar o blev blöta! De släppte in oss till slut, och kvällen började :)
Lördagmorgon lite i 6 fick jag gå upp, fy vad ja hade ont i fötterna o hårbotten ömma o super trött var jag! Men var tvungen att gå upp, papps skjutsade mig in till lund där ja tog tåget till Kumla där det har varit en international hästvisning ! Direkt när jag kom fram träffa jag mammsen där jag fick hålla i flera hästar och springa in i defileringen..  Mamma kom med två hästar i championaten o då var ja tvungen att ta den ena! gick bra tills det var min tur att springa.. hästen kuuuuuta o ja hade inte en chans att hålla, jag ramlade omkull, släppte inte tag i ledtygeln, men tillslut så gick den av. Ja blev skit förbannad,, typiskt att det ska hända just mig o championatet också.. När ja väl fick tag på henne så satte de på en säkerhetsgrimskaft, o vad tror ni ? Jo bara hon viftade med  huvudet så gick den av.. IGEN! där brast jag ihop........ Men det gick bra.. Fick en sträckning i låret och har ont i axeln. Är rädd om det är nyckelbenet för det ömmar som tusan..:/  Hästar säger jag bara..  Fick ta Francis 2 års sto i defileringen också, jävlar va fräck hon var shit!! Svansen rakt upp i vädret och riktigt stannade i luften! rysningar:) http://www.youtube.com/watch?v=J-wZsJlqoXg&mode=related&search= Nästan som den, fast inte ett enda galoppsteg!!:) För er som undrar vad ja pratar om, så går det till såhär på en tävling, o då en skrikande publik och dunkande musik i högtalarana! http://www.youtube.com/watch?v=AErSFkxRYtQ&mode=related&search= Får riktigt med rysningar när han ställer upp hästen, när den står helt stilla! aah i like it:) kan babbla om detta i år. men nu får det vara nog!
Hm förresten på lördagkvällen var det show. Dogge dogelito var där med hans lillebror o sjöng för oss! haha sen var det drag  queens?! & linedans som man sedan fick prova på. trevligt:)
Efter en seg hemresa sitter jag nu här. har lagt upp lite bilder från balen. Ssanna.pixbox.se

Är ledig imorgon, oo vad jag ska sova.... I min stooora säng!

(Ett litet smak prov från balen :)

image34

BAL DAG:D

Sitter här & lyssnar på lejonkungen - snart är det jag som är kung. och jag är på riktigt bra humör idag :) Håller på att göra franskmanikyr, o det blir riktigt bra! När ja är färdig med de så ska ja gå upp till frissan o bli klippt och få fixad frisyr tills kvällen:D Vi anländer på Svaneholmsslott mellan 17.00 tills 17.30. Ni kan ju allti komma dit och titta !

Upp tidigt imorogn, då ja ska åka itll Örebro på hästutställning! ska bli riktigt kul :D

Kul & se dig igår, länge sen juu!! :)

Nä nu måste ja kila! Puss

Snart är det hela över!

Har varit hos frisören idag och fixat lite inför fredag då det är bal :) Planerade lite hur vi skulle göra med mitt hår & så. Hoppas det blir bra. En slapp skoldag idag. Betygsnack i svenska c, gick mkt bra:) och en kort medielektion. Imorgon har jag bara rörligbild & då ska vi antagligen kolla igenom allt vi har gjort under vår tid på gymnasiet! kommer bli riktigt roligt att titta på:D Måste bränna ner de så ja kan ha de som minne :) Helt ofattbart att vi snart tar studenten!!!! 8/6

Ska ut med hunden nu, sen iväg &  träna, tror jag!! tränade igår, sjukt jobbigt, trodde de skulla vara spin medel men det var spin intensiv!! aah, har träningsverk i låren som in i! har inte tränat sen jag bröt nyckelbenet.. Så jag får se :)

Jennie har tagit körkort idag! Sjukt glad för hennes skull, GRATTIS:D



Jag vill veta, men vågar inte :/ !

hej :)

Nu är det inte mycket kvar i skolan! Bara två nationella prov i spanska kvar, hörövning imorgon. Lär bli svårt, och muntligt på freda, de lär bli lättare! & då en filmanalys. Sen är de hela finito fär ALLTID!!!! Sjukt skönt :D På tal om sjukt skönt, så framförde jag mitt studenttal idag för klassen. Var riktigt nervös, hela jag skakade! Men jag ställde mig längstfram och började med mitt tal, utan att knappt titta på pappret ens! SJUKT bra:) haha.

Idag har jag & Jennie hållt i en ridlektion för klassen. Vi åkte ut till Eriksdal där min havremoped står. De gick bra, ingen ramla av :) MVG kanske? Läraren var helt till sig, hanska nog köpa sig en häst nu! haha :)

Väl hemma trött och varm.. För varmt har det varit idag! Åkte sedan iväg för att hämta min klänning. Sen hem till Julia & jag fick låna hennes student outfit & väska till balen. Har inte hittat ngt till studenten... Men det är ju 18 dagar kvar till studenten, så om man har tur kanske man hittar ngn outfit tills dess :)

Nu är jag helt rastlös! Finns inget att göra. Ja & Jennsan kanske skulle titta på film, men Sjöbo video stänger kl 8 och då var jag inte hemma. Är så sugen på att se: Galen i kärlek/Somethnigs gotta give. Sägs att det ska vara jätte mysig :) 

 http://fun.sdinet.de/flash/games/lab.swfEtt ganska roligt spel, men klurigt som tusan, iaf när man kommer på den tredje banan! Men om man koncentrear sig lite så ska de nog gå :)





Måste bara skriva att jag HATAR Exorcisten!!!!!!! UÄÄRK!

puuh

Igår blev det partaj hos Biggan som fyllde 18 år :) Många från klassen var där & de var mycket trevligt. Biggan bjöd på drinkar och snacks.

Har sovit jätte dåligt inatt, vaknade minst 5 ggr och när kl var halv 7 på morgonen var jag klar vaken:S Men somna om igen tillslut & vaknade lite efter 11. Skönt :)

Har städat heeela huset idag. Men när de andra kommer hem blir de lika stökigt igen:(
Har tillbringat hela min eftermiddag/kväll i stallet där jag har städat lite, ridit ut, och badat häst! Bada häst = bada själv!

Har mått sådär kasst hela dagen. Lätt irriterad o stressad. När jag kom hem från stallet var jag helt skakig och de kändes som jag skulle spy.
Det är FÖR mycket nu. Men efter maten måde jag genast lite bättre!

Har gjort klart mitt studenttal nu. Blev helt okej. Bad pappa att läsa igenom de och han skratta & fik tårar i ögonen, Bra tecken de :) Så nu ska ja bara öva in mig de så jan kan de utan till... Kommer aaaaldrig att funka :/

image32  image33

blöt!

Ja för det är jag! kom nyss hem från stallet och regnet har bara öst net. red ut den lilla rundan och när jag kom tillbaks var jag som en blöt disktrasa!
Nu ska ja in i ducshen sen ska ja åka till yvonne som ska fixa min balklänning!


tjiptjipp


High five

Nyss hemkommen från Malmö. Skulle spana efter en studentklänning med hittade ingen. Kanske fanns nån som var sådär fin men isåfall fanns den inte i min storlek. Extremt utplockat.. Det blev iaf en fin grön vårjacka som ja har spanat in ett tag och ett linne :)

Igår va ja & kollade på fotboll i brantevik sen direkt efter de blev det fotboll i blentarp. Sedan kom Jennie hem till mig, vi gick & köpte lite godis sen tittade vi på Borat, rolig film de. Men Jennie somna så ja fick typ titta på halva filmen själv!!

Ikväll blir det lugnt.. Måste fortsätta att skriva på mitt manus och göra en analys på en reklamfilm och fortsätta på mitt studenttal. Usch.. Men snart är det hela över, oh guuud så skönt det ska bli :)


TORSDAG

Redan hemma! Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Var här hemma innan o ja. det blev en pizza :) Efter de tittade vi lite på tv och Jennie bjöd på baileys. uärk! tog bussen vid 11 och satte oss på donna ett tag.. Var verkligen tråkigt, somnade nästan till vissa sekunder,. höjdpunkten var när calle kom! alltid lika trevligt att träffa honom. Han skjussade oss sedan hem, skönt faktiskt om man tänker efter fast jag blev riktigt dans sugen på vägen hem. Men som sagt, inga pengar spenderade jag! Men ny dag imorgon :) Hade tänkt att åka in till Malmö & kolla lite på studentklänning. Den jag beställde gick inte igenom:/ kanske lika bra de eftersom Natalie i min klass hade beställt den & den var inte lika fin in real life!! Birgitta ska ha 18 års gille på lörda! de lär sitta fint.

Vad är det som händer?! Förstår inte riktigt varför. speciellt måste det ha vart. man bara fastnar liksom!!!!!! Woooooeeeee. Sus ojos son tan hermosos ;) Qué debo hacer?

Det finns en annan sak som jag inte förstår mig på....HELT SJUKT!


Fick sms av alex precis.. han skrev att de va mkt folk på ss. & vi som åkte hem! för att NÅGON sa att det inte var en kotte där..





Min säng är stor ensam...........

:|

Är verkligen bamse hungrig. En mumsig pizza hade suttit bra, eller flera avokadon. Är så himla förtjust i de, för någon månad sen hade ja ens inte tanken på att äta de :/ men nu älskar ja de:) Finns heller ingen mat hemma, & har för mkt huvudvärk för att ha orken att gå o köpa. Ingen är hemma ihäller.
Jennie och Emmi kommer över sen och vi ska ut. Det är som sagt Lill Lördag idag. Vet inte om ja har lust igentligen. Men Emmi har fixat fribiljett och Jennie vill så gärna att ja ska följa med.

Idag har vi äntligen blivit klara med vårat projektarbete.. Blev en himla massa sidor plus en klippbok, och då själva tävlingen! har varit i stallet och ridit, hon ville inte som ja ville & jag ville inte som hon ville. Så det gick inget vidare. Centaurea fick dessutom missfall inatt. tråkigt:/ Har också hunnit med att klippa halva gräsmattan och nu sitter jag här i mitt rum med passienerna uppdragna! Livsfarligt, liksom alla kan se in i mitt rum och jag går här och testar kläder! De åker snart ner.

Igår var vi i Malmö och såg på Kabare på Platinum? Iaf riktigt fräck uppvisning, Annika va grym på dansa. & killar som kan sjunga/dansa det är farligt. haha

Tja


För det skulle vi inte. Öja då alltså. Hela kvällen blev lite si och så. Först var vi flera tjejer som skulle till Klingan, men tillslut blev det bara jag och Emilie. Efter några glas vin, blev vi snabbt lulliga, både ag och Emilie hade knappt ätit ngt på hela dan, så kvällen blev inte dyr! Ingen på festen skulle vidare till Ystad så jag ringde min käre bror som visst skulle vara taxi ikväll, de kom in om och hämtade mig, och jag pratade som aldrig förr i bilen! Jonte skrattade åt mig hela tiden, Christoffer och Tobbe, ser inte dem lika dana ut? de både pratar lika dant och och..... Ja! Kanske blev lite för mycket dricka för mig ja.. Väl framme på Öja mötte man verkligen alla. Alla var där, och ingen kom in! Typiskt. Typiskt var det också att Emmi kom in, bara sådär!!!!!!!! Försökte sådär tusen gånger att komma in, om jag kanske ahde testat den sista gången så hade jag väl antagligen blivit bojkottad!!! Tur att Oscar körde så jag kom hem. Jag sparade iaf pengar , och det känns skönt :) Fick några sms på natten av Emmi som undrade vad jag hade tagit ivägen och några sms som jag ens inte kan tyda!
Vaknade halv 8 imorse med den värsta huvudvärken på länge! Gick upp och tog en tablett och lade mig i soffan och sov i flera timmar! Nu är jag rastlös som in i. Får se vad man kan hitta på.
Skönt iaf med kort väcka. Mån-Ons.. På risdag ska Jag Jennie Emmi åka in till Malmö och se på Annikas kabare träning :)

Nu ska jag gå och göra ingetting :/

För vi ska dra till Öja....

Japp Öja lutar det nog mot ikväll, eller barbar? hade verkligen skit kul där sist :) Kom hem från stallet för en stund sen, har varit där enda sen 11 imorse tills halv 3. Tog den dära perfekta långa turen i lövskogen, fåglarna kvittrade och allt var helt underbart ;D

Förfest hos Klinghan ikväll, kan inte bli mer än trevligt :)

Nu ska jag fixa ngt att äta, sen blir det duschen o så:)


image29

SKÅÅÅL!



mums

Började dagen med världens svåraste grammatik prov i spanska. Hej IG!

igår när vi hade oförberett prov i rörligbild så löd frågorna: Hur man lägger upp en story,  USB uttag, årtal,  ja minns inte alla eftersom det var så overkligt svåra frågor! men helt plötsligt kom frågan, hur många bilder har susanna varit med på ystars? haha han e knäpp. Sen spårade "provet" ut och det kom frågor om pojkvänner och allt möjligt. Men Bra att ens lärare sitter och kollar på ystars och läser andras bloggar och spanar på pixbox! haha Patrik Falk..

Idag är det fredag, ooh guuud så skönt! Min söta Jennie har säkert skönt där borta i Blentarp med en fet godisskål som hon har fått i bud av Daniel som är i Costa Rica! Tänk om nån hade kunnat göra så till mig, vad glad jag hade blivit :)

Kvällen ska tillbringas i soffan med mjukisar och godis, för det är jag sugen på !
 

Saknar min Anabel, och våra gammla stunder tillsammans, du var min själsfrände. Och är fortfarande fast vi nästan aldrig träffas längre. Konstigt att det blev som det blev.. Vi var varje dag i flera år och dela allt, som sorg och glädje. Hoppas att det blir bättre efter skolan iaf:) Nasse <3 Puh ;)


Dessa tisdagar..

Är bara såååå dryga!
Halv 7 ringde klockan imorse, och det var första gången på länge jag inte stängde av och somna om. Utan jag gick faktiskt upp utan några problem:)
Började klockan 8 imorse med att ha medieprov som gick bra, tror jag iaf:) Efter de var de en håla fram tills halv 2. Vi skulle igentligen ha sprungit 5 km på idrotten, men det blev intsällt eftersom det ösregnade. Kände mig endå lite sugen på att springa. Fast jag hade nog inte förbättrat min tid sen förra gången då jag sprang en minut från mvg. Har ju ingen kondis alls nu. Har inte rört mig på 3 månader är det nu? Men nu har ja tänkt att komma igång igen! Bikini säsongen snart ju;) haha.. Så på min långa håla blev det att jobba med projektarbetet och att ha jävligt långtråkigt!! De andra slutar antligen tidigare eller har lektion.. Så usch för dessa tisdagar.
Har skickat iväg alla mina studentinbjudningar nu och bokat biljett till Kumla. 07.28 går tåget. MORGONEN efter balen!!!!!!!!
Har också damnsugat mitt rum idag. Känner lite små ångest över att jag inte har varit i stallet på två dagar nu. Men ja har inte TID. Dessa läxor..:/

170 st läste min blogg i förrgår - rekord!

Nu hade jag tänkt att fortsätta med religionsarbetet.  Har skrivit en sida, och det var jobbigt, nu är det bara tre sidor kvar..

Jennie har scannat in lite bilder på mig när jag är liten :)

image27

"Oscars syster"

Igår när jag nästan precis hade vaknat kom Emmi och Emma in stamplade med tre pan pizzor var. Vilken tre rättersmiddag det blev! jag bara satt och tittade på när de åt. Det hade nog kommit upp lika snabbt som det hade kommer ner.. Sen fick vi sjasa iväg dem för vi skulle iväg och titta på fotboll i Brantevik. Pappa och jag åkte o köpte glass och tittade på båtar. mysigt fast lite kyligt. Måste säga att min bror spelade riktigt bra. och de sa att han var kung på plan! hihi :) Somna i bilen på väg hem..

Det blev utgång igår med, och det är jag glad över! fy fasen var roligt vi hade, om man bortser från den dära skoskaven...
Iaf kl var runt halv 7 då jag och Emmi bestämmde oss för att gå ut, igen! Det blev förfest hos Lydén med massa snapsar och groggar. Ludde bjöd på snaps som bestod av tequila, ngn lakrisgrej och tabasco i! Jävlar va stark den var!!! Men sen var vi iaf på topp :) Förfesten gick snabbt oh vips var vi på tomelilla station. o Vips var vi utanför Barabar. men kom vi in?!?! Näää. Vakten sa att vi skulle komma tillbaka om en timme så  kommer vi garanterat in. Lönt. Han kunde ju lika gärna släppa in oss direkt..:S Men iaf vi gick till donagina så länge. De är inte direkt mitt ställe.. Vips så var vi utanför barbar och försäkte komma in, och det var inga problem! Smock fullt med folk och riktigt varmt var det där inne, och Emmi gick runt och klaga att det lukta katt mat hela tiden. Kan faktiskt hålla med henne lite om de! uss.. Också var du där. haha du e rolig. och snäll.. och söt! :O

Det är rätt konstigt. När folk får reda på att jag är Oscars syster så blir de helt chockade och vet knappt var de ska ta ivägen!! Förstår inte direkt varför.. Nästa gång jag presenterar mig ska jag säga "Hej, Susanna Oscars syster". Jag har faktiskt en tröja som jag fick av Desiree där det står "Oscars syster" på haha :)


Har legat i solen ett bra tag nu med min mediebok. har prov på tisdag..Sen har ja ju också ett inläminingsarbete imorgon. nationellaprov i spanska (grammatik) på freda och en hemtenta i religion! men det ska nog gå.. eller mja. spanskan är det lite kris med..

Lördag

God morgon :)

Känns som en toppen dag idag. Idag ska jag göra något helt nytt, det stod det iaf i mitt horoskop:)
Igår hade ja förfest här hemma. Vi grillade flintastek me bakpotatis till. Ritkigt roligt att Lavinia kom, hon har precis fyllt 18 så nu får hon äntligen följd oss ut! Det är inte bra att skicka sms på fyllan:/ kollade min mobil i morse o haha, nä vi skiter i de, säger bara att den här måndens räkning kommer bli ännu dyrare än den förra ! Men iaf, hade inte så jätte roligt ute igår. Inte så roligt folk ute. Men ja betalade inte en krona igår. eller jo 21 kr till bussen bara. haha Emmi bjöd på taxi hem. sneell.. Nästan sugen på att gå ut idag också. vi får se!

Köpte balbiljett igår. DE sved, verkligen i plånboken! 650 äckliga kronor.. Hoppas nu det blir riktigt roligt på balen :)

Nu ska ja gå o klä på mig, sen ska ja iväg och se på fotboll, tror ja :)

Men va! När man trycker på bilden eller länken kommer de en annan bild upp när jag är liten!? Så nu får ni se två! haha. Men vf är det en länk där? ähh..

image24

Haha den blicken. den duu ;)


Sjukt !

Pratade med mamma i telefon nyss. Hon berättade när hon cyklade hem inatt så kom de en kille som överföll henne och skulle ta hennes väska. Men väskan fick han aldrig tag i, men mamma blev däremot sönderslagen i ansiket.. Fy fan vilka jävla idioter det finns. helt sjukt. Som tur va de folk som såg och sprang snabbt dit för att hjälpa henne. SJUKT SJUKT!!

Igår var det Valborg. Vi var hos Emil i Blentarp där det blev grillning och kubb. Måste säga att det var tack vare mig att vi vann! helt ärligt, de andra var sopor ;) Vi blev snabbt rastlösa och bestämmde oss för att åka in till en fest i Ystad. Måste säga att Valborg är överskattat.. Ingen hitt alls !

Är sugen på att hitta på ngt mysigt ikväll, bio kanske?!

Nä. nu får pappa komma hem så jag kan ta bilen till stallet...


RSS 2.0