God morgon

Äntligen lördag! Jobbar idag med, men ikväll står det lite festligheter på schemat :)
Just nu äter ja en go frukost med "ring så spear vi" i bakgrunden, mys!
Ska snart borta tänderna och ta rally bilen till Kungsbacka för att ta tåget in!
Igår fick jag förresten göra min första piercing på betalande kund, OOOh va jag började darra. Var en liten tjej på 7 år som skulle ja hål i båda öronen. Resultatet blev perfekt och jag gjorde det med två pistoler samtidigt! Så nuu är jag redo ;). Dessutom verkade det vara killarnas dag, 4 killar på behandling! Varav en var en känd dj här i GBG samt utomlands, Puuuh snygg var han med!


Hoppas ni får en underbar kväll PUSS

 

I wanted you bad

Åh låt denna vecka gå fort, och nästa vecka ännu fortare!
Jobbar fram till lördag, men på lördag blir det lite haloween firande.
Nästa helg blir det överraskning fest för Paulina som fyller hela 25 år. Hon ska få en föryngringskräm och en stöd bh. HA Skämt åt sido :) Om allt går enligt mina planer så kommer hon godkänna de helt klart!
Såå alla som vill vara med och fira denna tjej lördakväll, 5 nov är välkomna!

Ihelgen som var kom underbara ex sambon Jenny hit, i fredes så gick vi till Blomstermåla för att lyssna lite på Tommy Nilsson (öppna din dörr/dina färger var blå..) Mysig fredag!
I lördes blev det lite shopping, indisk restaurang, lägenhetskik, fest i U-hamn, där förövrigt det finns en ögongodis bit :)




I did iiiiiit :)

Det har minst sagt varit en lång dag idag. Vi på Panache har varit på piercingkurs hela dagen. Tänkte att det här kommer aldrig gå, att sticka in nålar i folk.. Första två kunderna, en navelpiercing och tungpiercing tänkte jag att jag går hem.... Men jag fick samla mod och är nu superstolt över mig själv! Piercade först navel, därefter bla läpp, tunga, stav i öra, och bröstvårta! UTAN att svimma ;)
Imorgon fortsätter utblidningen med Blomhdal på Scandic hotel, dagen kommer börja ännu tidigare och börja med god hotellfrukost! Superskönt gäng är det verkligen med så det känns superkul :)

Nu är jag dötrött så ska göra mig iordning och krypa ner till sängs.
Godnatt på er :)


Industrial piercing fick vi också göra som verkade väldigt populärt!


12/10

Kom hem tidigt idag från jobbet. Passade på att gå en lång runda med Fiffi, strålande solsken och rättstå varmt faktiskt :)
Redan torsdag imorgon, får nog allt ta och bli lite aw med Annika som kommer upp igen :) Helgen får nog bli lugn då vi slår till rejält med en Sälen reuinon nästa helg Ååååh räknar dagarna...


11/10

Skönt att komma hem efter en lång dag på jobb. Har haft mysiga kunder som gett mkt beröm, det värmer verkligen och ger en kick att vilja fortätta. Att vara hudterapeut är ett underbart jobb :)
Imorgon ska jag ha en ögonfrans-förlängning bla, var ett tag sedan sist! Blir rättså sugen på att ha förlängning igen, lite knepigt att sätta på sig de själv bara men till helgen får det nog bli :)

Sverige - Holland på tv och det blev precis 1-0 till Sweeden! Hämtmat, massa ljus tända, bra tisdag :)


söndagar...

Idag mår jag rent åt sakt åt helvete! Usch för vin och körsbärsbacardi...
Igår träffade jag två underbara människor, Daniel och Kakan från Sälen! Åååååååh så kul det var att få träffa dem igen :) Lite otippat att träffa Kakan som var vakt på Sticky Fingers!
Kvällen började med en supergo middag här hemma för sedan förfest på Korsvägen. Drog ut rätt sent och vi hamnade tillslut på Sticky Fingers som för övtigt var grymt bra, bra musik och härliga människor. Dit ska vi gå till fler gånger!


saknar eeer!

fredag

Underbara fredag! Idag är jag ledig. Sov ut länge men inte utvilad för det då jag hade en konstig dröm inatt. Tror det var för att jag läste Metro igår om en kvinna som hade massor med katter instänga i sitt hus och som hade blivit vanskötta, så det slutade med att alla katter fick avlivas. Iaf, i min dröm, så handlade det om att luften var så illa så människorna hade fattat ett beslut om att alla människor behövde avlivas annars hade vi dött förr eller senare. Jag var skit arg och tyckte det var en skitdum idé och att vi kunde väl lika gärna dö senare då. Men både familjen och vännerna tyckte det var lika bra att ta en spruta så var allt över. Och inte nog med de. När väl människorna låg döda uppradade på marken var de tvugna att stycka alla männisskorna till små bitar för att de skulle kunna begravas lättare.. SJUK DRÖM jag vet... Glad jag var när jag vaknade kan jag säga :)

Blir en lugn fredag då jag ska upp och jobba tidigt imorgon. Har varit på arbetsförmedlingen och fixat a-kassa.
Vuxen p!
Ska nu ut på en promenad med Fiffi, fint väder men blåser som sjutton! Ikväll blir de Italiensk pyttipanna a la Susanna.
Har förivrigt färgat mitt hår brunt, då de senaste slingorna blev totalt misslyckade så hela håret var i stort sätt rött. Usch!

Ha en go helg Puss o kram


Bild från söndes, skåne med Charlies nya ägare. Han lämnar ett stort tomrum och jag kommer sakna honom enormt.


RSS 2.0