sämst på att blogga

Dagarna går sjukt fort, hinner knappt vakna innan det blir läggdags. Nu är det bara 4 dagar kvar innan Turbo Star International drar igång. Vet inte om nerverna börjar sätta sina spår men denna vecka som var har varit ett rent helvete..
Vädret suger, internet suger & skador sker titt som tätt. En stukad fot, brännsår på knät, svullen hand då en häst trodden handen var ätbar, rivsår som svider på händerna, ständigt trött och irriterad. Lovely vecka helt enkelt! En shoppingtus i Eskilstuina hann vi med.. Va köpte vi? JO ingetting! Men nu är det en ny vecka som ska bli helt underbar. Så är det bara!

Nu läggdags!


kan inte riktigt slita mig..

Bestämde mig för att ta en halvdag ledigt och åka till mamma i Linköping. Det bästa jag gjort på länge! Första halft lediga dagen på snart fyra veckor. Det behövdes kan jag lova!!! Har gått på stan och strosat lite. Köpte lite underkläder, hårprylar och fick en fin tröja av mami:)
När vi kom hem tog jag ett långt varmt bad. Uppe i Flen kan man knappt duscha mer än fem min sen är varmvattnet slut, ingen tv och ett värdelöst internet. Så rena lyxen har det varit denna underbara eftermiddag/kväll hemma hos mamma! Tv, varmvatten, maten serverad och internet som inte krånglar! Åååh vill inte tillbaka, än! Ska snart krypa i säng, men kan inte slita mig från datorn, alla gamla bilder som finns på den sen studenten, balen, massa gamla bilder från fester mm.. Men det ska bli himlans skönt att sova! Upp tidigt för att köra hem ?! till Flen.
Bara en vecka kvar sen kommer efterlängtade Emma upp. Bara några få veckor kvar tills första tävlingen är så de är hård träning för både hästar och oss själva för att vi ska orka med!

Godnatt på er PUSS


8 maj

Var så längesen jag bloggade så jag hade till och med glömt mitt lösenord!

Inte för att jag har så mycket kul att skriva om då dagarna ser ungefär lika dana ut här uppe på landet. En riktig bonde har jag blivit, och visst, jag tycker det är skönt att komma upp tidigt på morgorna och fodra glada hästar! Tycker det är ganska mysigt att mocka en box eller två. Rida ut när vädret är bra, longera en arbetsam häst...
Känns bra att kunna sköta alla 10 helt själv, har hittat mig en trevlig bonde som kör ut stora lass med hö och så småningom foder till mig för ett vettigt pris! Haha:)
Men när Emma kommer upp kommer det bli 1000 gånger roligare här på gården. Lite ensamt just nu!

Idag skiner solen och det var redan varmt när jag var och tog ut hästarna innan. Så idag åker shorts & linne på ;)

Detta är förövrigt fjärde söndagen jag inte är bakis. Alltså inte druckit en droppe på fyra veckor! Eloge till moi:)

Ne, en ridtur på Charlie väntar och tre som ska longeras.

Hoppas ni haft en bra helg PUSS!


RSS 2.0