jag var väl ingen ängel

Blir en lugn fredag för mig. Slutade sent och börjar tidigt imorgon! Sitter just nu och tittar på när Jenny fixar sig inför ikväll då det är schlager fredag, som hon har längtat haha:) Själv är man lite sugen som vanligt men min budget hade spruckit isåfall! Kommer lite girls hit sen för lite förfets och jag ska va taxi, sen blir det till att decka i soffan! Laddar inför söndag istället..
Annars har veckan varit lugn. Idag har vi däremot haft prins & prinsess besök på jobb. Vickan och Daniel :)


Erfarenhet är att veta en massa saker som man inte bör göra

Haha vilket inlägg jag har skrivit under!
Helkul kväll igår iaf, och idag vakna jag tidigt och mår kanon bra:)
Ska snart ta en lång promenad till jobb och sätta mig ute i solen. Trist att jobba hela dagen när de är så fint väder, vill bara ut i backen!




Mysdag med Annika, dock blunda hon på 3bilder av3!

läs ej....

Borde kanske inte skriva detta inlägg. Klockan är ca 03.15 och det är onsdag morgon!!!
Mindre än en månad och det ska bli riktigt skönt att komma hem till verkligheten, tror jag! Har ju gått och blivit "betuttad" säger man så?!?! i en kille så SJUKT MYCKET! Länge sen jag kände så för någon... Inte alls kul då man vet att man kanske aldrig mer ses igen kanske aldrig mer hörs igen, kanske bara va ett säsongsragg. Knappt de då jag hade för starka känslor för att kunna få det att funka som ett bara "säsongsragg". Bra eller dåligt vet jag inte. Lika bra nog då jag inte kärar ner mig alldeles för mkt då jag snart ska hem. Han säger att av erfarenhet så funkar det inte.. Men vill man så går det enligt mig. Inga undanflykter, är man kär så är man! Åååååååååååååååååååhhhhhhh...................

Känner mig som fjorton år och vill bara kladda ner ett papper med en masa hjätan på och skriva S <3 .
Vill bara berätta för honom hur jag känner, vad jag vill.. Han vet de mesta redan.

Hans förlust!


Egentligen skulle jag bar skriva att jag har haft en underbar kväll med underbart sällskap!

Natti på er PUSSSS


goodmorningsunshines

Hemskt mycket hej!!!
Susanna vaknade på toppen humör idag och är super laddad inför den här söndagen!
Har ätit en brakbrukost och hunnit med att laga mat så jag har lunch sen när jag kommer hem, städat och diskat har jag med:)
Ska ringa Mary och se om hon har vaknat, vill gå till jobb och träna och lägga mig i ominiluxen.
Igår var det finalen i melodifestivalen, Eric Saade är ju såå söt, tänk han som 25! Fast tycker nog Dannys låt var lite bättre..
Nu har fina Cicci åkt hem till Stockholm, men vi har bestämt en resa till Cypern i september där Hanna snart ska börja jobba som hudis.


All I do I do four you, Im In love, baby Im In looooove!
Dumma Sanna Nielsen..

nu tar jag helg

Älskar lördagar! Börjar 9 och slutar redan kl 14, den enda dagen jag slutar tidigt. Hinner med så mycket då. Idag har ja gymmat och varit i sauna världen. Handlat inför kräftskivan imorgon och det var inte det lättaste. Har varit i alla affärer och frågat om de haft lite kräftprylar.. Fick iaf tag på servetter och volanger, och såklart kräftor! Kommer bli en grym söndag helt enkelt. Älskar söndagar:)
Idag laddas det upp med melodifestivalen i foodcourten på Experium, närmre 300 pers så det kommer nog bli skoj:)


Mora

Igår tillbringade jag, Jenny och Emma en heldag i Mora. Besiktade bilen som inte gick igenom, måste alltså tillbaka dit igen för en ombesiktning. Hur jag nu ska ha tid med de...
Annars var dagen helt perfekt. Fikade på ett supermysigt gammalt kaffé, gick i alla affärer fram och tillbaka och det blev en hel del shopping! För mesta dels sommarkläder, så nu längtar jag till sommarn ännu mer!
Nu har man fått lite ny energi, det behövdes kan jag lova! Nu är jag redo för kvällspasset i shoppen och hoppas det kommer många kunder då vi har säljtävling! Vann en tävling då man skulle ha så många Matis behandlingar som möjligt, så en liten goodie bag väntar på mig:)
Jobbar två dagar nu sen tar jag helg, på söndag är det tänkt att vi ska ha kräftskiva, hur gått som helst:)

Nu ska ja ta och bege mig till jobb, tänkte sitta lite utanför SkiLodge i deras härliga soffor och få lite sol i fejjan!


Puss!


Hemma på Särön!

7 mars

Ännu en underbar helg är över! I lördes firade vi Joen som fyllde 25. En stor överraskningsfest på Harrys med go mat & dricka. Det blev en rätt galen kväll då ett gäng killar bjöd in shots och skumpa under middagen. Vaknade upp dagen efter med ett stort leende på läpparna, gick till Experium för att bada och basta lite som vi lika gärna kunde hoppa över. Blev super bakis.. Men på kvällen var det bara på det igen, Mary o hennes syrra stod för middagen. Lite vin och vidare till Lenny på förfest. Helt okej kväll. Idag gick jag inte upp förens efter 12. Sömn behövdes verkligen! Idag ska jag göra så lite som möjligt. Bara slappa, laga mat och se på solsidan tänkte jag. Nu är det inte många veckor kvar här uppe. Sorgligt men samtidigt skönt att komma tillbaka till verkligheten.





morning

god morgon! nu är vi uppe och ska slänga i oss lite frukost, eller duktiga jenny äter alltid gröt, banan, macka, juice mm.. haha. vi ska snart bege oss till jobb för att börja dagen med aquabike. därefter om vi hinner göra nån behandling på varandra. ikväll är de top secret, kommer bli en bra kväll!

tittade igenom datorn igår, detta är den första digital bilden jag tog! haha:)

RSS 2.0