En himla massa bilder helt enkelt..




Världens gulligase Gulle <3


Buulle <3


Söta Mattias och Jennie


Lusse turnering


Emilie & jag. Saknar!!


Min bror Oscar och en massa kor som var helt galna!


Jag, någon och Jennie


Hahaha


Mysig bild nedanför mammas lägenhet i Linköööping


Björn Gustavsson har blivit brunett?


Classica & jag på RIKS 06

sjuklingen skriver

Nu har hon vaknat från sitt "sjuk-ide"... Så himla kasst jag har mått. Blev nog inte bättre att jag tog sista minuten till Linköping. Orkade inte var kvar hemma i Blentarp. Om ja ska va sjuk, kan jag lika gärna ligga sjuk hemma i mammas mysiga soffa och bli omplåstrad. För det har jag blivit med massa alvedon, halstabletter, juice, mat med mera....

Men idag mår jag bättre än på länge. Så mammsen och jag kunde ta en sväng på stan. Åt en god lunch på mitt favorit ställe, Steve's Coffe. Vi åt klyckling filé med världens godaste klyftpotatis med 4 sorters dipper. Tyvärr smakade inte maten så mycket eftersom jag är så himla täppt i näsan... (tur man har ätit där innan så man vet hur gott de är!!!!)
Hem fick jag med mig en söt tunika från Gina. Locktång från Björn Axen. Och äntligen ett par Converse! Som jag har letar efter den rätta storleken. Rena turen att de blev mina:) Några lappar fattigare, men gladare än på länge!

Beyonce

Beyoncé, måndag 11 maj 2009, kl 19.30


Got Event Biljett,Scandinavium, Göteborg

Beyoncé´s nya turné utlovar en fantastiskt show tillsammans med hennes extraordinära band där hon kommer att framföra sina hits och klassiker och självklart bjuda på överraskningar i en nyskapande och magisk konsertmiljö.

OOH va ja vill gå!!! Någon som är sugen på att hänga me? :P

Beyonce har alltid varit lite av min idol. Hon har en fantastisk röst. Grym på att dansa. Snygg med mera med mera....
Hennes låt, Crazy in love har alltid varit lite av "min" låt. Och hennes nya lugna låtar är ju grymma:)
Tänkte att man allt kan passa på att gå. Speciellt när man bor i Götet då ;)


Ja tack:)


Härlig vinterdag!

Strålande sol och knallblå himmel och massa minusgrader har det varit idag. Gick upp tidigt för att fodra hästarna. Passade på att fota de idag i det fina vädret. Satt även ute och solade en halvtimme och lyssnade på musik. Skön morgon:) När jag kom hem knackade Paulina på dörren och undra om ja ville ut och gå med hundarna samt fota lite! Ja visst! Efter en skön promenix bestämde vi oss för att baka. Det blev Rocky Road och Kladdkaka. Helt plötsligt var vi lite rastlösa och bestämde oss snabbt för att åka och träna. Hon spinna och jag dansade ett afropass. Skulle låtit bli träningen idag känner jag nu. För nu sitter jag här IGEN med 39 graders feber.. Att man aldrig blir frisk.

Tänkte visa lite foton som jag har tagit idag :)


Fiffi

Gamla Toddy

Paulinas Kid

Nanna dräktig i 8.de månaden och Charlie 9 månader gammal showar loss

Tjocka Classica i 8.de månaden

De var några av alla tusen bilder!!! Nu ska jag lägga mig och hoppas på att man mår bättre imorgon.


massa snö

Har jobbat på dagiset idag. Eller förskola som de numera heter.

Vi var ute i två timmar och åkte pulka, drack varm choklad och hade snöbolskrig. Nostalgi:) Jonte och hans "dagisbarn" kom upp och skulle åka pulka med våra barn. Direkt när ja såg honom visste jag vad som väntades.. Snöbollskrig! Nerbrottad och mulad blev man. Helt plötsligt var alla 100 barn på en.. Men jag fick kriget att vända så alla var på Jonte!!! Haha man blev barn på nytt:)



Snyggt


Sjukt snygg hårfärg. I veckan blir det att boka tid hos frisören. Är så trött på mitt svarta tråkiga slitna hår....

Bättre idag

Äntligen mår man lite bättre idag. Har varit sjuk i några dagar nu. Haft 39.2 graders feber och halsont... Nu har jag bara lite feber men fortf väldigt ont i halsen.. Jag och mamma ska iaf åka in till Lund en sväng. Ta en fika o så.
En bra nyhet är att jag har kommit på Hudterapeuftutbildingen i Göteborg! Skit kul.. Men måste höra med en annan skola först. Så jag ska ta och ringa dem nu direkt=)

Hej!

RSS 2.0