januari månad verkar aldrig ta slut...

Va jag längtar till vår och sommar. Grilla, sola, bada, rida, utställningar, rosé, barbent, o umgås med alla härliga vänner jag har! Saknar er mycket.


i helgen ska ja iaf träffa denna goa tjej!


Har varit ledig idag med. Inte gjort så mycket, igår fick jag ett ryck och bakade kanelbullar, och skojar nog inte om att de var världens godaste kanelbullar! Sen blev det go lax i ugn. Idag har jag legat på latsidan och mått sådär. Blev en timme på gymmet. 30 min kondition och 30 min styrka.



24 januari

Går på moln just nu, då allt är betalt och klart för insemineringen med Shanhgai EA till min Classica. Hoppas hon blir nöjd med sin nya man och att avkomman får det bästa av sina föräldrar! Men det roliga med avel är ju att man aldrig vet.. Men jag har förväntningar, Då de här kalaset inte har varit billigt. Stolt är jag då jag har klarat av det hela helt själv :) Som en dröm!


Då får man leva på vatten och bröd ett tag .... Hur nu det ska gå då jag och Linnéa snart ska åka till Sälen :)

Helgen var rätt lugn som var. I fredes hade vi lite tjejkväll hos Malin.
Lördag och söndagen tillbringade jag i Lysekil.

Igår var jag ledig från jobb och idag börjar jag inte förens vid halv 4.

Ikväll blir det lite träning också.

Hoppas ni får en bra dag. Grymt väder ute. Igår gick jag en lång runda runt ön. Havet låg helt still och solen värmde i ansiktet. Skönt. Tog en massa bilder med mobilen så kanske slänger upp de senare.


19 januari

Snart helg, igen! Veckorna susar förbi nästan lika fort som helgerna gör..
Veckan har varit lugn, jobb och tränat. Idag var jag på mitt andra Zumba pass, sköj :)

Får se vad helgen har att erbjuda, borde spara pengar o ta en lugn helg. Men party suget börjar ta över..
Saknar Skåne mycket med, mina hästar och mina fina vänner!


Hittade en gammal bild på mig, från högstadietiden! Rolig tid de :)


söndag 15

Helgen redan över :(
Haft en super mysig lördag/söndag i fina Lysekil. Är nog lite kär i Lysekil!!!
God mat o mysigt sällskap  :)

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, har dock sovmorgon imorgon men lite sömn kan behövas.

Hoppas ni har haft en bra helg!



fredag 13

Efterlängtade fredag, du är så välkommen! Jag tar inte helg ännu men alltid något speciellt med fredagar, fredagsmys :) Snart dags för taccos, och The Voice på tv...
Idag var Tina Turner och fixade sig på salongen, (Rally Tina). Och jag fick stora äran att sminka henne inför V75 galan ikväll! Super kuuul var det och lite smått nervöst, då det ska visas på tv. Men snygg blev hon :)



12 januari

Snart slut på denna härliga torsdag, som snart närmar sig än ännu härligare helg :)
Idag har ja jobbat några timmar, kollat i stan lite o fick med mig ett par jeans från H&M för 199 kr, o de satt riktigt fint på! Nog mina nya favorit jeans, ett riktigt kap! Det blev även en tjock stickad gräddvit tröja som är superskön.
Dagen avslutades med ett svettigt Zumpa pass. Riktigt skoj var det och jag längtar redan tillls nästa torsdag :)

Nu ska ja stänga ner datorn och dra täcket över huvudet.
Sov gott med er Puss!



rabiosa

Har varit ledig idag från jobb. Underbart skönt :) Sovmorgon, långpromenad, städat, tvättat, gymmat o lagat go mat nu ikväll :)
Annars blir de jobb hela veckan, ska se om jag kan få ledigt lördag så det kan bli en tripp till Lysekil :)
Idag skulle jag träna ett MRL pass men det var full bokat fast jag var där i tid. Happ, fick bli till att gymma då. Super trångt o nästan kö till alla maskiner. Det fick bli 45 min på löpbandet, magövningar på pilatesbollen och lite biceps. Får nog beställa en tid med en PT så jag kan komma ordentligt igång med maskinerna med!



6 januari

Fick dagens sms precis av Lotta; "Kom till hit där jag är, har glömt vad de heter". Haha söta vännen, hoppas vi kan ses imorgon!
Morgon dagen är redan fullspäckad, jobb fram till 4-5, MÅSTE köpa ett par nya jeans, middag med mamma som kommer till Göteborg imorgon! Sen får vi se hur kvällen slutar, har rätt många förslag...
Igår blev det utgång till PUSH. Sådär kväll då vi blev drabbade utav många tokigheter! Väl hemma idag, tappade jag hus nyckeln under trappan, happ, utelåst som tur var bara en halvtimme, skönt väder så satte mig på terassen i solen! Annars har dagen varit väldigt lugn, ett gym pass nu på kvällen. Superskönt då jag var ensam med tre andra killar på gymmet :)

Nu blir de ett par avsnitt av Paradise Hotell innan ögonen slocknar.

Puss


5 januari

Mysig kväll med mycket skratt! Blev lite after work på Hard Rock Café med Malin och Jenny. Mycket goa tjejer :)
Annars har jag sådan träningsverk så jan knappt kan gå i trappor, blev ett tufft pass Body Pump igår, känns skönt att vara igång igen !
Nu måste ja krypa ner i säng då det blir en tidig morgon. Får se om det blir lite utgång med då vi är lediga på fredag!

Natti!

Gott nytt år!

Gott nytt år på er !
Hoppas ni firade in de nya året ordentligt, för det gjorde nämligen vi. Kvällen började med tre rätters middag hemma hos Malin, därefter in till Vasastan för fest, hela natten lång till halv sju på morgonen. Lagom mör idag, men det är det värt :)



RSS 2.0