snart lov

Ny vecka. Dock bara 2 dagar kvar i skolan sen är de påsklov!!!!! Fick tillbaka tre prov idag.. Alltid lika nervöst att få tillbaka prov.. Men det gick finfint:) Skönt, slipper man tänka på de under lovet.. Har ju bara ett specialarbere, anatomi & elileringsprov veckan vi börjar.

I lördes var vi ute och tog några glas vin på ett ställe som heter Viktoria som ligger i Vasastan. Ritkigt trevligt ställe och bra priser, så ja man hade råd me lite mer;)


Söta tjejer, Charlotte, Linnea o jag då..

veckansbästadag

äntligen lördag! veckans bästa dag. sov morgon, god frulle, stallet, systemet, damsugat bilen, tvättat, duschat. så har min lördag sätt ut än så länge. just nu lagar ja mat. blir kycklig gryta me jasminris. är bara plugget som kvar står! kvällen ska vi in till stan och sätta oss på ngt mysigt ställe sen får vi se hur kvällen slutar:)
hur ser er kväll ut?


jag & mattias för några år sen. borde åka upp till Gävle snart för att hälsa på!


världens bästa måndag?

Världens bästa måndag som Erica säger, eller så säger hon ju om varenda dag.. Kan inte hålla med om att söndag är världens bästa dag oog? ;) Fick iaf tillbaka kemi provet idag och truumvirvlar.. MVG! Det gjorde iaf min måndag.. Nu är det bara 4 skoldagar kvar tills de blir helg igen!

Ååhh va ja längtar till sommaren! Sitter och kollar igenom bilder på datorn.. Måna roliga minnen att blickas tillbaka på. Det jag längar mest till just nu är Blommeröd som är i början av Juli. Årets höjdpunkt och iår är det dessutom 20 års jublieum.





litet bildregn från blommeröd, den sista är från wilhelmsborg.


remember me

Nyss hemkommen från bion. Blev "Remember me". Såå fin den var och så sorglig...Väldigt otippat slut dock:( Filmen var ju lite extra bra också me Robert Pattinson som huvudroll!
Nej nu blir de sängen, o drömma sig bort lite.. Natti natti



yes

Dagen började med vårt förhoppningsvis sista Kemi prov genom tiderna. (om man nu klarar det)...... Var bara 12 frågor och det betyder att man max få ha 4p fel annars får man ig.. Och jag vet att jag har ett.. Hoppaaaas!!!!
Efter provet var det dags för min första epelieringslektion. Suuper skoj och super pilligt var det! En liten liten nål som ska in under håret några milimeter därefter brännas bort. Ont om man sticker fel bara:)
Slutade lite tidigare idag och passade på att gå en runda på stan. Märks att det börjar bli vår nu när alla vinterskor och tjockjackor bytas ut. Fast skinnpajen får vänta, såå varmt är det inte. Fick iaf tag på mina underbara converse med amerikanska flaggan på! Tror jag tog den sista 36an i hela Göteborg;D
Nu ska ja ta ut kladdkakan ur ugnen så den inte bränns!

Tjatja


puss




Helgen är redan över! Men det gör inget, för det är snart helg igen;)
Nästa helg ska dock vara lite lugnare... I fredes var vi hemma hos Linnea på förfest, taccos, massa vin och lekar gjorde kvällen toppen! Dock inte lika kul när vi väl var ute i Göteborg. Igår var vi hemma och hade gästar. God tre rätters middag och melodifestivalen då dock helt fel vinnare vann! Hade tyckt mer om Darin, Erik eller Ola vann;) Eller ja till och med Pernilla Wahlgren...
Lite shopping har det blivit med. Eller ja, ett par sjukt snygga gladiator sandaler blev de. För när ja skulle handla tröjan sa kortet stopp, så det blev inte en tröja.... Ny klippt och slingad är man med, dock blir man aldrig nöjd efter ett besök hos frisören bara en massa pengar fattigare! Idag har vi bara tagit de lugnt. Varit ute och gått en lång runda rund Särö i det fina vädret!

Funderar lite över kvällen. Bio eller plugg?


Biler man blir gla av!

ååååh!!!! 








gäsp...

ögonen går i kors... har suttit sen ja kom hem med lilla och stora kretsloppet och bara stirrat på de.. ritat upp de sådär en 10000 gånger men ändå går det inte in. hoppas nu bara att de är kretsloppen som kommer och inte ngt helt annat för då är ja körd... idag hade vi prov på respirationsystemet, imorn cirkulation, o torsdag facial faradic.. vet i tusan hur ja ska lyckas med facial.. nästa vecka ser ungefär lila dan ut. 3 prov per vecka - jippi!

nä om man ta och göra iordning sig för nattan så man kan vakna pigg för en gångs skull...


Mina finingar!


måndag - snart fredag!!

Helgen va underbar! Fredagen  kommer verkligen bli något att minnas. En sak som är säker är att mer besök hos Desi i Lund är säkert:) Toppen kväll på T-bar med massa bubbel, drinkar, dans, citat mm;)

Lördagen blev lugnare, trodde allt man hade festhumöret kvar men de dog ut rätt snabbt. Så ingen utgång i Ystad blev det denna gång iheller!

Nu längtar jag redan tills nästa helg som kommer bli minst lika bra!


Eufori

Redan onsdag! De betyder att de snart är fredag och då brummar vi iväg till Lund :) Stannar i skåne över helgen och hoppas på att de blir en super helg.. Eufori:)

I helgen som var va jag uppe hos mammsen i Linköping. Följde me mamma ut på Harrys på fredagen haha mycket intressant! Kollade på Louise hästar på lördagen, melodifestivalsmys på lördag kväll och lite shopping hade man tid med också..

Puss på er


RSS 2.0